28 Mart 2023, Salı 16:17:16

Eski kabin amiri eşini bıçaklayarak öldürdü

İstanbul’da bir havayolu şirketinde hosteslik yaparken tanıştığı eşi Barış Selahattin Ener’i sırtından bıçaklayan Emel Ener’in cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediği iddia edildi.
  • eşitlik lazım. ömür boyu nafaka gereksiz. Artık atatürk çü kadınlar kendi ayakları üstüne durabiliyor.. Kimseye muhtaç olmasınlar.
  • Kadın suc işleme olasılığı yok kesinlik başka sorun vardır
  • Türkiye'de hiç yoktan sebeple ölmek,öldürmek o kadar basit hale geldi ki,yazık gidene de kalana da,neremizi tutsak elimizde kalıyor,ne insanlık ne dostluk ne akrabalık hepsi bitmiş, Allah hayır etsin.
  • Erkeğe şiddete hayır
  • hep erkeklere şiddet. hep faturaları erkekler ödeyecek, erkek çalışacak evi arabayı erkek alacak ama yine erkek ölecek
  • Bir dizide söylüyordu, " Aslında her herkes potansiyel katildir, olay geçerli sebep ve zamanlamaya bakar" gibi birleş diyordu. Çok doğru , hele Türkiyede çok geçerli.
  • Ülkemizde şiddet,tecavüz,taciz,öldürme,yaralama ne arasan bolca var,suç oranı yüksekliğinde uzak ara avrupa birincisiyiz,toplum olarak cinnet geçiriyoruz,adam gibi kanun yok olsa da uygulanmıyor,adamına göre muamele var,eğitim desen yok,her gün böyle nice haberler okumaktan,görmekten insan kahroluyor,ülkemize,toplumumuza,insanlığa böyle şeyler yakışmıyor...
  • Allah yardımcısı olsun kim bilir neler çekti
  • Havacılıkta hele kabin ve kokpitte bu olayların olması normal. Sebebini bilmiyorum ama uçucu personel olan aklını kaybediyor kibirleniyor. Daha cok duyarız böyle haberler

İstanbul’da bir dönem bir havayolu şirketinde hosteslik yaparken tanıştığı eşi Barış Selahattin Ener’i sırtından bıçaklayan Emel Ener’in cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediği iddia edildi. Emel Ener, adliyedeki ve polis ifadelerinde eşinin kendisine şiddet uyguladığını söyledi.

Olay, 27 Mart günü saat 02.00 sıralarında Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana geldi. İlçeye bağlı 15 Mayıs Mahallesi 720 Sokak’taki apartmanda yaşayan Barış Selahattin Ener ile kendisiyle aynı kafeteryada çalışan eşi Emel Ener arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi ile Emel Ener, mutfaktan aldığı bıçak ile eşini sırtından bıçakladı.

Barış Selahattin Ener hayatını kaybederken, Emel Ener gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ENER: UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞTIM

Emel Ener, İlk ifadesinde eşinin kendisine saldırdığı için bıçakladığını söyledi. Ener adliyedeki ifadesinde de eşinin şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında daha önce uzaklaştırma kararı aldırdığını dile getirdi.  Emel Ener, adliyedeki ifadesinin ardından tutuklandı.

HOSTESKEN TANIŞTILAR

Emel Ener’in daha önce İstanbul’da bir hava yolu şirketinde kabin amiri olarak çalıştığı, Barış Selahattin Ener ile tanışıp evlendikleri, 6 ay önce de Denizli’ye yerleştikleri ve boşanma aşamasında oldukları öğrenildi.

‘KISKANÇLIK’ İDDİASI

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, aile yakınlarının ifadelerine başvurdu. Bu ifadelerden yola çıkan polis, Barış Selahattin Ener’in eski eşi ile sürekli görüştüğünü, Emel Ener’in de bu durumdan rahatsız olduğunu belirledi.

Olay gecesi de alkol alan çiftin, kıskançlık nedeniyle tartıştıkları ve cinayetin bu nedenle işlendiği iddia edildi. (Hürriyet)

Eski kabin amiri eşini bıçaklayarak öldürdü

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

aa ~ 12 ay önce
eşitlik lazım. ömür boyu nafaka gereksiz. Artık atatürk çü kadınlar kendi ayakları üstüne durabiliyor.. Kimseye muhtaç olmasınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İki aya çıkar ~ 1 yıl önce
Kadın suc işleme olasılığı yok kesinlik başka sorun vardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok üzücü ~ 1 yıl önce
Türkiye'de hiç yoktan sebeple ölmek,öldürmek o kadar basit hale geldi ki,yazık gidene de kalana da,neremizi tutsak elimizde kalıyor,ne insanlık ne dostluk ne akrabalık hepsi bitmiş, Allah hayır etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayır ~ 1 yıl önce
Erkeğe şiddete hayır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
feministler ~ 1 yıl önce
hep erkeklere şiddet. hep faturaları erkekler ödeyecek, erkek çalışacak evi arabayı erkek alacak ama yine erkek ölecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
' İRONİ ' ~ 1 yıl önce
" Bir etkiyi artırmak için, bir şeyin tersini söylemek "
Herkes potansiyel katil ~ 1 yıl önce
Bir dizide söylüyordu, " Aslında her herkes potansiyel katildir, olay geçerli sebep ve zamanlamaya bakar" gibi birleş diyordu. Çok doğru , hele Türkiyede çok geçerli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 1 yıl önce
Ülkemizde şiddet,tecavüz,taciz,öldürme,yaralama ne arasan bolca var,suç oranı yüksekliğinde uzak ara avrupa birincisiyiz,toplum olarak cinnet geçiriyoruz,adam gibi kanun yok olsa da uygulanmıyor,adamına göre muamele var,eğitim desen yok,her gün böyle nice haberler okumaktan,görmekten insan kahroluyor,ülkemize,toplumumuza,insanlığa böyle şeyler yakışmıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kargocu ~ 4 ay önce
Kabin amiri olmak için eğitim var yabancı dil var parayı bulan cahil ile beraber olursan fark burada, oluyor.
Tk ~ 1 yıl önce
Allah yardımcısı olsun kim bilir neler çekti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr.Adam ~ 1 yıl önce
Erkeğe şiddet olunca; “kim bilir neler çekti”!!! Bu kafayı değiştirin. Yazık acıyorum sizin gibilere…
Eski havacı ~ 1 yıl önce
Havacılıkta hele kabin ve kokpitte bu olayların olması normal. Sebebini bilmiyorum ama uçucu personel olan aklını kaybediyor kibirleniyor. Daha cok duyarız böyle haberler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gigi ~ 1 yıl önce
Hade len elinde ne veri var da atıp tutuyorsun cahil !

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000