03 Haziran 2023, Cumartesi 11:43:05

Hitit IATA AGM 2023'e sponsor oldu

Hitit, 5-6 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek IATA 79. Yıllık Genel Toplantısı (Annual General Meeting - AGM) 2023'e Bronz Sponsor olarak katılacak.
  • Yatirimci mutsuz. Zirvaladiklarin calisan ve sirketin misyonu ve vizyonyu, bilancoda gelen rakamlar ve finansallar da bizim.. ben de seni Spk ya havale ediyorum.
  • Anlastigi sirketler afrikali 1 ucagi olan start up ya da varligi yoklugu belirsiz firmalar. Ab uyesi veya Korfezden buyuk bir firma ya da Abd de varlik gosteren Star Alliance bir kurum ile ne zaman imzalar o zaman ispat etmis olur kendini. Gerisi vittirivizzik

Hitit, 5-6 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek IATA 79. Yıllık Genel Toplantısı (Annual General Meeting - AGM) 2023'e Bronz Sponsor olarak katılacak.

Havacılık endüstrisinin sürdürülebilir değerler üzerinden büyümesini destekleyen ve bu yöndeki inisiyatiflerde aktif rol oynayan Hitit'in üst düzey yöneticileri, IATA AGM 2023'te sektör liderleri ile biraraya gelecek.

Hitit, Türk Hava Yolları’nda yönetici olarak çalışan iki kadın girişimci tarafından 1994’te kuruldu. Şirketin kuruluş amacı ve havacılığın içinden gelen kurucuların öncelikli hedefi, tamamen yerli sermaye ile çalışıp dışarıya bağımlılıktan kurtulmak ve Türkiye’yi teknoloji ihraç eden bir ülke haline getirmekti. Bu felsefe ile yola çıkan Hitit, başta havayolu şirketleri olmak üzere, havayolu ve seyahat sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlere yeni nesil havayolu ve seyahat yazılım çözümleri üretiyor.

%100 Türkiye’de üretilen havacılık çözümleriyle her yıl milyonlarca insanın seyahat etmesini sağlayan Hitit; Doğu Avrupa’nın En İyi Havacılık Yazılım firması, Avrupa’nın Öncü Yolcu Hizmet Sistem Sağlayıcısı, En İyi Havayolu Raporlama Sistemi, Yılın En Niş Teknoloji Firması, turizm alanında “Türkiye’nin En İyi Sektörel Yazılım Firması”, “Yılın Havacılık Yazılım Kuruluşu” ve “Yılın Havacılık Teknoloji Kuruluşu” gibi birçok ödülün de sahibi. Hitit, 3 Mart 2022 itibarıyla HTTBT koduyla Borsa İstanbul'da işlem görmektedir.

Hitit IATA AGM 2023'e sponsor oldu

Yorumlar

Yatirimci ~ 10 ay önce
Yatirimci mutsuz. Zirvaladiklarin calisan ve sirketin misyonu ve vizyonyu, bilancoda gelen rakamlar ve finansallar da bizim.. ben de seni Spk ya havale ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hitit yatirimci ~ 10 ay önce
Anlastigi sirketler afrikali 1 ucagi olan start up ya da varligi yoklugu belirsiz firmalar. Ab uyesi veya Korfezden buyuk bir firma ya da Abd de varlik gosteren Star Alliance bir kurum ile ne zaman imzalar o zaman ispat etmis olur kendini. Gerisi vittirivizzik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 10 ay önce
ABD de Sabre, AB de Amadeus; TR de Hitit. İlk 2 firma, K.Amerika ve AB deki havayollarının kurduğu şirketler. Hitit, alanında rekabet açısından 3. cü. 46 ülkede iş yapıyor. PIA, PEGASUS, ANADOLUJET müşterisi. Katmandu Airlines ın işini alarak, aslında Çin'in tek hakim olduğu pazara giren ilk batılı şirket oldu. Hitit'in arkasında çok büyük emek vardır. Çalışanların mutlu ve huzurlu olduğu çok güzel bir şirkettir. Kısacası, Alitalia, British Airways, Lufthansa vs, bunların tamamı Amadeus'un kurucusu ve ortağıdır. Yani, şu an için Hitit ile çalışmazlar. Diğer yandan, Amadeus'ta 6400 kişi, Hitit'te 370 kişi çalışıyor. Hitit, bence TR nin yüz akıdır. Sizi İlber ORTAYLı'ya havale ediyorum.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000