13 Mart 2023, Pazartesi 11:16:15

Emirates Türkiye'de Kabin Memuru Arıyor

Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılacak adaylar için 31 Mart 2023 tarihinde Bodrum Hotel La Quinta by Wyndham’da değerlendirme günü düzenliyor.
  • Hadi orda da gitsinler de check-in yaptıktan sonra rapor alsınlar görelim
  • Dünyadaki en yüksek kabin maaşını veren şirket Thy. Başka hic bir firmada bir amire fo parası vermezler. Thyde pilotu itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Dünyanın en ucuz fo maaşları yine burada.
  • Thy deki kabin memurunun 350/1’i kalibresinde eğitimi olan gençlik kolları üyesi tgs çalışanları.Her THY haberinin altına zıplıyorsunuz alın size fırsat.
  • Freebird e gelin daha iyi bir sirket hemen arkadas ediniyorsunuz cunku 650 euroya kepezde kalabalık bir evde yasıyorsunuz
  • 2 yıllık kabin memuru arkadaşım 5k alıyor. Maaşları TK'dan çok yüksek.
  • Araseverler için bulunmaz nimet. Kokan uçaklarda pakistan git gel seferleri. Hadi bakalım görelim sizleri
  • Eveeet, o 4 üniversite mezunu, 7 dil bilen, fizik kimya atom matematik profesörü olan, dışarı çıksa milyon dolarlar kazanabilecek olan ama sırf hostesliğe gönül verdiği için bu işi yapan arkadaşları 1 adım öne alalım lütfen.
  • Bence hak ettiğini alamadığını düşünen THY'da mutsuz olan kabin memuru arkadaşlar bu fırsatı değerlendirsin müthiş bir olanak olur onlara. Ne prim derdiyle uğraşırlar nede zam.
  • . En son 2500 dolardı

Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılacak adaylar için 31 Mart 2023 tarihinde Bodrum Hotel La Quinta by Wyndham’da değerlendirme günü düzenliyor.

Dubai merkezli havayolu, kişiye özel ve mükemmel ağırlama hizmetleri sunmaya ve yolcular için unutulmaz anlar yaratmaya istekli yetenekler arıyor. Emirates'in en büyük önceliklerinden birinin güvenlik olması sebebiyle, ideal adayların kendinden emin bir şekilde liderlik etmesi, uçak içi hizmetlerin, güvenlik ve emniyet prosedürlerinin yönetiminin kontrolünü üstlenmesi bekleniyor. Emirates kabin ekibinin tamamına, havayolunun Dubai'deki son teknolojiyle donatılmış tesisinde birinci sınıf bir eğitim sunulacak. 

Kariyerlerine kusursuz bir başlangıç yapmayı planlayan adayların, İngilizce dilinde yazılmış güncel bir özgeçmiş (CV) ve yeni çekilmiş bir fotoğraf ile internet üzerinden başvuru yapması gerekiyor.

Adayların tüm günü mülakat alanında geçirecek şekilde hazırlıklı gelmeleri gerektiği belirtildi.

Konuyla ilgili Emirates'ten yapılan açıklama şu şekilde:

"Emirates’in 160 farklı milletten oluşan kelimenin tam anlamıyla global kabin ekipleri, havayolu şirketinin yolcu çeşitliliğinin ve 200'den fazla geniş gövdeli uçaktan oluşan modern filosu ile altı kıtada 130'u aşkın şehirde düzenlediği uluslararası operasyonların bir yansımasıdır. Dünyanın en büyük Boeing 777 ve Airbus A380 uçak filosuna sahip olan Emirates, kabin ekibi adaylarına olağanüstü kariyer fırsatları, mükemmel eğitim olanakları ve geniş yelpazeli bir gelişim programı sunmaktadır. Heyecan verici, kozmopolit bir şehir olan Dubai’de çalışacak olan Emirates kabin ekibi üyelerinin tamamı, vergiden muaf maaş, havayolu şirketi tarafından sağlanan ücretsiz konaklama, işe gidiş-geliş transfer imkânı ve kapsamlı bir sağlık sigortası gibi çeşitli yan hakların yanında Dubai'deki alışveriş ve eğlence etkinliklerinde özel indirimleri içeren çok cazip bir istihdam paketinden faydalanabilmektedir. Emirates'in büyüyen global uçuş ağı, altı kıtaya yayılmış geniş seyahat fırsatlarını da beraberinde sunmaktadır. Hem Emirates kabin ekibi üyeleri hem de aileleri ve arkadaşları uçuş düzenlenen tüm noktalarda cazip ve ayrıcalıklı seyahat avantajlarından yararlanabilmektedirler.

