15 Ekim 2021, Cuma 09:44:35

Jet2 Türkiye uçuşlarına ek koltuk planladı

İngiliz hava yolu şirketi Jet2 ve onun tur operatörü Jet2 Holidays, ekim ayı son dakika satışları için Türkiye uçuşlarının da dahil olduğu 7 bin ek koltuk planlandığını duyurdu.

İngiliz hava yolu şirketi Jet2 ve onun tur operatörü Jet2 Holidays, ekim ayı son dakika satışları için Türkiye ile İspanya'nın kanarya Adalarına 7 bin ek koltuk planladığını açıkladı. Ek planlamaların yapıldığı destinasyonların ise Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria ve Dalaman; uçuşların yapılacağı havalimanlarının ise Belfast International, Birmingham, East Midlands, Leeds-Bradford, Stansted, Manchester ve Newcastle olduğu belirtildi.

Turizmgüncel'deki habere göre; Kapasite artışıyla, Jet2'nun Kanarya Adalarına yapacağı sefer sayısının, ekim yarı yıl tatilini de kapsayacak şekilde, haftalık 190'a ulaşması anlamına geldiği kaydedildi.

Jet2 Holidays CEO'su Steve Heapy, "Seyahat kısıtlamalarının kaldırılması insanlara insanlara sabırsızlıkla bekledikleri tatillerini planlamak için güven verdi ve bu da ekim ayında olağanüstü bir talep oluşmasını sağladı. Her zaman olduğu gibi, biz de bu talebe hızlıca yanıt üreterek Kanarya Adaları'na ve Dalaman'a ek uçuşlar planladık." dedi.

Jet2 Türkiye uçuşlarına ek koltuk planladı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000