22 Haziran 2022, Çarşamba 12:07:11

Emirates'ten First Class yolculara bir ayrıcalık daha

Emirates, yeni Evden Check-in Hizmeti ile bir First Class ayrıcalığını daha hayata geçirdi. Hizmet kapsamında yolculara evlerinde konforlu ve kolay bir şekilde check-in yapma seçeneği sunuluyor.
  • Araplara olan bu kadar tepkiden sonra bir arap havayolunun böyle tanıtımlar yapması ayağına kurşun sıkmak gibi olmuş. Hala Türkiyeyi tanıyamadılar. Biz arap değiliz
  • Para çok gibi olanlara..
  • Ne yaparsan yap uçağın milliyeti belli. Tükiyeden kimse arap şirketi tercih etmez

Emirates, yeni Evden Check-in Hizmeti ile bir First Class ayrıcalığını daha hayata geçirdi. Hizmet kapsamında yolculara evlerinde konforlu ve kolay bir şekilde check-in yapma seçeneği sunuluyor.

Evden Check-in hizmeti Emirates’in Dubai ve Sharjah’daki First Class yolcularına ücretsiz olarak sağlanıyor. Check-in görevlileri yolcuları evlerinde veya otellerinde önceden rezervasyon yapılan saatlerde ziyaret ederek belge doğrulama, bagaj teslimi ve biniş kartlarının düzenlenmesi dahil tüm check-in formalitelerini tamamlıyorlar. Son dakika ilave edilecek bagajlar için ise havalimanında özel bir kontuar bulunuyor.

Check-in görevlileri bagajı doğrudan havalimanına götürürken yolcular diledikleri takdirde havalimanına gitmek için önceden rezervasyon yaparak Emirates’in ücretsiz şoförlü araç hizmetinden faydalanabiliyor.

Ücretsiz Evden Check-in hizmeti için uçak kalkış saatinden en az 24 saat önce rezervasyon, uçuştan en az 6 saat önce ise check in yapılması gerekiyor.

Yolcular uçuştan en az 90 dakika önce Dubai Uluslararası Havalimanı’na (DXB) gelerek doğrudan pasaport kontrol bölümüne ilerleyebilir ve daha sonra Emirates’in First Class Dinlenme Salonu’na geçebiliyor.

Tüm Emirates yolcuları check-in yapmak ve mobil biniş kartı düzenlemek için Emirates Uygulamasını ve Emirates’in self servis bagaj teslim imkânını kullanarak havalimanında temassız bir şekilde işlemlerini yapabilirler. Kayıtlı yolcular DXB’deki entegre biyometrik tüneli ve akıllı kapıları kullanarak havalimanında hiçbir yere temas etmeden ilerleyebiliyor.

First Class yolcuları Emirates First Class Dinlenme Salonu’nda bulunan, Timeless Spa'da ücretsiz yüz bakımı, Shoeshine by Mr Cobbler'da ücretsiz hizmetler, özel Moet & Chandon barında dört çeşit kaliteli şampanya, lüks şaraplar, içki mağazası Le Clos'ta özel indirimler ve Dilmah Tea'nin limited-edition çay harmanları gibi marka haline gelmiş tüm hizmetlerin keyfini çıkarabiliyor.

Yolcular belirli havalimanlarında Emirates Dinlenme Salonu’ndan özel bir köprü vasıtasıyla doğrudan uçağa biniş yapabiliyor.

A380 ve Boeing 777 uçaklarından oluşan filosunda 1700’den fazla First Class koltuk sunan Emirates, tamamen kapalı özel süitler, uçak içi Duş & Spa, Onboard Dinlenme Salonu ve sektörde bir ilk niteliğinde olan diğer birçok hizmeti gibi ayrıcalıklı Emirates First Class deneyimleri ve ürün inovasyonları ile First Class seyahatin standartlarını belirlemeye devam ediyor.

Emirates'ten First Class yolculara bir ayrıcalık daha

Yorumlar

Enemy ~ 2 yıl önce
Araplara olan bu kadar tepkiden sonra bir arap havayolunun böyle tanıtımlar yapması ayağına kurşun sıkmak gibi olmuş. Hala Türkiyeyi tanıyamadılar. Biz arap değiliz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vosrtex ~ 2 yıl önce
Para çok gibi olanlara..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 2 yıl önce
Ne yaparsan yap uçağın milliyeti belli. Tükiyeden kimse arap şirketi tercih etmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pinti ~ 2 yıl önce
Bu kadar saçma bir yorum olamaz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000