25 Ocak 2022, Salı 10:41:41

İstanbul Havalimanı'nda hummalı çalışma sürüyor

İstanbul'daki şiddetli kar yağışı nedeniyle dünden bu yana seferlerin durdurulduğu İstanbul Havalimanı'nda hummalı çalışma sürüyor.
  • Ahl ve Saw cayır cayır çalışıyor.
  • Bu işi yapamıyor ilk gün geldiğimzde bunu anlamştık.
  • IGA yönetimi yine fena batırdı. Bir de her gün hazırız diye sosyal medyadan post paylaşıyorlardı aynen baya hazırsınız :D
  • Hadi Mustafa başgan göster gücünü nasıl olsa tüm birimlerde çalıştın.Bize operasyonu nasıl yönetemediğini değil nasıl olması gerektiğini göster. Liyakatli ve çok bilgiliydin ya krizi fırsata en iyi sen çevirirdin? Daha İgayla koordine kuramıyorsunuz, operasyonu nasıl yöneteceksiniz manidar. Teşekkürler Tez Başgan, Sami’nin değerini daha çok anladık sayende.
  • Dhmi GM Hüseyin Keskin, THY de Ceo olmak için uğraşacağına biraz önlem alsaydı keşke,böyle iş olmaz. Saatlerdir havalimanında yolcular çalışanlar. Yazık çok yazık.
  • Thy gece 24:00 e kadar iptal etti yaw. Meydan kapalı haberiniz yok mu yoksa
  • Keşke hiç olmasaydınız. AHL bize yeterdi

İstanbul'daki şiddetli kar yağışı nedeniyle dünden bu yana seferlerin durdurulduğu İstanbul Havalimanı'nda hummalı çalışma sürüyor.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; havalimanında pistlerin ve aprondaki kar temizle çalışmaları devam ediyor. İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA tarafından yapılan açıklamada, operasyonların 12:30'da başlayabilir hale geleceği belirtildi.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan dünden bu yana 341'i iniş 388'i kalkış olmak üzere toplam 729 sefer iptal edilmek zorunda kaldı.

Yolcular için kara tarafındaki yeme içme alanlarında yüzde 30 indirim uygulanırken daha önce bir saat olan ücretsiz kablosuz internet hizmeti ise 24 saate uzatıldı.

Sabah saatlerinde yolların kısmen açılmasıyla birlikte havalimanı ile şehir arasında ulaşımı sağlayan otobüs servisleri havalimanı çıkışlı olarak tek yönlü olarak hizmet vermeye başladı.

©AirportHaber.com

İstanbul Havalimanı'nda hummalı çalışma sürüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

komik ~ 2 yıl önce
Ahl ve Saw cayır cayır çalışıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu İga ~ 2 yıl önce
Bu işi yapamıyor ilk gün geldiğimzde bunu anlamştık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beceriksizler ~ 2 yıl önce
IGA yönetimi yine fena batırdı. Bir de her gün hazırız diye sosyal medyadan post paylaşıyorlardı aynen baya hazırsınız :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tez zamanda ~ 2 yıl önce
Hadi Mustafa başgan göster gücünü nasıl olsa tüm birimlerde çalıştın.Bize operasyonu nasıl yönetemediğini değil nasıl olması gerektiğini göster. Liyakatli ve çok bilgiliydin ya krizi fırsata en iyi sen çevirirdin? Daha İgayla koordine kuramıyorsunuz, operasyonu nasıl yöneteceksiniz manidar. Teşekkürler Tez Başgan, Sami’nin değerini daha çok anladık sayende.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumsuz ~ 2 yıl önce
Dhmi GM Hüseyin Keskin, THY de Ceo olmak için uğraşacağına biraz önlem alsaydı keşke,böyle iş olmaz. Saatlerdir havalimanında yolcular çalışanlar. Yazık çok yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 2 yıl önce
Thy gece 24:00 e kadar iptal etti yaw. Meydan kapalı haberiniz yok mu yoksa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 2 yıl önce
Keşke hiç olmasaydınız. AHL bize yeterdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 2 yıl önce
İga sınıfta kaldı zaten havacılık isletmesiyle alakaları yok işi ehline verin bence yazık dün biz çalışanlar olarak rezil olduk yolcuları düşünemiyorum artık
Hamit ~ 2 yıl önce
Senin gibi vizyonsuzlara yeterdi evet. Devlet sizin gibilerin peşine takılsa koyuna çoban bulamaz. İşiniz gücünüz konfor, rahat, sıfır risk. Türkiye büyümeye aç iştahlı insanlarla gelişir, inkişaf eder. Korku duvarlarıyla çevrili, korkak insanlarla değil. 3 senedir tıkır tıkır işleyen bir havalimanı var, nasıl zorunuza gidiyor di mi? Kudurun.
Hamit CEVAP ~ 2 yıl önce
Sen dua et iklim koşulları Rusya ve İskandinav ülkeleri gibi değil bir günde böyle olduysa artık tıkır tıkır çalışan bir havalimanından bahsedilemez

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000