Emirates 36 yıldır Türkiye'ye uçuşlar düzenlemekte ve şu anda İstanbul’dan haftalık 21 sefer ile Dubai ve 130’u aşkın şehre seferler gerçekleştirmektedir."

Emirates Türkiye'de Kabin Memuru Arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Flight duty time ~ 1 yıl önce
Hadi orda da gitsinler de check-in yaptıktan sonra rapor alsınlar görelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boşuna aramasınlar ~ 1 yıl önce
Dünyadaki en yüksek kabin maaşını veren şirket Thy. Başka hic bir firmada bir amire fo parası vermezler. Thyde pilotu itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Dünyanın en ucuz fo maaşları yine burada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
p4 ~ 1 yıl önce
Hangi amir fo kadar almış
İşte fırsat ~ 1 yıl önce
Thy deki kabin memurunun 350/1’i kalibresinde eğitimi olan gençlik kolları üyesi tgs çalışanları.Her THY haberinin altına zıplıyorsunuz alın size fırsat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TROLL OĞLU TROLL ~ 1 yıl önce
Kabinden teknikten vs. olmadığın o kadar çok belli ki, girememişsin tgs'ye kuyruk acın var burada laf atmaya çalışıyorsun. 350/1 mişş, gel bak bakayım nasıl eğitim alıyoruz, nasıl sürekli tazelemeler dökülüyor, nasıl sürekli yüzyüze eğitimdeyiz. BOŞ YAPMA AZ ÖTEDE OYNA
Ne alaka ~ 1 yıl önce
Çok boş yapmışsın bu konunun TGS ile ne alakası var? Tgs de insanlar vardiyadan kafasını kaldıramıyor hiç işi yok Emirates haberini okuyacak.
Bence ~ 1 yıl önce
Freebird e gelin daha iyi bir sirket hemen arkadas ediniyorsunuz cunku 650 euroya kepezde kalabalık bir evde yasıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5000 Dolar ~ 1 yıl önce
2 yıllık kabin memuru arkadaşım 5k alıyor. Maaşları TK'dan çok yüksek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atıyor ~ 1 yıl önce
Trol bence inanmayın
Arap ~ 1 yıl önce
Araseverler için bulunmaz nimet. Kokan uçaklarda pakistan git gel seferleri. Hadi bakalım görelim sizleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş ~ 1 yıl önce
Yapma
Haydar ~ 1 yıl önce
Eveeet, o 4 üniversite mezunu, 7 dil bilen, fizik kimya atom matematik profesörü olan, dışarı çıksa milyon dolarlar kazanabilecek olan ama sırf hostesliğe gönül verdiği için bu işi yapan arkadaşları 1 adım öne alalım lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zekanı kendine sakla ~ 1 yıl önce
Buralarda harcanma haydar ,herkesin aklı,fikri,işi var zati.Burda harcayacağınız zamanı lütfen işinizde harcayın.İyi günler.
Haydarr ~ 1 yıl önce
Böyle biri TK da yok
!… ~ 1 yıl önce
Bu kadar bozulduğuna göre haklı sanırım
Haydar ~ 1 yıl önce
Haydar Haydarrrrrrrrrtt
Eğitim sisteminin çökmesi… ~ 1 yıl önce
Hostesliğe gönül verdiği için değil ülkede sistem çöktüğü için mecburiyetten bu işi yapan insanlar… çok iyi üniversitelerden mezun pırıl oırıl gençler ne yazık ki asgari ücrete günde 15 saat gibi sürelerle çalışmaya zorlanmaktadır Bu sebeple bir çoğu kabin memurluğunu seçmek durumunda kalmıştır
Yetersizsin ~ 1 yıl önce
Sende kendini geliştirirsen alınırsın üzme kendini bu kadar...
Değerlendirin ~ 1 yıl önce
Bence hak ettiğini alamadığını düşünen THY'da mutsuz olan kabin memuru arkadaşlar bu fırsatı değerlendirsin müthiş bir olanak olur onlara. Ne prim derdiyle uğraşırlar nede zam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş? ~ 1 yıl önce
. En son 2500 dolardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suan ~ 1 yıl önce
3500 dolar, yanında yalnızlık,sürekli sıcak hava ve ağırlıklı hintli pakili yolcu profili hediyesi.
Hu ~ 1 yıl önce
2500 usd için değmez.
2 yıl onceydı net 2500 dolar ~ 1 yıl önce
Artı kıranı elektrıgını oduyor ve yan haklar var.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000