13 Ekim 2021, Çarşamba 15:08:55

Easyjet'ten Türkiye açıklaması

İngiltere'nin seyahat kısıtlamalarını gevşetmesinin ve Türkiye'nin de dahil olduğu 8 ülkeyi kırmızı listeden çıkarmasının ardından rezervasyonlarda yaşanan artış sürüyor.
  • Denize sıfır, herşey dahil, müdür Hilton'dan, başaşçı Çirağan'dan, 5 yıldızlı, mükemmel bir tatil köyü. Ekim ayında bile 4 gece için biz 3800 Türk lirası, onlar 300 İngiliz lirası veriyor. Herkes İngiliz turist bekliyor. Adamlar sakin, her öğün yemek yiyeceği masa, güneşleneceği şezlong bile belli. Gelir tabi.
  • Evet Sonunda Avrupa’nın hizmetkarı yaptılar bizi. Sözüm ona sadece Allah’ın önünde eğilen zihniyet yüzünden millet Avrupalının önünde el pençe durur oldu. Hiç bir katma değeri olmayan geldiği hotelde sadece yiyen içen dışarı çıkmayan Avrupa’nın düşük gelirli insanını getirip bedava tatil yaptıran zihniyet. Birimler 9-10-12 TL yazıklar olsun.
  • Elbette gelirler Döviz almış başını gidiyor Adamlar İstediği gibi geziyorlar Ülkemiz onlar için Bedava .
  • Pound 12, euro 10 küsür, dolar da 9 tl olursa tabii buraya yoğun talep olur hamdolsun. Yazık ki millet buraya gelsin ucuza tatil yapsın döviz bıraksın diye seviniyoruz,haberler yapıyoruz,bizi bu hale düşünenler ve onlara oy verip duranlar sayesinde bu kadar düşmüşüz...

İngiltere'nin seyahat kısıtlamalarını gevşetmesinin ve Türkiye'nin de dahil olduğu 8 ülkeyi kırmızı listeden çıkarmasının ardından rezervasyonlarda yaşanan artış sürüyor. Havaların soğumasına rağmen İngiliz Havayolu şirketi Easyjet, Türkiye, Kanarya Adaları ve Mısır’a yönelik rezervasyonların hızlandığını belirtirken, koronavirüs sonrası havayolu endüstrisinde bir toparlanmanın ‘yolda olduğunu’ söyledi.

Easyjet CEO’su Lundgren, “Mısır ve Türkiye’ye yönelik rezervasyonlarda 400’lük bir artış sağladık. Müşterilerimiz Türkiye’ye gitmek için can atıyor. Ancak PCR testleri onlar için büyük bir engel oluşturuyor” ifadelerini kullandı.

Easyjet, kısıtlamaların hafiflemesi ve seyahat yasaklarının kaldırılmasıyla birlikte önümüzdeki üç ay içerisinde turizm kapasitesinin corona virüsü önceki seviyelerin de üstüne çıkacağı belirtiliyor. Easyjet CEO’su Johan Lundgren, “İyileşmenin devam ettiği açık. Mısır ve Türkiye de dahil olmak üzere popüler kış güneşi destinasyonlarına uçuş ve tatil arayan müşterilerin eğlence amaçlı seyahatlerine yönelik taleplerin arttığını görüyoruz. Özellikle Ekim ayı rezervasyonları oldukça fazla” ifadelerinde bulundu.

Şirket, Kanarya Adaları’na uçuşların şu anda 2019 seviyelerinin yüzde 140’ının üzerine çıktığını ifade etti.  Son zamanlarda kuralların gevşetilmesi ve kırmızı listedeki ülkelerin aza indirilmesiyle, Mısır ve Türkiye’ye yönelik rezervasyonların yüzde 400 arttığı belirtildi. Uzmanlar, İngiliz turistlerin popüler destinasyonlarının başında Türkiye’nin yer aldığını vurguladı.

Easyjet'ten Türkiye açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Gelir tabi ~ 3 yıl önce
Denize sıfır, herşey dahil, müdür Hilton'dan, başaşçı Çirağan'dan, 5 yıldızlı, mükemmel bir tatil köyü. Ekim ayında bile 4 gece için biz 3800 Türk lirası, onlar 300 İngiliz lirası veriyor. Herkes İngiliz turist bekliyor. Adamlar sakin, her öğün yemek yiyeceği masa, güneşleneceği şezlong bile belli. Gelir tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYALDİİİİİ GERÇEK OLDU…. ~ 3 yıl önce
Evet Sonunda Avrupa’nın hizmetkarı yaptılar bizi. Sözüm ona sadece Allah’ın önünde eğilen zihniyet yüzünden millet Avrupalının önünde el pençe durur oldu. Hiç bir katma değeri olmayan geldiği hotelde sadece yiyen içen dışarı çıkmayan Avrupa’nın düşük gelirli insanını getirip bedava tatil yaptıran zihniyet. Birimler 9-10-12 TL yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ata22 ~ 3 yıl önce
Elbette gelirler Döviz almış başını gidiyor Adamlar İstediği gibi geziyorlar Ülkemiz onlar için Bedava .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Talep ~ 3 yıl önce
Pound 12, euro 10 küsür, dolar da 9 tl olursa tabii buraya yoğun talep olur hamdolsun. Yazık ki millet buraya gelsin ucuza tatil yapsın döviz bıraksın diye seviniyoruz,haberler yapıyoruz,bizi bu hale düşünenler ve onlara oy verip duranlar sayesinde bu kadar düşmüşüz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dolar ~ 3 yıl önce
Dolar ile mi kazanıyorsun? Bize ne..
Hayda ~ 3 yıl önce
Sizin anlamak istemediğiniz şey siz sadece iktidara karşı değil oy verenlere de karşısınız. O zaman senin isteğin partiyi seçim yapmadan başa geçirelim. Seviyorsunuz seçimsiz işleri.
Dolar'a ~ 3 yıl önce
Dolar ile kazanmıyoruz ama ülkede herşey ona endeksli hamdolsun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000