04 Ağustos 2021, Çarşamba 20:23:49

KOKAİN YAKALANAN UÇAKLA İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA

ACM Airlines'a ait uçakta İspanya uyruklu bir yolcuya ait valizlerde kokain yakalanmıştı. Olayla ilgili şirketten açıklama geldi.
  • Bir başka konu da şu: Bu İspanyol "yolcu" Brüksel'de bu valizlerle elini kolunu sallayarak geçeceğini mi düşünüyordu? Ben anlamadım. Belçika gibi bir ülkede görevlileri satın alarak bu malları ülkeye sokmak mümkün müdür? Yok, uçak başka bir yere gidiyor desem.. Brüksel diye rota verip başka yere inmek mümkün müdür?
  • Güzel birşeyle,anilmayacakmiyiz biz, Ülkem adına utanç tablosu.
  • Kamyoncuya bile yük versen ne taşıyacağını soruyor
  • Dikkat çekici değil mi? Kemerine kadar aynı. Bir kişinin 1300kg şahsi bagajı olacak hali yok ya. Uyanmadınız mı o bavullar uçağa gelince? Videoda kaptana soruyorlar 300-400kg falan diyor bagaj ağırlığını. Loadsheetde mi yok bu uçakta. Kaptan kaç kg yük taşıdığını bilmiyor mu?????
  • Bu tgs ikramiyelerimizi niye vermiyor acaba,ikramiye olmazsa bu ise bulaşmazdık zaten.gelen yeni personel ikramiyelerin verilmediğini anlayinca gelen hemen çıkıyor,kimse durmuyor,iş yükü boynumuza biniyor,ise alırken de adamlara ikramiye var diyorsunuz,adam üç gün çalışıp işten çıkıyor,kim sizin verdiginiz paraya calisirki.ya ikramiyelerimizi verin,yada tazminatımızı verin gidelim.ne çalışma hevesimiz var nede işe gelme hevesimiz.ama lafa gelince de biz bir aileyiz diyorsunuz
  • tc-ata 'nın yeni tescili. neden? çünkü ötekinde "ata" yazıyor. çünkü ona her bindiğinde "ata" kelimesini görüyor prens hazretleri. muhtemelen de rahatsız oluyor. görmek istemiyor belli ki.
  • Uçak ağzına kadar uyuşturucu dolu ama uçağın sahibi şirketin sorumluluğu yok. Yolcu memleketten turşu götürüyorum dediyse onlarda inanmıştır.
  • Sirketlerinize ait ucaklarin son bir kac senede yapmis oldugu ucus dokumlerini yayinlayin da gorelim, Eger devamli surette ayni guzergahta ayni sekilde ucuslar var ise suphe cekicidir.

ACM Airlines'a ait uçakta İspanya uyruklu bir yolcuya ait valizlerde kokain yakalanmıştı. Olayla ilgili şirketten açıklama geldi.

Brezilya'nın Fortaleza Havalimanı'nda gümrük ekipleri tarafından yapılan aramada İspanyol bir yolcuya ait valizlere konulmuş 1,3 tona yakın kokain ele geçirilmişti. TC-GVA kuyruk tescilli uçağın sahibi olan ACM Airlines'tan konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Şirket tarafından yapılan yazılı açıklamada, müşteri ve şahsi eşyalarının ACM Airlines ve uçuş ekibinin ile hiçbir ilgisi olmadığı, yolcu eşyalarının kontrol sorumluluğunun tamamen havalimanı otoritesinde olduğu ifade edildi.

İşte konuyla alakalı o açıklamanın tamamı:

"ACM Havayolları’na ait ticari hava taşımacılığı yapan TC-GVA tescilli uçağımız 4/08/2021 tarihinde Brezilya Ribeirao Preto Havalimanı’ndan Belçika Brüksel Havalimanı’na uçuş gerçekleştirmek için İspanya pasaportuna sahip yolcu tarafından kiralanmıştır.

