05 Aralık 2021, Pazar 13:14:17

Fransa ile Arabistan'dan ortak tesis projesi

Suudi Arabistan, uçak gövde bileşenleri üretim tesisi kurmak için Fransa ile bir proje başlatıldığını duyurdu.
  • Bunlar ucagin teker degisimi icin fransa dan teknisyen getirirler Sen tasalanma
  • Hani arablar din kardaşı vs ulan uyanın yukardakiler herifler yine aynı osmanlıda olanları işliyor Türkiyenin etrafı ingiliz fransa doluyor bizimkiler ayakta uyuyor Bol seyirler saraylardan teşekür ederiz

Suudi Arabistan, uçak gövde bileşenleri üretim tesisi kurmak için Fransa ile bir proje başlatıldığını duyurdu.

Suudi Arabistan Askeri Sanayisi (SAMI) yapılan yazılı açıklamaya göre, Fransız Figeac Aero şirketi ile Suudi Arabistan Endüstriyel Yatırımlar Şirketi, uçak gövde bileşenlerinin üretimi için yüksek hassasiyetli bir tesis inşa etmek amacıyla ortak proje anlaşması imzaladı.

Ortak girişim, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Suudi Arabistan ziyaretinin sonrası gerçekleşen Suudi-Fransız Yatırım Forumu'nda duyuruldu.

Projenin, Suudi Arabistanlı mühendis ve teknisyenleri bu projenin bir parçası olarak eğitilmesi, askeri ve sivil havacılık endüstrilerinin yerelleşmesini teşvik etmeyi amaçladığı kaydedildi.

Ayrıca, çoğu yerel kurumlarca finans edilecek 10 yıllık bir yatırım silsilesini de beraberinde getirecek proje kapsamında Cidde'deki Uçak Aksesuarları ve Bileşenleri Şirketi'nin (AACC) yerinde yeni bir üretim birimi de inşa edilecek.

İlk aşamada, toplam 50 milyon doları yatırımla 2024 yılına kadar tamamlanması planlanan tesisin genişletilmesi hedefleniyor.

Fransa ile Arabistan'dan ortak tesis projesi

Yorumlar

Eski sofor ~ 2 yıl önce
Bunlar ucagin teker degisimi icin fransa dan teknisyen getirirler Sen tasalanma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 2 yıl önce
Hani arablar din kardaşı vs ulan uyanın yukardakiler herifler yine aynı osmanlıda olanları işliyor Türkiyenin etrafı ingiliz fransa doluyor bizimkiler ayakta uyuyor Bol seyirler saraylardan teşekür ederiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kumandan ~ 2 yıl önce
Halkla kardeşiz İngiliz uşakları ile değil
buyur ~ 2 yıl önce
CHP hiçbir zaman Türkleri temsil etmediği gibi, suudlarda arabları temsil etmez. Sanırım yeterli bir cevab olur.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000