27 Temmuz 2015, Pazartesi 12:52:37

Havacılığın festivali nefes kesecek…

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA) tarafından organize edilen ve Airfest adı verilen havacılık şöleni hafta sonu yapılacak. İlk kez bu kadar kapsamlı olarak yapılacak olan festivalde yürek hoplatan gösteriler olacak. Havacılık aşığı gençler ve vatandaşlar hem eğlenecekler hem de heyecan yaşayacaklar.
  • Arkadaşlar 2 sorum olacak 1.olarak nasıl gidiyoruz bilet almak zonlumu nerden alınır ne kadardır 2.olarak uçuş similasyonları varmı ?
  • Malesef gorebilecegim bir festival degil.Ama bu işler yoğun emek ve maddiyat ister.Takdir etmekte anlayana ve kıymet bilene düşer
  • TATCA dan olan olmayan, bu festival için aylardır gecesini gündüzüne katıp çalışan herkese çok teşekkür ediyorum. Yapmak zor ama yermek çok kolay. Şimdiden beğenmemek için sıraya girenler var. Umarım emeğinizin karşılığını misliyle alırsınız. Umarım güzel anılarla dolu bir festival olur.
  • Şu Alide olmasa nasıl festivalimiz olacakmış?İyiki varsın Ali...
  • Büyükçekmece ve civari magandaları da egzozları - driftleri ve motor ve arabaları ile alternatif Festival olarak kavşaklarda yerlerini alacaklardır
  • Türk Yıldızları ile SoloTürk yok mu?

Havacılık sevdalıları hafta sonu TATCA tarafından düzenlenen Airfest15’de adeta mest olacaklar.  İstanbul’da ilk kez bu kadar kapsamlı bir şekilde düzenlenecek olan festival geleneksel hale getirilecek. TATCA tarafından titizlikle hazırlanan organizasyon iki gün sürecek. 01-02 Ağustos tarihinde yapılacak olan festivalin en heyecanlı bölümlerini hava şovları oluşturacak.

Türkiye’nin dünyaca ünlü akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk yine nefesleri kesecek gösteri ile vatandaşlara görsel bir şölen sunacak.
Ali ismet Öztürk’ün yanı sıra Team Pioner ve Jurgis Kaiyrs de akrobasi gösterileri yapacak.

İstanbul Büyükçekmece’deki Kültür Park’ta gerçekleşecek olan Airfest15 sadece havacılık gösterileri ile sınırlı kalmayacak. Şölen havasından geçmesi beklenen Airfest15’te çok sayıda sanatçı da yer alacak. Başta Haluk Levent olmak üzere Gökçan Şanlıman ve DJ Cengiz Ünsal da festivale katılanları coşturacak.

Festivalin en büyük sürprizlerinden biri de ‘Bilionera’ adlı klibiyle tüm dünya listelerini alt üst eden ünlü şarkıcı Otilia olacak. Romen şarkıcı farklı tarzı ile festivale katılacak olanları hem coşturacak hem de mest edecek.

Airporthaber’in edindiği bilgilere göre festivalde hiç beklenmedik bir sürpriz de yapılacak. Bu arada Airfest15’de çeşitli yarışmalar olacak. Yarışmayı kazananları büyük hediyeler bekliyor.

Öte yandan havacılık spotterları için de bir yarışma düzenlenecek. Festival boyunca en güzel fotoğrafı çekenlere de değişik hediyeler verilecek.

Airporthaber.com

Havacılığın festivali nefes kesecek…

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Yardım ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar 2 sorum olacak 1.olarak nasıl gidiyoruz bilet almak zonlumu nerden alınır ne kadardır 2.olarak uçuş similasyonları varmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cvp ~ 9 yıl önce
Katılım ücretsiz, metrobüs tüyap son duraktan servis kalkacakmış, similasyon yok galiba ondan emin olamadım
husnu ~ 9 yıl önce
Malesef gorebilecegim bir festival degil.Ama bu işler yoğun emek ve maddiyat ister.Takdir etmekte anlayana ve kıymet bilene düşer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beklenen gün geldi ~ 9 yıl önce
TATCA dan olan olmayan, bu festival için aylardır gecesini gündüzüne katıp çalışan herkese çok teşekkür ediyorum. Yapmak zor ama yermek çok kolay. Şimdiden beğenmemek için sıraya girenler var. Umarım emeğinizin karşılığını misliyle alırsınız. Umarım güzel anılarla dolu bir festival olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay ~ 9 yıl önce
Şu Alide olmasa nasıl festivalimiz olacakmış?İyiki varsın Ali...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Magandanin kıralı ~ 9 yıl önce
Büyükçekmece ve civari magandaları da egzozları - driftleri ve motor ve arabaları ile alternatif Festival olarak kavşaklarda yerlerini alacaklardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 9 yıl önce
Türk Yıldızları ile SoloTürk yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 9 yıl önce
Yok. Yerine blue angels gelicek
? ~ 9 yıl önce
Çok iyi o zaman, uzun süredir canlı izleyememiştim. Teşekkürler bilgi için. !!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000