04 Ağustos 2021, Çarşamba 08:59:22

Ercan'da uyuşturucu operasyonu

Ercan Havaalanı Kargo Bölümü’ne gelen şüpheli paketten 3 buçuk kilo hint keneviri türü uyuşturucu madde çıktı, 3 kişi tutuklandı.
  • Yeni acilacak olan terminal icin orat yapildi mi. Yaoilmadi. Neden. Orat egitimli kimse yok ondan. Iste bu yuzden kaptanlarin ucmak istemedigi meydan oldunuz. Korkuyor insanlar. Her yerde egitimsiz personel dolu
  • Ercan AVM. Başka bir halta yaramaz. Burayı Türkiyedeki büyük şirketlerden birine versenize işletmesini. Bak nasıl turizm kalitesi değişiyor
  • Sürekli bahsi geçer. Havacılıkta eğitim olmazsa olmaz bir kavramdır. Ama bizim ercanda tek eğitim dükkanlardan nasıl maksimum kar elde edilir. Eğitimleri sıfır
  • En bakımsız havalimanı
  • Ercan havalimanı ehil ellerde olsa nereleri denetleyeceklerini bilirlerdi. Ama ne yazık ki inşaat firması olduğundan bu işler hakkında hiç bir eğitim almadılar. Sivil havacılıkta hesap soramıyor. Yenisi açılınca kimbilir daha neler yaşayacağız.
  • Dünyanın en bakımsız havalimanı. Kktc sırf bu havalimanı yüzünden turizmi kaybediyor

Ercan Havaalanı Kargo Bölümü’ne gelen şüpheli paketten 3 buçuk kilo hint keneviri türü uyuşturucu madde çıktı, 3 kişi tutuklandı.

Ercan Havaalanı Kargo Bölümü’nde görevli gümrük memurları Uchechukwu Augustine Obıankonwa’nın adına gelen 7 adet dıştan koli bandı ile sarılı paketlerden şüphelenmesi üzerine Narkotik polisi tarafından yapılan kontrolde 3 kilo 500 gram hint keneviri türü uyuşturucu madde ele geçirildi.

Polis, kargo sahibi Uchechukwu Augustine Obıankonwa’yı tutuklarken, zanlıdan yapılan soruşturmada Narkotik polisi zanlının söz konusu uyuşturucu maddeleri internetten anlaştığı Mağusa’da kalan 2 şahsa vereceği yönündeki bilgi üzerine bir operasyon düzenledi.

Edinilen bilgiye göre, zanlıların anlaştığı noktaya giden polis ekipleri bu kez uyuşturucu maddeleri almaya gelen Macdonald Chıkaıre Obı ve araç sürücüsü olan zanlı Wisdom Onu Ugorji’yi tutukladı.

Zanlı Obi’nin üzerinde yapılan aramada da 2 gram hint keneviri türü uyuşturucu madde tespit edilirken, tutuklanan tüm zanlılar “Kanunsuz uyuşturucu madde ithal ve tasarruf” suçlamaları ile Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Mahkeme, yürütülen soruşturmanın selameti açısından tüm zanlıların 3’er gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.  (kıbrıspostası)

Ercan'da uyuşturucu operasyonu

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Orat ~ 3 yıl önce
Yeni acilacak olan terminal icin orat yapildi mi. Yaoilmadi. Neden. Orat egitimli kimse yok ondan. Iste bu yuzden kaptanlarin ucmak istemedigi meydan oldunuz. Korkuyor insanlar. Her yerde egitimsiz personel dolu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba ~ 3 yıl önce
ORAT eğitimli kimse olmadığını nereden biliyorsun? Benimle çalıştınmı. Kaç ORAT yaptın şimdiye kadar? Sanırım klavyeci bir arkadaşsın.
Dutyfree ~ 3 yıl önce
Ercan AVM. Başka bir halta yaramaz. Burayı Türkiyedeki büyük şirketlerden birine versenize işletmesini. Bak nasıl turizm kalitesi değişiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Training ~ 3 yıl önce
Sürekli bahsi geçer. Havacılıkta eğitim olmazsa olmaz bir kavramdır. Ama bizim ercanda tek eğitim dükkanlardan nasıl maksimum kar elde edilir. Eğitimleri sıfır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ECN ~ 3 yıl önce
En bakımsız havalimanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uyuşmuş ~ 3 yıl önce
Ercan havalimanı ehil ellerde olsa nereleri denetleyeceklerini bilirlerdi. Ama ne yazık ki inşaat firması olduğundan bu işler hakkında hiç bir eğitim almadılar. Sivil havacılıkta hesap soramıyor. Yenisi açılınca kimbilir daha neler yaşayacağız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 3 yıl önce
Dünyanın en bakımsız havalimanı. Kktc sırf bu havalimanı yüzünden turizmi kaybediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akepeli cikarmi? ~ 3 yıl önce
Sasirirmiyiz?
Aqp ~ 3 yıl önce
Zaten işletmeci en iyi dostu. Şaşırmamak lazım

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000