23 Eylül 2021, Perşembe 14:41:20

İşten çıkarılan Pegasus çalışanları bu kez Sabiha Gökçen'de toplandı

Pegasus Hava Yolları'nda toplamda 103 çalışanın işine son verildiği bildirildi.
  • Sendika mı, komünist parti mitingi mi belli değil? İşçilere en büyük zararı STK ları kendi çöp ideolojisine araç olarak kullanan aklıeveller vermiştir. Şöyle düzgün bir sendika olsa, işçinin hakkını çatır çatır arayan, asıl amacının işçiye daha düzgün bir yaşam sağlamak olduğunu bilen insanlar olsa ne güzel olurdu. Ama yok bunlar gelip muhaliflik kasıp beşpara etmez ideolojilerinin reklamını yapacak illaki.
  • Susmayın boyun eğmeyin kar üstüne kar açıklıyorlar yeni yeni uçuşlar açıyorlar 5 kişinin yaptığı işi yek kişiye yüklüyorlar her yerden yazın tiwitter instagram #pegasushaksızistençıkartmananegörevineson!
  • Havaiş gibi sarı sendika olacagına dibine kadar sendikacılık yapanlar gelsin.
  • pegafosss
  • Havaş çalışanları da sendikaya üye olamıyor.
  • Arkadaslar hangi sendika hangi derde derman olmus ? yanlis anlamayin ama Hava is altin cagi zamanlarini biliyorum, sendikanin gereksiz muhalif tavirlari bugunki TGS nin dogumuna HABOM gibi yan sanayi sirketlerin dogumuna sebeb oldu. Sendikanin herkesi ayni seviyede gormesi gibi bir kominist sacmaligi yuzunden, bilet kesen arkadas ile pilot neredeyse ayni dediler, yanlis anlasilmasin kucuk gorme degil, bir isin degeri kolay ikamesi ile olculur. Arkadaslar onlarda zincirin parcasi olmazsa olmazi ama herseyin bir degeri vardir...
  • Bir işyerini yönetmek ve oradaki insanlara güven duymak zordur. Ancak bu ASLA bir işverene, işçisine eziyet etme HAKKI TANIMAZ. Herkes kibarlık, gerektiğinde çalışanlarına güzel sözler söyleyen, aldığı eğitimi ahlakına yansıtmış, eğitim almasa bile iyi aile eğitimi almış kişiler olduğunda iş yerleri daha güzel yerler olacaktır. TAŞLAR DEĞİL YAPILAN İŞLER ANITLARI MEYDANA GETİRİR.
  • Adaletin olmadığı bir ülkede hak aramak gerçekten zor hiç bir basın bunları TV ye çıkarmaz çünkü basın ellerinde
  • Onurlu mücadelemizden geri adım atmadik atmayacağız.Pegasus'a sendika girerecek başka yolu yok.✊✊
  • sendika korkusuyla attıgınız su insanların ahkkı oturdugun koltuklarda leke olarak duruyo ve sizler de o lekeli koltuklarınızda cok uzun kalamıcaksınız pegasusa sendika giricek.

Pegasus Hava Yolları'nda toplamda 103 çalışanın işine son verildiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre; Sendikaya üye olduğu gerekçesiyle Pegasus tarafından işten çıkarılan çalışanlar bu kez Sabiha Gökçen Havalimanı önünde toplandılar. 

DİSK'e bağlı Nakliya İş Sendikası ile birlikte Sabiha Gökçen Havalimanı'nda toplanan çalışanlar, haksız olduğunu ifade ettikleri işten çıkarmaları protesto etti. Burada basın açıklaması yapılırken, sendikal örgütlenmenin önüne geçilemeyeceği vurgulandı.

57'si sendika üyesi olmak üzere 103 çalışanın haksız şekilde işten çıkarıldığını ifade eden sendika genel başkanı Ali Rıza Küçükosmanoğlu yaptığı açıklamada; 'Artık işverenin karşısında DİSK var Nakliyat-İş var. Sendikamız üyesi olsun ya da olmasın tüm Pegasus çalışanlarına sahip çıkacağız” dedi.

 

İşten çıkarılan Pegasus çalışanları bu kez Sabiha Gökçen'de toplandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

bir cacık olmaz ~ 2 yıl önce
Sendika mı, komünist parti mitingi mi belli değil? İşçilere en büyük zararı STK ları kendi çöp ideolojisine araç olarak kullanan aklıeveller vermiştir. Şöyle düzgün bir sendika olsa, işçinin hakkını çatır çatır arayan, asıl amacının işçiye daha düzgün bir yaşam sağlamak olduğunu bilen insanlar olsa ne güzel olurdu. Ama yok bunlar gelip muhaliflik kasıp beşpara etmez ideolojilerinin reklamını yapacak illaki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 2 yıl önce
Susmayın boyun eğmeyin kar üstüne kar açıklıyorlar yeni yeni uçuşlar açıyorlar 5 kişinin yaptığı işi yek kişiye yüklüyorlar her yerden yazın tiwitter instagram #pegasushaksızistençıkartmananegörevineson!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sarı sendika ~ 2 yıl önce
Havaiş gibi sarı sendika olacagına dibine kadar sendikacılık yapanlar gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flybye ~ 2 yıl önce
pegafosss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bi Pegasus mu ~ 2 yıl önce
Havaş çalışanları da sendikaya üye olamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika ~ 2 yıl önce
Arkadaslar hangi sendika hangi derde derman olmus ? yanlis anlamayin ama Hava is altin cagi zamanlarini biliyorum, sendikanin gereksiz muhalif tavirlari bugunki TGS nin dogumuna HABOM gibi yan sanayi sirketlerin dogumuna sebeb oldu. Sendikanin herkesi ayni seviyede gormesi gibi bir kominist sacmaligi yuzunden, bilet kesen arkadas ile pilot neredeyse ayni dediler, yanlis anlasilmasin kucuk gorme degil, bir isin degeri kolay ikamesi ile olculur. Arkadaslar onlarda zincirin parcasi olmazsa olmazi ama herseyin bir degeri vardir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi söylemişsin ama sazın eksik ~ 2 yıl önce
Peki bir şey soracağım insanları yaratılırken eşit olarak yaratıldı her insan eşittir diye boşunamı denildi tittle farklı olabilir ama insanı insandan ayırmakta ne biliyim sarı sendikacıların işidir başka açiklaması yok sende sazın olana kadar konuşma
DIG ~ 2 yıl önce
Bir işyerini yönetmek ve oradaki insanlara güven duymak zordur. Ancak bu ASLA bir işverene, işçisine eziyet etme HAKKI TANIMAZ. Herkes kibarlık, gerektiğinde çalışanlarına güzel sözler söyleyen, aldığı eğitimi ahlakına yansıtmış, eğitim almasa bile iyi aile eğitimi almış kişiler olduğunda iş yerleri daha güzel yerler olacaktır. TAŞLAR DEĞİL YAPILAN İŞLER ANITLARI MEYDANA GETİRİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumsuz ~ 2 yıl önce
Adaletin olmadığı bir ülkede hak aramak gerçekten zor hiç bir basın bunları TV ye çıkarmaz çünkü basın ellerinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhammed Tekiner ~ 2 yıl önce
Onurlu mücadelemizden geri adım atmadik atmayacağız.Pegasus'a sendika girerecek başka yolu yok.✊✊

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boardingci ~ 2 yıl önce
sendika korkusuyla attıgınız su insanların ahkkı oturdugun koltuklarda leke olarak duruyo ve sizler de o lekeli koltuklarınızda cok uzun kalamıcaksınız pegasusa sendika giricek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000