04 Mayıs 2021, Salı 08:59:30

Jetblue ilk Airspace tasarımlı A321LR'ı teslim aldı

ABD merkezli JetBlue Airways, Airbus’ın yeni Airspace kabin tasarımına sahip 13 adet A321LR siparişinin ilkini teslim aldı.

ABD merkezli JetBlue Airways, Airbus’ın yeni Airspace kabin tasarımına sahip 13 adet A321LR siparişinin ilkini teslim aldı.

Yeni A321LR’ler, JetBlue’nun bu yıl Londra’dan aktarmasız olarak başlayacak olan uzun zamandır beklenen transatlantik uçuş planını destekliyor. Havayolunun 13 yeni A321LR siparişine ek olarak, Airspace kabinlerine de sahip olacak olan A321neo varyantlarını içeren 57 adet Airbus siparişi daha bulunuyor. JetBlue, A321 teslimatı ile Airspace kabin tasarımını tek koridorlu aileyle buluşturarak Airbus’ın, A330neo ve A350 geniş gövdeli uçaklarıyla da uyumlu olan ve yolcu memnuniyetini arttıran özellikler sunan yeni ödüllü kabin tasarımına sahip ilk müşterisi oldu.

JetBlue Airways Corp. CEO’su Robin Hayes, “JetBlue’da, yeni transatlantik hizmetlerimiz için Airbus Airspace kabin içi tasarımlı Airbus A321 uzun menzilli tek koridorlu uçağımızı misafirlerimizle buluşturmayı dört gözle bekliyoruz. Bu uçaklar, müşterilerimize, özenli ve butik tarzda bir hizmet sunmamızı sağlarken aynı zamanda daha geniş kişisel alan, daha büyük baş üstü dolapları, özelleştirilmiş aydınlatma ve kabin içinde geniş gövde hissi veren bir tasarım sunacak” dedi.

Airbus Ticaret Müdürü Christian Scherer, “JetBlue’nun yeni bir trend belirlemesi ve uzun menzilli operasyonlarında Airbus’ın yeni Airspace kabinini tanıtacak olması bizleri heyecanlandırıyor. Şüphesiz, havayolunun değerli yolcuları ve mürettebatına olağanüstü konforda kabin içi transatlantik deneyimi sunacak olan bu uçaklar, JetBlue’nun gözdesi olacak!” dedi.

Airspace, A320 ailesine yolcu memnuniyetini arttıracak pek çok kabin geliştirmelerini getiriyor: Benzersiz bir giriş ve kişiselleştirilebilir özel aydınlatma (jet lag hissini azaltmaya yardımcı olur), ekstra kişisel alan sunan omuz seviyesinde yeni ince yan paneller, yeniden tasarlanan çerçeve ve tam entegre pencere tonları ile iyileştirilmiş pencere görüşü, en yeni LED aydınlatma teknolojileri, sınıfının en geniş baş üstü dolapları, hijyenik temassız özelliklere ve antimikrobiyal yüzeylere sahip yeni tuvaletler.

Bu özelliklere ek olarak A320 ailesinin geniş kabin yapısı, 24 adet tam yatabilir koltuklu Mint Premium sınıfı özel süitleri ve ekstra diz alanı sunan hatlı arkalıklarına sahip en geniş 18.4 inç koltuklu ve 114 yolcu kapasiteli ekonomi sınıfı ile JetBlue’nun, yolcularına tüm sınıflarda gerçek uzun mesafe konforunu sunmasını sağlayacak. Ekonomi koltuklarının çoğu 32 inçlik bir alan sunarken, dört sırası ‘daha fazla alan’ için optimize edilecek ve yaklaşık 5 inçlik daha fazla alanla herhangi bir transatlantik ekonomi sınıfı koltuğunun sunduğu en fazla bacak alanına sahip olacak.



Jetblue ilk Airspace tasarımlı A321LR'ı teslim aldı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000