19 Temmuz 2021, Pazartesi 10:11:17

İnsansız Muharip Uçak geliyor

Baykar Savunma, 20 Temmuz'da "Muharip İnsansız Uçak Sistemi" (MİUS) ile ilgili detayları paylaşacak.
  • Arkadaşlar birazda olumlu olun bu ne ya düşman olmayın bukadar bir birinise bu uçak Türk uçagı öyle yunan vs degil heee sevmiyor ola bilirsin ama ozaman Türk olmanda şüphe ola bilir Arkadaşım biz buyuz Hayırlı Bayramlar.
  • Heykelciler bunu sevmedi.. İstemezük...!!!
  • 20 sene sonra ülkedeki afgan ve suriyelileri korur artık.
  • Geliyormuş da biraz yavaş gelsin, önce 2017 yılında göklerde olacak olan yolcu uçağımızı görelim (TRJET !!!), kıdem sırasını bozmayalım.
  • İnsansızı düşünürüz
  • Dosta selam düşmana korku, ancak insansız savaş uçağının denemeleri yapıldı hatta insanlı olanla angajman yapıldı ilk raundu insansız savaş uçağı kazanmıştı. Burada önemli olan aniden ortaya çıkan durumlara insan zekası gibi müdahale edebilmek önemli. Artık hareketli hedefler var sabit hedef diye bir şey nerede ie kalmadı. Tabii ki bir yerden başlamak iyi. Bir başka husus ise yeni geliştirilen bir teknolojiyi hemen satmak, elindeki silahı karşı tarafa vermek oluyor. Mesela SİHA yı öyle yaptılar.
  • Süper inşallah olur yakışır bize
  • Motor nerde
  • Biz bıktık mavra ve yalanları dinlemekten, bunlar bıkmadı yalanları peşpeşe dizmekten.
  • Bu haberler çok güzel, gurur verici. Ordumuzun dış kaynaklara bağımlılığının azaltılması müthiş önemli. Mühim olan medeni dünyada, her bireyin dinini kendi içinde yaşadığı, dini taassuptan uzak, laik bir ülke olarak yer almaktır. Yoksa Pakistan’da yapıyor nükleer silah, savaş uçağı vs… Askeri güç bağımsızlık için çok önemli ancak edebiyat, kültür, güzel sanatlar gibi konular ülkenin yumuşak gücünü gösterir. Medeni dünyada yerimizi almamız için yumuşak gücümüze çok önem vermeliyiz. Biri birinden daha az önemli değildir…

Baykar Savunma, 20 Temmuz'da "Muharip İnsansız Uçak Sistemi" (MİUS) ile ilgili detayları paylaşacak.

Baykar Savunma, Kurban Bayramının ilk gününde bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Baykar firması tarafından yapılan paylaşımda, "Bayram hediyesi yükleniyor! 20 Temmuz’u bekleyin…" ifadelerine yer verildi.

Söz konusu paylaşımda Muharip İnsansız Uçak Sistemi'nin (MİUS) bazı tasarım görüntülerine yer verildi. Videodaki uçak tek adet dikey stabilizatöre ve Hürjet benzeri bir dijital kamuflaja sahip.

Baykar Savunma’nın AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı’ndan (TİHA) sonraki projesi olan Muharip İnsansız Uçak Sistemi’nin, 2023 yılında ilk uçuşunu gerçekleştirmesi hedefleniyor.

 

