11 Ağustos 2022, Perşembe 10:05:24

ICAO Rusya'ya uçuş yapan ülkelerle ilgili girişimde bulunacak!

Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı'nın (ICAO) Rusya’ya yaptırım uygulamayan ülkelerin, uçuşlarını sonlandırmaları için girişimde bulunacağı belirtiliyor.
  • Bu çağrıyı yaparlar konu öyle kalır , thy ye hava sahası kapatmak ( komik olmayın)
  • Daha kendileri havalimanlarında personel sorununu ile mücadele edemeyip kaç sefer iptal etmiş ve milyonlarca insanı rezil ederek haberlere manşet olmuşken, kalkıp böyle bir bahane üretmeleri ayrı bir komedi. ICAO Annex'lerinin hangi AB ülkelerinde tamamen uygulandığını hepimiz az çok biliyoruz. İşin boyutu tamamen ekonomik duygular.. Ah Vecihi Hürkuş :(
  • Turk havaciligina yaptirim gelirse muhalefetim diye gecinenler gobek atar gibi geliyor bana o derece sizofrenik hareketleri var.
  • Avrupa ve amerika, ben yaptırım yapıyorum havacılık ve turizmde kaymağını da yemekten vazgeçiyorum. O halde benden başka kimse de kaymak yiyemez diyor bir nevi... olay ekonomik..
  • Avrupa birliği yaptırımları arttıracağına kışın neyle ısınacağını düşünse daha iyi olur.
  • Ekonomik ve siyasi gücün yoksa istediklerini yaptırırlar o kadar basit...
  • avrupaya thy uçuşu yasaklanacakmis peehhh ulan sizin nazınızı thy den başka cekecek havayolu mu var dünyada ? hava sahasını kapatın da havalimanlarinizda kaç yüz bin yolcu kaybiniz oluyor görün bakalım:))
  • Sizi hayellerinizle başbaşa bırakıyorum, yok hava sahası kapanırmış, yok amborgo uygulanırmış, bu sizin bahsettikleriiz eski
  • Türkiyeye yaptırımlar olsa bundan mutlu olacaklar öyle fazla ki anlamıyorum yazık...
  • Batı'nın ne kadar aşağılık olduğunu görüyorsunuz değil mi?

Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı'nın (ICAO) Rusya’ya yaptırım uygulamayan ülkelerin, uçuşlarını sonlandırmaları için girişimde bulunacağı belirtiliyor.

Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı, bir sonraki genel kurulunda “Rusya’nın sivil havacılıktaki ihaleleriyle” ilgili rapor sunacağını ve yeni yasaklamalar gelebileceğini açıkladı. Uzmanlara göre Türkiye uçuşları da tehlikede.

TürkRus’un İzvestiya’dan aktardığı habere göre, ICAO tarafından yaklaşık 200 ülkeye yapılan bildirimde, “Rusya’nın Uluslararası Sivil Havacılık Konvansiyonu (Chicago Konvensiyonu) ihlalleri” hakkında bilgi verildiği belirtildi.

ICAO’nun 27 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında “Rusya’daki sivil havacılığı” ele alacağı, bu toplantıların ardından, “Rus hava yolları tarafından işletilen yabancı üretim uçakların güvenlik standartlarını karşılamadığı” yönünde karar çıkmasının beklendiği aktarıldı.

Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Tayland, İsrail, Ermenistan ve Rusya’dan uçakları kabul eden diğer ülkelerin de Rusya ile uçuşları sonlandırmaları için girişimde bulunulduğu belirtiliyor.

AIM Group uzmanı Andrey Patrakov, ICAO’nun ülkelerin sivil havacılık alanında Rusya ile iş birliğine gitmelerini yasaklayamayacağını ve vu bu kararın her ülkenin sivil havacılık yönetimleri tarafından alınabileceğine dikkat çekti.

ICAO Rusya'ya uçuş yapan ülkelerle ilgili girişimde bulunacak!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Bir halt edemezler ~ 2 yıl önce
Bu çağrıyı yaparlar konu öyle kalır , thy ye hava sahası kapatmak ( komik olmayın)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstihdam Sorunu . . ~ 2 yıl önce
Daha kendileri havalimanlarında personel sorununu ile mücadele edemeyip kaç sefer iptal etmiş ve milyonlarca insanı rezil ederek haberlere manşet olmuşken, kalkıp böyle bir bahane üretmeleri ayrı bir komedi. ICAO Annex'lerinin hangi AB ülkelerinde tamamen uygulandığını hepimiz az çok biliyoruz. İşin boyutu tamamen ekonomik duygular.. Ah Vecihi Hürkuş :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhalefet ~ 2 yıl önce
Turk havaciligina yaptirim gelirse muhalefetim diye gecinenler gobek atar gibi geliyor bana o derece sizofrenik hareketleri var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o belli olmaz ~ 2 yıl önce
Avrupa ve amerika, ben yaptırım yapıyorum havacılık ve turizmde kaymağını da yemekten vazgeçiyorum. O halde benden başka kimse de kaymak yiyemez diyor bir nevi... olay ekonomik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330 ~ 2 yıl önce
Avrupa birliği yaptırımları arttıracağına kışın neyle ısınacağını düşünse daha iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
girişim ~ 2 yıl önce
Ekonomik ve siyasi gücün yoksa istediklerini yaptırırlar o kadar basit...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahaha ~ 2 yıl önce
avrupaya thy uçuşu yasaklanacakmis peehhh ulan sizin nazınızı thy den başka cekecek havayolu mu var dünyada ? hava sahasını kapatın da havalimanlarinizda kaç yüz bin yolcu kaybiniz oluyor görün bakalım:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıncı ~ 2 yıl önce
Sizi hayellerinizle başbaşa bırakıyorum, yok hava sahası kapanırmış, yok amborgo uygulanırmış, bu sizin bahsettikleriiz eski

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 2 yıl önce
Türkiyeye yaptırımlar olsa bundan mutlu olacaklar öyle fazla ki anlamıyorum yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batı ~ 2 yıl önce
Batı'nın ne kadar aşağılık olduğunu görüyorsunuz değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000