24 Nisan 2019, Çarşamba 13:15:59

İstanbul Havalimanı'nda şoke eden olay!

Türk Hava Yolları'nın Münih'e gidecek uçağının yolcu alımı sırasında yer hizmetleri görevlisinin başına metal parça düştü.
  • Yabancı yolcu hele ki aklı başında bir ülkenin insanıysa öyle bedava bilet bilmem ne ile kurtulamazsın. Konsolosluğu da destek verir,açar davasını çatır çatır tazminatını alır gider.
  • Kaç 60? Milyon dolar bile alabilir.
  • Cdg'de ne zaman yıkım olmuş da insan ölmüş? İşkembeden sallama...
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Yaw ben bu insanları anlamıyorum, başına demir düşmüş vaybeee, ülkemizde günlük sehid veriyoruz haber konusu olmuyor, kılıçdaroğlu yumruk yemiş , bütün türkiye ayakda, adam ben Terroristim diye bağırıyor, kimse ona 14 lü ile cevap vermiyor, kardeşim ben Türküm , ne o Bayrağı indirtirim nede Bizim topraklara göz dikeni yaşatırım, Türkiye sahipsiz bi ülke değil , haberiniz olsun.
  • 20 dk. Çok hızlı müdahale etmişler. Transfer katı ve pierlerde ani müdahale noktaları yok. Tek gördüğüm yerleri cekin Dış Hatlar tarafında var. Yerdeki fayans karıların bir çoğu haşat olmuş. İşçilik sıfır. Yürürken insanların ayağı fayans kenerlerına takılıyor biri aşağıda biri yukarıda. WCHR Yolcunun Transfer katında su alabileceği hiçbir mağaza dükkan yok. Hastaların (şeker hastası, tansiyon hastası) vs.yeme içmeye çok ihtiyacı var. Bunada bir çözüm bulurlar. Birde terminalde cuma namazı kılacak bir yer yapılmalı acil.
  • Fitratinda var demek...
  • TGS çalışan personellerin ağır sanayi maaşı alması lazım
  • Burada dün araç çarpan özel güvenlik görevlisinin haberi vardı. Kaldırılmış. Neden acaba?
  • "3 metre yükseklikten düşen metal parçanın daha önce de bir kaç kez düştüğü ve önlem alınmadığı kaydedildi."

Türk Hava Yolları'nın Münih'e gidecek uçağının yolcu alımı sırasında yer hizmetleri görevlisinin başına metal parça düştü.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağı İstanbul-Münih seferini yapmak için İstanbul Havalmanı'nda yolcu alımına başladı. Biniş kartı kontrol işlemleri sırasında D.A isimli bir TGS çalışanının başına metal levha düştü. 

Kanlar içinde yere yığılan TGS personelinin yardımına mesai arkadaşları koştu. Yaklaşık 20 dakika sonra olay yerine ulaşan sağlık ekipleri genç kadını ambulansla hastaneye ulaştırdı. Başında 4 cm yarık oluştuğu ve çarpmanın etkisiyle travma geçirdiği öğrenilen TGS çalışanın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. TGS yönetimi ise çalışanını hastanede yalnız bırakmadı.

3 metre yükseklikten düşen metal parçanın daha önce de bir kaç kez düştüğü ve önlem alınmadığı kaydedildi. 

©AirportHaber

İstanbul Havalimanı'nda şoke eden olay!

Yorumlar Tüm Yorumlar (101)

hans ~ 5 yıl önce
Yabancı yolcu hele ki aklı başında bir ülkenin insanıysa öyle bedava bilet bilmem ne ile kurtulamazsın. Konsolosluğu da destek verir,açar davasını çatır çatır tazminatını alır gider.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amerikalı ~ 5 yıl önce
Kaç 60? Milyon dolar bile alabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
charles'a ~ 5 yıl önce
Cdg'de ne zaman yıkım olmuş da insan ölmüş? İşkembeden sallama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mrt ~ 5 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu işler Mevzuu bile değil ~ 5 yıl önce
Yaw ben bu insanları anlamıyorum, başına demir düşmüş vaybeee, ülkemizde günlük sehid veriyoruz haber konusu olmuyor, kılıçdaroğlu yumruk yemiş , bütün türkiye ayakda, adam ben Terroristim diye bağırıyor, kimse ona 14 lü ile cevap vermiyor, kardeşim ben Türküm , ne o Bayrağı indirtirim nede Bizim topraklara göz dikeni yaşatırım, Türkiye sahipsiz bi ülke değil , haberiniz olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiye ~ 5 yıl önce
Maalesef sahipsiz ki askerliği parayla satanlara,oy için açılım ayağına terörist destekçileriyle meydanlarda elele şarkı söyleyenlere,Türk diye birşey yoktur,Türk demeyelim Türkiyeli diyelim,milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyenlere,aleyhimize ne varsa yapan abd,avrupa,rusya'ya boyuna iş,ihale verenlere 17 yıldır oy verip duruyor ! Ayrıca milliyetçiliği İstanbul'da ya da diğer büyük şehirlerde yapmak kolay gidip terörün olduğu şehirlerde yapın da görelim...
boşa üfleme ~ 5 yıl önce
sen de askerliği parayla yapıp burada mangalda kül bırakmayan,boşa üfleyenlerden misin?
Şafak clinik ~ 5 yıl önce
20 dk. Çok hızlı müdahale etmişler. Transfer katı ve pierlerde ani müdahale noktaları yok. Tek gördüğüm yerleri cekin Dış Hatlar tarafında var. Yerdeki fayans karıların bir çoğu haşat olmuş. İşçilik sıfır. Yürürken insanların ayağı fayans kenerlerına takılıyor biri aşağıda biri yukarıda. WCHR Yolcunun Transfer katında su alabileceği hiçbir mağaza dükkan yok. Hastaların (şeker hastası, tansiyon hastası) vs.yeme içmeye çok ihtiyacı var. Bunada bir çözüm bulurlar. Birde terminalde cuma namazı kılacak bir yer yapılmalı acil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fit ~ 5 yıl önce
Fitratinda var demek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ağır Sanayi ~ 5 yıl önce
TGS çalışan personellerin ağır sanayi maaşı alması lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Salah ~ 5 yıl önce
Burada dün araç çarpan özel güvenlik görevlisinin haberi vardı. Kaldırılmış. Neden acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yayında ~ 5 yıl önce
https://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/istanbul-havalimaninda-guvenlik-personeline-servis-araci-carpti.html
Burasi cokomelli ~ 5 yıl önce
"3 metre yükseklikten düşen metal parçanın daha önce de bir kaç kez düştüğü ve önlem alınmadığı kaydedildi."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 5 yıl önce
Ayıp o kadar da sallamayın ekmek yiyorsunuz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000