09 Aralık 2021, Perşembe 09:07:20

Edirne Havalimanı için kaynak aranıyor

Edirne'de yapılması planlanan havaalanına kaynak aramak amacıyla özel komisyon kuruldu.
  • Çok büyük bir şeye gerek yok. Kısa pist, gündüz hizmet veren, minik bir yer yapın Çorlu'dan öğrenciler göreve, yurtdışından da genel havacılık uçuşları turistik amaçlı ziyarete gelsin.
  • hemen son secimlerdeki oy oranlarina bakiyoruz. Karadenizi ya da ic anadolunun koyden hallice sehirlerini ornek alin :)
  • Çorlu havalimanı Edirneye 1 saat mesafede Edirne-Çorlu arası hızlı tren bağlantısı daha isabetli bir yatırım olur. Çorluda mevcut havalimanından yapılan uçuşların arttırılması lazım ki bilet fiyatları makul düzeyde olsun. Heryere havalimanı yapmakla büyümüyor havacılık endüstrisi
  • Edirne'ye yapılacak bir hava alanı yalnız Edirne ve civarına değil Bulgarista'nın, Yunanistan'ın doğusundaki 500 binin üzerinde ki nüfusa da hizmet ederek bölge yolcularının İstanbul Havalimanı üzerinden dünyanın her yerine uçmasını sağlayabilir. İyi tanıtılması ve iyi planlama yapılası gerekir.
  • İstanbulda oturuyorum istanbul hava limanı bana 1 bucuk saat.edirneden de istanbul havalimanı 2 saat...ne gerek...
  • çorlu ne güne duruyor;daha orasını kullanamıyoruz.İsraftan başka birsey değildir.
  • Saroz körfezi Evreşe havalimanının hızlandırılmasını da bekliyoruz
  • Edirneye havalimanımı Nereye uçacan edirneden 250 bin nüfuslu çorluda bile 37 nin yarısı zor doluyo angaraya İlla yapılcaksa İstanbul keşan arası otoban yapılsın

Edirne'de yapılması planlanan havaalanına kaynak aramak amacıyla özel komisyon kuruldu.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, yaptığı açıklamada, kentte daha öncede yapılması planlanan ancak hayata geçirilemeyen havaalanıyla ilgili özel komisyon kurulduğunu söyledi.

Havaalanının ciddi bir maliyet gerektirdiğini, bu engeli kaynak bularak aşmak istediklerini ifade eden Geçmiş, "Demirhanlı Havaalanı ile ilgili özel bir komisyon kurduk. Bugünden itibaren çalışmalara başladı. Kaynağın bulunması noktasında komisyon çalışıp sonuçları meclise getirecek. Diğer problemlerin de çözülmesi için hep birlikte çalışacağız." dedi.

Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı olan Edirne'nin en fazla turist çeken iller arasında olduğunu hatırlatan Geçmiş, havaalanının yapılmasıyla kentin turizm merkezi haline geleceğini vurguladı.

Edirne Havalimanı için kaynak aranıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

AİRPORT ~ 2 yıl önce
Çok büyük bir şeye gerek yok. Kısa pist, gündüz hizmet veren, minik bir yer yapın Çorlu'dan öğrenciler göreve, yurtdışından da genel havacılık uçuşları turistik amaçlı ziyarete gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 2 yıl önce
hemen son secimlerdeki oy oranlarina bakiyoruz. Karadenizi ya da ic anadolunun koyden hallice sehirlerini ornek alin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBU ~ 2 yıl önce
Çorlu havalimanı Edirneye 1 saat mesafede Edirne-Çorlu arası hızlı tren bağlantısı daha isabetli bir yatırım olur. Çorluda mevcut havalimanından yapılan uçuşların arttırılması lazım ki bilet fiyatları makul düzeyde olsun. Heryere havalimanı yapmakla büyümüyor havacılık endüstrisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kel Ali ~ 2 yıl önce
Edirne'ye yapılacak bir hava alanı yalnız Edirne ve civarına değil Bulgarista'nın, Yunanistan'ın doğusundaki 500 binin üzerinde ki nüfusa da hizmet ederek bölge yolcularının İstanbul Havalimanı üzerinden dünyanın her yerine uçmasını sağlayabilir. İyi tanıtılması ve iyi planlama yapılası gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
112 Ap0 ~ 2 yıl önce
İstanbulda oturuyorum istanbul hava limanı bana 1 bucuk saat.edirneden de istanbul havalimanı 2 saat...ne gerek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hazro ~ 2 yıl önce
çorlu ne güne duruyor;daha orasını kullanamıyoruz.İsraftan başka birsey değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evreşe ~ 2 yıl önce
Saroz körfezi Evreşe havalimanının hızlandırılmasını da bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öz Kesan ~ 2 yıl önce
Edirneye havalimanımı Nereye uçacan edirneden 250 bin nüfuslu çorluda bile 37 nin yarısı zor doluyo angaraya İlla yapılcaksa İstanbul keşan arası otoban yapılsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000