06 Aralık 2021, Pazartesi 13:42:02

Havalimanında soyunan kadın tutuklandı

Endonezya'nın Java kentindeki Yogyakarta Uluslararası Havalimanı'nın kalkış terminalinde skandal bir harekete imza atıldı.
  • Bu kadınların soyunmaktan başka bir olayı yok sanırım.

Endonezya'nın Java kentindeki Yogyakarta Uluslararası Havalimanı'nın kalkış terminalinde skandal bir harekete imza atıldı. Siskaeee takma adıyla modellik yapan kadın, havalimanında yolcuların da olduğu sırada üzerini çıkardı ve göğüslerini gösterdi.

Siskaeee, videonun kamuoyuyla paylaşılmayan diğer kısmında ise mastürbasyon yaptı. Bu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından harekete geçen Yogyakarta Bölge Polisi, tren istasyonunda gözaltına aldıkları kadını, Yogyakarta Bölge Karakolu'na götürdü.

Genç kadının tutuklanmasıyla ilgili konuşan Yogyakarta Bölge Polisi Sözcüsü Yuliyanto, "Tren istasyonunda gözaltına alındı. Ülkedeki cinsel içerikli görüntü yasasını ihlal etmek ve kamuya açık alanda teşhir edici eylem sergilemekle suçlanıyor" ifadelerini kullandı.

Siskaeee hakkında iki suçlama var. Bunlardan biri Endonezya'da uygulanan "Cinsel İçerikli Film Yasası" ve "Elektronik İşlemler Yasası." Genç model, bu iki suçlamadan dolayı kusurlu bulunursa 18 yıl hapis cezasıyla yargılanacak. (haberler)

Havalimanında soyunan kadın tutuklandı

Yorumlar

basitlik ~ 2 yıl önce
Bu kadınların soyunmaktan başka bir olayı yok sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000