Brezilya Ribeirao Preto Havalimanı’nda gümrük kontrol noktası olmadığından yine Brezilya Fortaleza Havalimanı’na gümrük çıkışı için inişi gerçekleştirilmiştir.

Takiben uçağın Belçika Brüksel Havalimanı’na kalkış için hazırlıkları yapıldığı esnada uçağı kiralayan İspanya pasaportuna sahip yolcuya ait şahsi bavullarda Brezilya Güvenlik Güçleri tarafından yapılan arama sonucu uyuşturucu madde bulunmuştur.

Söz konusu müşteri ve şahsi eşyalarının şirketimiz ve uçuş ekibimiz ile hiçbir ilgisi olmadığı ve yolcu eşyalarının kontrol sorumluluğunun tamamen havalimanı otoritesinde olduğu ve hukuki sürecin tamamlanmasına müteakip uçuş ekibimiz ve uçağımızın en kısa süre içerisinde Türkiye’ye geleceği tüm kamuoyuna saygı ile duyurulur.
"

KOKAİN YAKALANAN UÇAKLA İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Teasers ~ 3 yıl önce
Bir başka konu da şu: Bu İspanyol "yolcu" Brüksel'de bu valizlerle elini kolunu sallayarak geçeceğini mi düşünüyordu? Ben anlamadım. Belçika gibi bir ülkede görevlileri satın alarak bu malları ülkeye sokmak mümkün müdür? Yok, uçak başka bir yere gidiyor desem.. Brüksel diye rota verip başka yere inmek mümkün müdür?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATA ~ 3 yıl önce
Güzel birşeyle,anilmayacakmiyiz biz, Ülkem adına utanç tablosu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 3 yıl önce
Kamyoncuya bile yük versen ne taşıyacağını soruyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynı tip aynı renk bavullar ~ 3 yıl önce
Dikkat çekici değil mi? Kemerine kadar aynı. Bir kişinin 1300kg şahsi bagajı olacak hali yok ya. Uyanmadınız mı o bavullar uçağa gelince? Videoda kaptana soruyorlar 300-400kg falan diyor bagaj ağırlığını. Loadsheetde mi yok bu uçakta. Kaptan kaç kg yük taşıdığını bilmiyor mu?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 3 yıl önce
Bu tgs ikramiyelerimizi niye vermiyor acaba,ikramiye olmazsa bu ise bulaşmazdık zaten.gelen yeni personel ikramiyelerin verilmediğini anlayinca gelen hemen çıkıyor,kimse durmuyor,iş yükü boynumuza biniyor,ise alırken de adamlara ikramiye var diyorsunuz,adam üç gün çalışıp işten çıkıyor,kim sizin verdiginiz paraya calisirki.ya ikramiyelerimizi verin,yada tazminatımızı verin gidelim.ne çalışma hevesimiz var nede işe gelme hevesimiz.ama lafa gelince de biz bir aileyiz diyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tc-ata ~ 3 yıl önce
tc-ata 'nın yeni tescili. neden? çünkü ötekinde "ata" yazıyor. çünkü ona her bindiğinde "ata" kelimesini görüyor prens hazretleri. muhtemelen de rahatsız oluyor. görmek istemiyor belli ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ata ~ 3 yıl önce
Size yazıklar olsun. Atatürk’ü bu kadar basite indirgeyip , üzerinden nemalanıp birilerini kötülemek sizin acziyetinizdir. Sizi kınıyorum siz Atatürkçü filan olamazsınız basit bir insansınız. Üstelik sizin gibi basit onlarca kişide beğenmiş.
Çok mantıklı ~ 3 yıl önce
Uçak ağzına kadar uyuşturucu dolu ama uçağın sahibi şirketin sorumluluğu yok. Yolcu memleketten turşu götürüyorum dediyse onlarda inanmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ormanlar yaniyor ~ 3 yıl önce
Sirketlerinize ait ucaklarin son bir kac senede yapmis oldugu ucus dokumlerini yayinlayin da gorelim, Eger devamli surette ayni guzergahta ayni sekilde ucuslar var ise suphe cekicidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000