05 Ağustos 2022, Cuma 09:39:57

Lufthansa hedeflerine ulaşamadı

Lufthansa, rezervasyonlarında pandemi öncesi dönemi yakalayamadı.
  • Bizim thy hedefe ulaşırsa hak verecekmi bizlere
  • Biz ulaşmaya çalisdikda ne oldu ? Herkezin hakkini gasp ettiler, çaldilar. Lutfhansa nede olsa diş güçler ya ? Helal olsun adamlara, çalmadan milletin hakkini verdiler. Bizimkiler gibi değiller.

Lufthansa, rezervasyonlarında pandemi öncesi dönemi yakalayamadı.

Personel sorunu ve yaşanan havacılık kaousu nedeniyle binlerce uçuş iptal eden Almanya’nın milli hava yolu Lufthansa, Ağustos-Aralık için rezervasyonların şu anda pandemi öncesi seviyenin ancak yüzde 83'üne ulaştığını açıkladı.

Mevcut yaz çeyreğinde de uçuş kapasitesinin pandemi öncesi seviyenin yüzde 85'i yerine sadece yüzde 80'e ulaşması bekleniyor.

Turizmgüncel'de yer alan bilgiye göre; ayrıca hava yolu dördüncü çeyrekte iş seyahatlerinin 2019’un yüzde 70’ine ulaşmasını bekliyor.

Öte yandan geçen yılki 2,3 milyar euroluk zarardan geri dönen Lufthansa, bu yıl 500 milyon euronun üzerinde faaliyet karı elde etmeyi bekliyor.

Lufthansa hedeflerine ulaşamadı

Yorumlar

Bakalım ~ 2 yıl önce
Bizim thy hedefe ulaşırsa hak verecekmi bizlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eee ? ~ 2 yıl önce
Biz ulaşmaya çalisdikda ne oldu ? Herkezin hakkini gasp ettiler, çaldilar. Lutfhansa nede olsa diş güçler ya ? Helal olsun adamlara, çalmadan milletin hakkini verdiler. Bizimkiler gibi değiller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000