03 Aralık 2022, Cumartesi 11:04:58

Dünya Kupası Uçuş Sayısını Artırdı

Katar Sivil Havacılık Otoritesi (QCAA), FIFA Dünya Kupası Katar 2022'nin ilk haftasında 7.000'den fazla uçuş kaydedildiği açıkladı.

Katar Sivil Havacılık Otoritesi (QCAA), FIFA Dünya Kupası Katar 2022'nin ilk haftasında 7.000'den fazla uçuş kaydedildiğini ve hem Hamad hem de Doha Uluslararası Havalimanlarındaki hava trafiğinin turnuvanın başlamasından bu yana önemli bir artışa tanık olduğunu belirtti.

QCAA, yaptığı açıklamada, birçok Körfez taşıyıcısının Katar Devleti'ne daha sık uçuş yapmaya başladığını ifade etti. Buna ek olarak, Arap ülkelerinden ve dünyanın geri kalanından çok sayıda hava yolu şirketi, turnuva taraftarlarına entegre hava taşımacılığı sağlamak için Doha'ya hizmetlerini geliştiriyor.

QACC, Güney Amerika ve Afrika'dan gelen havayollarına ek olarak Lufthansa, Air France, Finnair ve KLM de dahil olmak üzere birçok uluslararası havayolunun Katar'a düzenli ve charter uçuşlar yapmaya başladığını ve bunun da Katar ile dünyanın geri kalanı arasında gözle görülür bir operasyonel yoğunluğa yol açtığını doğruladı.

Dünya Kupası Uçuş Sayısını Artırdı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000