28 Mayıs 2022, Cumartesi 09:34:34

İngiliz Bakan; 'Ukrayna'yı uçaklarla desteklemek meşru'

İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, resmi temasları çerçevesinde gittiği Çekya'da; ''Ukrayna'yı uçaklarla desteklemek tamamen meşru' dedi.
  • Uukraynanin yenilmesi demek Bundan sonra diger eski Soviet ulkelerinin Rusyanin topragi oldugu ve guvenligi icin Rusyanin bunlarin Geri donmesi musaade ve gozyumma demektir, Guvenligin son hali tum dunyanin o ulkenin kontrolune gecmesi gerceklesene kadar devam eder, Rusyanin azim ve Gucu kirilmali haddi bildirilmeli, Dunyanin baska cikar yolu yok, su an ustelik tam sirasi, keske Rusya Cin ve Abd birbirlerine bir girse, tum dunyanin ve insanligin, diger ulkelerin selametine olur
  • Çok şımarttınız çok

İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, resmi temasları çerçevesinde gittiği Çekya'da; ''Ukrayna'yı uçaklarla desteklemek tamamen meşru' dedi.

İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, resmi temasları çerçevesinde Çekya'ya gitti.

Çek mevkidaşı Jan Lipavsky ile görüşen Truss, ortak basın toplantısı için kameraların karşısına geçti.

"Amacımız Avrupa’nın güvenliğini sağlamak"

Truss, konuşmasında, Ukrayna’ya yapılacak yardımların Marshall yardımları ile karıştırılmaması gerektiğini vurguladı.

İngiliz Bakan, "Amacımız sadece Ukrayna’yı değil, tüm Balkan ülkelerini de kapsayacak şekilde Avrupa’nın güvenliğini sağlamak." dedi.

“Tanklarla, uçaklarla desteklemek tamamen meşru”

Alman medyasında NATO’nun Ukrayna'ya silah ve tank vermeyi durduğu ile ilgili soruyu yanıtlayan Truss, haberin gerçeği yansıtmadığını, aksine Ukrayna'ya yapılan yardımların meşru olduğunu ve daha fazla yardım yapılması gerektiğini söyledi.

Truss, "Ukrayna'yı tanklarla, uçaklarla desteklemenin tamamen meşru olduğu konusunda çok netiz. Çekya'nın Ukrayna'ya tank gönderme işini destekliyoruz.” dedi.

İngiliz Bakan; 'Ukrayna'yı uçaklarla desteklemek meşru'

Yorumlar

Yenilmemeli ~ 2 yıl önce
Uukraynanin yenilmesi demek Bundan sonra diger eski Soviet ulkelerinin Rusyanin topragi oldugu ve guvenligi icin Rusyanin bunlarin Geri donmesi musaade ve gozyumma demektir, Guvenligin son hali tum dunyanin o ulkenin kontrolune gecmesi gerceklesene kadar devam eder, Rusyanin azim ve Gucu kirilmali haddi bildirilmeli, Dunyanin baska cikar yolu yok, su an ustelik tam sirasi, keske Rusya Cin ve Abd birbirlerine bir girse, tum dunyanin ve insanligin, diger ulkelerin selametine olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ukrane ~ 2 yıl önce
Çok şımarttınız çok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000