11 Ekim 2021, Pazartesi 10:23:02

Hava Kuvvetlerinin Projeleri Casusun Telefonundan Çıktı

Savunma Sanayii'nden sızdırılan bilgiler arasından casus Emre Özlük'ün telefonundan ele geçirilen bilgilerde Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Müsteşarlığı Uçak Daire Başkanlığı proje listesi bulundu.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Savunma Sanayii'nden sızdırılan bilgiler arasından casus Emre Özlük'ün telefonundan ele geçirilen bilgilerde Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Müsteşarlığı Uçak Daire Başkanlığı proje listesi bulundu. Özlük'ün C.E. isimli şahısla patronu Mustafa Sırrı Akın aracılığıyla iletişime geçtiği, C.E.'nin bilgisayar ekranından çektiği liste fotoğrafını gönderdiği tespit edildi.

Savunma Sanayii'ndeki bilgilerin sızdırılmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında casus Emre Özlük'ün dijital dokümanlarından önemli bilgiler ele geçirdi. Özlük'ün cep telefonunda yapılan incelemede bir kuruma ait bilgisayar ekranından çekilen Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait proje listeleri olduğu ortaya çıktı.

PARKTA BİLGİ ALIŞVERİŞİ

Casus Emre Özlük'ün rehberinde C.E. isimli şahısla patronu olan Mustafa Sırrı Akın aracılığıyla irtibat kurduğu tespit edilirken, cep telefonunda bilgisayar ekranının fotoğrafı incelendiğinde ise, bilgisayar ekranında görünen tablonun Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Müsteşarlığı-Uçak Daire Başkanlığı proje listesinin yer aldığı bir kurum bilgisayarı ekranı olduğu görüldüğü kaydedildi.

Özlük ve C.E.'nin muhtelif tarihlerde ve hep aynı yerde bir parkta buluştukları tespit edildi. Buluşmanın öncesi ve sonrasında Mustafa Sırrı Akın ile görüşmelerin yapıldığı ve Emre Özlük ile yani dolaylı olarak AKTEM'in Savunma Sanayi Başkanlığı'ndan elde ettikleri proje başlıklarını bu şekilde temin ettikleri ve 'Aylin' isimli bir kişiye flash bellek teslim edildiği belirlendi. (Sabah)

Hava Kuvvetlerinin Projeleri Casusun Telefonundan Çıktı

Yorumlar

F ~ 2 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000