05 Aralık 2022, Pazartesi 15:18:54

Emirates'te "Lider Seyahat Markası" Ödülü

Emirates, Uzakrota Travel Summit 2022’de ‘’Dünyanın Lider Seyahat Markası’’ ödülünü kazandı.
  • Kaça aldınız bu ödülü.

Emirates, her yıl global anlamda seyahat ve turizm sektöründe mükemmelliği tanıtmak ve yeni iş birliklerinin oluşmasını sağlamak adına profesyonelleri bir araya getiren ve bu yıl 29 Kasım’da gerçekleşen Uzakrota Travel Summit 2022’de ‘’Dünyanın Lider Seyahat Markası’’ ödülünü kazandı.

03 Ekim – 28 Ekim tarihleri arasında dünya genelinde 201.967 tescilli oy ile belirlenen ödüller, 29 Kasım tarihinde Florya İstanbul Akvaryum’da gerçekleşen tören ile takdim edildi. Seyahat ve turizm sektöründen birçok önemli ismin katıldığı Uzakrota Travel Summit 2022 ödül töreninde Emirates’in kazandığı ödül, Emirates Türkiye Satış Müdürü Deniz Sümerpalazoğlu tarafından teslim alındı.

Türkiye, Romanya ve Bulgaristan Bölge Müdürü Bahar Ahmet Birinci, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Uzakrota Travel Summit 2022ödül töreninden bu anlamlı ödülle döndüğümüz için son derece mutluyuz. Aldığımız bütün ödüller, ‘iyisiyle uçun’ marka vaadimizi dünyanın dört bir yanındaki yolcular için gerçeğe dönüştürmek üzere çalışan ekiplerimizin çaba ve bağlılıklarının bir sonucu. Emirates yoluna hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’de sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizle de yolcularımıza benzersiz deneyimler yaşatıyor, hem iş hem de tatil amaçlı seyahat eden yolcular için global bağlantı sağlamada oynadığımız rolden büyük gurur duyuyoruz. Dünya çapında 130’dan fazla ülkeye uçan ve kapsamını sürekli olarak genişleten Emirates, dünyayı şıklık ve konforla buluşturmayı sürdürecek.”

Geleceğe iyisiyle uçmak

Emirates bir süre önce yolcuların uçak içi deneyimlerini geliştirmek amacıyla 2 milyar dolarlık yeni bir yatırım yapacağını duyurmuştu. Bu kapsamda Emirates, 120 uçağın Emirates Premium Economy kabinler ve en yeni iç kabin tasarımlarıyla donatılacağı tarihin en kapsamlı havayolu yenileme programının yanı sıra, yeni bir hizmet modeli, yolculara daha fazla yemek seçeneği sunan geliştirilmiş menüler ve “gökyüzündeki sinema” deneyimi gibi bir dizi yeniliği uygulamaya koyacak. Emirates ayrıca 350 milyon doların üzerindeki yeni bir yatırımla yakında hizmete girecek olan A350 filosunu Thales tarafından geliştirilen yeni nesil uçak içi eğlence çözümleriyle donatarak, yolculara yüksek çözünürlüklü ekranlar ve unutulmaz bir sinema keyfi sunacak.

Emirates'te "Lider Seyahat Markası" Ödülü

Yorumlar

Emir ~ 1 yıl önce
Kaça aldınız bu ödülü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000