18 Eylül 2013, Çarşamba 09:59:35

GAZİPAŞA HAVALİMANI'NIN YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR

Gazipaşa Havalimanı’nda yolcu sayısı her geçen gün artıyor. Hava trafiğinin yoğunlaştığı havalimanı, 2014 yılında hedef büyütecek.
  • Havaalaninizi seviyoruz . Lutfen teknik desteginizi esirgemeyiniz . daha iyi olsun . Daha guvenli olsun anadolu jet de ucsun . Pegasusun emegini ve hakkini da lutfen yemiyelim . Anamur gaipasa ve alanya halki adina
  • Herşeyden önce park yeri sayısı artırılmalı. Bu sıkıntıdan havada yarım saat tur atan şirketler GZP'ya gelmekten vazgeçecek.
  • Anadolu jet ankaradan baslamali haftada hergun olmasa bile belli gunlerde olup tum turkiyeye baglamasi sart diye dusunuyorum.soyle bi bakinci hertarafa ucan anadolu jet yeni gelismekte olan akdenizin incisi alanyaya ucmuyor.
  • Anadolujetinde Ankara aktarmalı sefer yapması lazım, Van'da görev yapan bir gazipaşalı olarak bunu istiyorum, thy güya izni almıştı ama hala ses seda yok

Bu yıl Corendon, Airlines, Transavia, Tailwind, SAS, Jet Time, Pegasus, Thomas Cook gibi önemli havayolu şirketlerinin seferler düzenlediği Gazipaşa Havalimanı’nda iç ve dış hatlardan gelen yolcu sayısı 300 bine yaklaştı. Yılbaşına doğru Almanya seferlerinin de başlaması beklenen havalimanını, 2014 yılında 500 bin yolcunun kullanması hedefleniyor. Yolcu sayısının artmasıyla birlikte, apronun genişletilmesi ve pistin de uzatılması bekleniyor. 

İLK 20’YE YÜKSELDİK

Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, 12 Temmuz 2010’da ilk seferin düzenlendiği havalimanının açılmasının üzerinden henüz 3 yıl gibi bir süre geçmesine rağmen önemli mesafeler alındığını ifade etti. Kaymakam Pamuk, Gazipaşa Havalimanı’nın çok hızlı ilerlediğini, Türkiye’deki 52 havalimanı arasında yolcu sayısı bakımından ilk 20’ye girdiğini bildirdi. Yolcu sayısının daha da artacağı 2014 yılında, Gazipaşa Havalimanı’nın ilk 10 sıraya yerleşmesini beklediklerini anlatan Pamuk, yeni yılda başka firmaların da havalimanına sefer düzenlemesinin beklendiğini vurguladı. Pamuk, “Havalimanında yaşanan güzel gelişmeler, ilçe turizminin gelişimi açısından oldukça önemli. Havayolu, denizyolu ve karayolu ulaşımıyla kavşak nokta haline gelen Gazipaşa’nın, demiryolu ulaşımına da açılması halinde önemli bir mesafe katedeceğini düşünüyoruz. Turizmin en önemli faktörlerinden olan ulaşımın Gazipaşa’yı en kısa sürede şaha kaldıracağı inancındayız" dedi.

GAZİPAŞA HAVALİMANI'NIN YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR

Yorumlar

Zamkum !!! ~ 10 yıl önce
Havaalaninizi seviyoruz . Lutfen teknik desteginizi esirgemeyiniz . daha iyi olsun . Daha guvenli olsun anadolu jet de ucsun . Pegasusun emegini ve hakkini da lutfen yemiyelim . Anamur gaipasa ve alanya halki adina

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GAZİPAŞA ~ 11 yıl önce
Herşeyden önce park yeri sayısı artırılmalı. Bu sıkıntıdan havada yarım saat tur atan şirketler GZP'ya gelmekten vazgeçecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anadolujet baslamali ~ 11 yıl önce
Anadolu jet ankaradan baslamali haftada hergun olmasa bile belli gunlerde olup tum turkiyeye baglamasi sart diye dusunuyorum.soyle bi bakinci hertarafa ucan anadolu jet yeni gelismekte olan akdenizin incisi alanyaya ucmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Anadolujetinde Ankara aktarmalı sefer yapması lazım, Van'da görev yapan bir gazipaşalı olarak bunu istiyorum, thy güya izni almıştı ama hala ses seda yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000