22 Ocak 2022, Cumartesi 15:03:14

Kemal Geçer'in yeni adresi belli oldu

Alman devi Lufthansa ileyollarını ayırma kararı alan Kemal Geçer'in yeni adresi yine bir dünya devi oldu.
  • Kemal Bey nasıl iyi çalışıyorsa Türkiye Starlink'in başına da geçti. Burada da iyi iş çıkarırsa Starlink'in tüm Ortadoğu operasyonlarını da alır zaman içinde. Başarılar.
  • TK'dan böyle atama çıkmaz.Niye? Alayı torpilli çünkü
  • her yöneticinin göz diktiği tek şey vardır.personel ücreti.
  • Acaba thy yöneticilerinden hangisi bu liyakata sahiptir
  • Ben Sun Express CEOsu olmasını bekliyordum ama Tesla nokta atışı olarak bulup transfer etmiş belli ki. Kemal Bey endüstrinin tekdüze görüntüsünün ve sektör lideri firmanın içine kapanık yöneticilerinin aksine her zaman şirketlere, insanlara, kurumlara temas eden, kendini dinlettiren, tecrübelerini paylaşmaktan çekinmeyen bir havayolu yöneticisi idi. Başarılarının devamını diliyorum.
  • Kral hareketler yakışır
  • Havacılık ne araba şirketi ne? Birbiriyle alakasız iki sektör.

Alman devi Lufthansa ileyollarını ayırma kararı alan Kemal Geçer'in yeni adresi yine bir dünya devi oldu.

Lufthansa Grubu bünyesindeki Havayolları'nın Türkiye ve Irak'tan sorumlu Genel Müdürlük görevini 2016 yılından bu yana sürdüren Geçer, sürpriz bir kararla görevinden ayrıldığını duyurmuştu. 

"Profesyonel kariyerimdeki yolculuğuma yeni bir alanda devam etme kararı aldım. Bu kararımı daha öncesinden almama ragmen, bu uçağın kaptanı olarak uçağın güvenli bir şekilde köprüye yanaşmasını bekledim" diyen Kemal Geçer'in yeni adresi belli oldu.

GEÇER'İN YENİ ADRESİ: TESLA

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Kemal Geçer bundan böyle elektrikli araçlar konusunda dünyada söz sahibi olan TESLA ile anlaştı. Geçer'in yeni görevine kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor. 

©AirportHaber.com

Kemal Geçer'in yeni adresi belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Aldo ~ 7 ay önce
Kemal Bey nasıl iyi çalışıyorsa Türkiye Starlink'in başına da geçti. Burada da iyi iş çıkarırsa Starlink'in tüm Ortadoğu operasyonlarını da alır zaman içinde. Başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atama ~ 2 yıl önce
TK'dan böyle atama çıkmaz.Niye? Alayı torpilli çünkü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yapacak tek sey ~ 2 yıl önce
her yöneticinin göz diktiği tek şey vardır.personel ücreti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 2 yıl önce
Acaba thy yöneticilerinden hangisi bu liyakata sahiptir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnovasyon ~ 2 yıl önce
İnovasyon daire başkanı da SpaceX’e geçiyormuş.
Thy liyakat ~ 2 yıl önce
Thy nin başına geçseydi büyük değişim olurdu. Bir insan bir yandan çok sevilir, herkese iyi davranır ve şirketi nasıl başarılı yönetir sorusunun insana bürünmüş hali. Öngörüleri ve stratejik becerisi yüksek bir müdür. Ülkemizde ender rastlanan çok donanımlı ve bir o kadar mütevazi bir karakter.
Genç ve başarılı ~ 2 yıl önce
Ben Sun Express CEOsu olmasını bekliyordum ama Tesla nokta atışı olarak bulup transfer etmiş belli ki. Kemal Bey endüstrinin tekdüze görüntüsünün ve sektör lideri firmanın içine kapanık yöneticilerinin aksine her zaman şirketlere, insanlara, kurumlara temas eden, kendini dinlettiren, tecrübelerini paylaşmaktan çekinmeyen bir havayolu yöneticisi idi. Başarılarının devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sun ~ 2 yıl önce
Sunexpress bademlerin ikinci yuvası oldu. Bu adam orada ne yapabilirdi ki? Nihayetinde yönetici imam değil
Tuhaf’a ~ 2 yıl önce
tuhaf diyen elemana da anlatsana . Tesla otomotiv sektöründe kalifye yönetici bulamayıp bu beyefendiyi istihdam etmiş ama adam anlamak istemiyo .
Ops ~ 2 yıl önce
Kral hareketler yakışır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tuhaf ~ 2 yıl önce
Havacılık ne araba şirketi ne? Birbiriyle alakasız iki sektör.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biraz Beyin ~ 2 yıl önce
Bu insanlar yönetici ve hangi sektöre girerse girsin yönetici olabilecek donanıma sahipler . Tek hedefi şirketine max kar ettrmek o yüzden sucuk bile satsa en iyi şekilde satar.
Degisim-donusum ~ 2 yıl önce
Konuyu bilmek gerekmiyor. Yeni yonetim sekli boyle. Zaten su anki sirketlerin 90% ‘i 10 yil icerisinde olmayacak!
Biraz beyin'e ~ 2 yıl önce
Havacılık farklı bir sektör,sucuk,araba şu bu satmaya benzemez,o sektördeki Lh,Ba,Af,Aa,Ua gibi büyük havayolu şirketlerinin ve Bmw,Mercedes gibi araç üreten büyük şirketlerin yöneticilerine bak kaçı sonradan sektöre direk yönetici girmiş kaçı uzun yıllar içinde alttan gelerek yönetici olmuş gör sonra niye onlar ileri biz geriyiz diye kendine sor.
hAVACI ~ 2 yıl önce
Havacilik standartlari her yonden cok yuksektir. teknoloji, kalite, emniyet, egitim vs vs o yuzden havacilikta yogurulmus birisi cok farkli konularda gayet basarilir olabilir.
Havacı-va ~ 2 yıl önce
Havacılığı en iyi havacılıktan gelenlerin yapabileceği düşüncesi Türkiye’de bence sektörün gelişmemesine sebep olan en eski inanış. Havacılık çok farklı, havacılık çok kompleks… THY’de sektör dışı transfer yine aynı vasıfsızlıkla tepesine çıktıkları bir kurumdan olduğu için doğru değilmiş gibi görünüyor. Ancak dünyada böyle değil. Kaldı ki önerme doğru olsa bile burada geçiş havacılıktan başka sektöre. Yoksa Tesla gibi geçmişi çok kısa bir şirket için de mi alttan yetişmek gerekiyor?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000