İnsansız Muharip Uçak geliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Pilot ~ 3 yıl önce
Arkadaşlar birazda olumlu olun bu ne ya düşman olmayın bukadar bir birinise bu uçak Türk uçagı öyle yunan vs degil heee sevmiyor ola bilirsin ama ozaman Türk olmanda şüphe ola bilir Arkadaşım biz buyuz Hayırlı Bayramlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekat 58 ~ 3 yıl önce
Heykelciler bunu sevmedi.. İstemezük...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekat58'e ~ 3 yıl önce
Heykel yapmayanları ama resimlerini heryere astıranları da önce tapelerde,para sıfırlarken,kol saatleri dağıtılırken,dolarlar ayakkabı kutularında saklanırken,paralar betona,garantili ihalelerle yandaşlara,saraylara, uçaklara,araplara,gösterişe, afrikalılara,damatlara saçılırken,ülke ağır borca sokulurken,dış borç,işsizlik, ithalat,döviz rekorları kırılırken,alım gücü düştükçe düşerken,herşeye hergün zam gelirken,adalet,güvenlik biterken,suriyeli,afgan vs ülkemize para için sokulurken ve şimdi de tivitlerde ve videolarda gayet güzel gördük daha da göreceğiz hamdolsun...
Cübbesiz Mahmut ~ 3 yıl önce
Tiyatrocular yine esip gürlemiş ama dolar yıl sonu 9.50 turizme rağmen bu seviyedeyse eylülde ekimde büyük zamma hazır olun, ha ben şov yaparım zaten ihalelerden yardakçıyım yahut makamlarda torpilliyim vatandaşın vergisine parasına ücretine çökerim diyorsan orası senin namussuzluğun
Sivaslı harekatçıya! ~ 3 yıl önce
Arkadaşım, heykelci dediklerin neyi sevmedi? Bulunan petrol ve doğalgaz halkın elektrik ve doğalgaz faturasını yarıya düşürdü de mi sevinmedi? 2019 da göklerde denen yerli milli uçakla memleketin her köşesine uygun fiyatla uçtuk ta mı sevinmedi? Şık ve modern tamamiyle yerli ve milli elektrikli arabamız vatandaşa ulaşılabilir fiyatla sunuldu, güçlü devletin yaptırdığı otoyol ve köprülerden ücretsiz geçtik, sevdiklerimize çabucak kavuştuk ta mı sevinmedik? Nedir sevinilmeyen?
w ~ 3 yıl önce
20 sene sonra ülkedeki afgan ve suriyelileri korur artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavaş ~ 3 yıl önce
Geliyormuş da biraz yavaş gelsin, önce 2017 yılında göklerde olacak olan yolcu uçağımızı görelim (TRJET !!!), kıdem sırasını bozmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsanlısını yapın da ~ 3 yıl önce
İnsansızı düşünürüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş adama ~ 3 yıl önce
İstemezükçü noldu yaptık diye zorunamı gitti gitsin gitsin daha çok gidecek
Human ~ 3 yıl önce
Dosta selam düşmana korku, ancak insansız savaş uçağının denemeleri yapıldı hatta insanlı olanla angajman yapıldı ilk raundu insansız savaş uçağı kazanmıştı. Burada önemli olan aniden ortaya çıkan durumlara insan zekası gibi müdahale edebilmek önemli. Artık hareketli hedefler var sabit hedef diye bir şey nerede ie kalmadı. Tabii ki bir yerden başlamak iyi. Bir başka husus ise yeni geliştirilen bir teknolojiyi hemen satmak, elindeki silahı karşı tarafa vermek oluyor. Mesela SİHA yı öyle yaptılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak ~ 3 yıl önce
Süper inşallah olur yakışır bize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Motor nerde ~ 3 yıl önce
Motor nerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt787 ~ 3 yıl önce
Biz bıktık mavra ve yalanları dinlemekten, bunlar bıkmadı yalanları peşpeşe dizmekten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnşallah ~ 3 yıl önce
Bu haberler çok güzel, gurur verici. Ordumuzun dış kaynaklara bağımlılığının azaltılması müthiş önemli. Mühim olan medeni dünyada, her bireyin dinini kendi içinde yaşadığı, dini taassuptan uzak, laik bir ülke olarak yer almaktır. Yoksa Pakistan’da yapıyor nükleer silah, savaş uçağı vs… Askeri güç bağımsızlık için çok önemli ancak edebiyat, kültür, güzel sanatlar gibi konular ülkenin yumuşak gücünü gösterir. Medeni dünyada yerimizi almamız için yumuşak gücümüze çok önem vermeliyiz. Biri birinden daha az önemli değildir…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Masallah ~ 3 yıl önce
Sen ne ictin kaptan ? Ucak yapmadan dini kendi icinde yasamaya, yumsak guc falan filen ??

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000