20 Haziran 2022, Pazartesi 13:00:04

Mavi Gök Havacılık'a Ön İzin Çıktı

Antalya merkezli kurulan yeni havayolu şirketi Mavi Gök Havacılık'a ön izin çıktı.
  • Arkadaşlarımızı sezon ortası işsiz bıraktınız, bu yaptığınız asla unutulmayacak.
  • Ön izin ilk uçuşa müsade ediyor mu ?şirketin ilk uçuşu ne zaman sezon ortasına geliyoruz ?
  • MGA işi biraz karışık haberde diyor ki; Rusya'ya yönelik yaptırımları sonrası zora giren Rusya merkezli şirketler Türkiye'de yeni şirket kurma kararı almıştı. Bu kapsamda Azur Air'ın tarafından Antalya merkezli kurulan Mavi Gök Havacılık'a ön izin çıktı… Sorun şu Ukrayna Sivil Havacılığı kendi tescili altındaki UR-AZE ve UR-AZG Boeing 737 uçaklarının tescil değiştiğine izin verecek mi ? Zaten uçaklar 4 aydan beri burada idi. Ukrayna Sivil Havacılığı tescil değişikliğine izin vermez. Rusya merkezli bir şirketin yeni havayolu şirketi kurmasına niçin destek olsun Ülke savaş halinde.
  • Kapanir
  • Ambargoyu delmek için kurulmuş, kokpitte Rus Kaptan ve F/O’larının uçacağı, kabin amirinin rus memurların Türk Olduğu bir şirket.. Yabancılar Buna afrika da dahil kendi ülke vatandaşı olan pilotlarını korurken burda yabancı seviciliği tavan.. Nerde SHGM? Nerde Çalışma Bakanlığı? Ülke vatandaşı işsiz hala yabancılara yol veriyorsunuz.. YAZIK.

Anex artan yolcu potansiyelini karşılayabilmek için Türkiye'de yeni bir havayolu şirketi kurma kararı almıştı. Bu kapsamda Antalya merkezli kuruluş süreci devam eden MGA (Mavi Gök Havacılık) ön iznini 3 haziran 2022 tarihinde almıştı.

Operasyonları 3 adet Boeing 737-800 ve 3 adet Boeing 777-300ER tipi uçakla gerçekleştirmeyi planlayan MGA'nın uçaklarından ikisi şirket renklerin boyandı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Tarifeli ve tarifesiz seferlerle yolcu taşımacılığı yapmak üzere SHGM'ye başvuruda bulunan MGA’ya, Asıl ruhsat süreci kapsamında yapılan denetlemeler bu hafta devam edecek. Yapılan inceleme ve denetlemeler sonucunda, şirket asıl ruhsat gerekliliklerini tamamladıktan sonra operasyonlarına başlayabilecek.

Asıl ruhsat işlemlerinin tamamlanmasına bağlı olarak operasyonların Avrupa yoğunluklu olarak Temmuz ayında başlaması planlanıyor.

©AirportHaber.com

Mavi Gök Havacılık'a Ön İzin Çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Yorgun ~ 2 yıl önce
Arkadaşlarımızı sezon ortası işsiz bıraktınız, bu yaptığınız asla unutulmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serdal, Arff, volcano, ozzy, shuat ~ 2 yıl önce
Bu ekibe dikkat et, ekmeğinden olma.
Ne zaman ilk uçuş ~ 2 yıl önce
Ön izin ilk uçuşa müsade ediyor mu ?şirketin ilk uçuşu ne zaman sezon ortasına geliyoruz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
INDIGOJ ~ 2 yıl önce
MGA işi biraz karışık haberde diyor ki; Rusya'ya yönelik yaptırımları sonrası zora giren Rusya merkezli şirketler Türkiye'de yeni şirket kurma kararı almıştı. Bu kapsamda Azur Air'ın tarafından Antalya merkezli kurulan Mavi Gök Havacılık'a ön izin çıktı… Sorun şu Ukrayna Sivil Havacılığı kendi tescili altındaki UR-AZE ve UR-AZG Boeing 737 uçaklarının tescil değiştiğine izin verecek mi ? Zaten uçaklar 4 aydan beri burada idi. Ukrayna Sivil Havacılığı tescil değişikliğine izin vermez. Rusya merkezli bir şirketin yeni havayolu şirketi kurmasına niçin destek olsun Ülke savaş halinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acilmadan ~ 2 yıl önce
Kapanir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıyamam ~ 2 yıl önce
Kıskandın mı sen :)) Hayırlı uğurlu olsun tüm ekibe piyasayı karıştıracak bir şekilde çok hızlı ilerleyeceğine inancımız sonsuz. Geliyor gelmekte olan
Kaptan Pilot ~ 2 yıl önce
Ambargoyu delmek için kurulmuş, kokpitte Rus Kaptan ve F/O’larının uçacağı, kabin amirinin rus memurların Türk Olduğu bir şirket.. Yabancılar Buna afrika da dahil kendi ülke vatandaşı olan pilotlarını korurken burda yabancı seviciliği tavan.. Nerde SHGM? Nerde Çalışma Bakanlığı? Ülke vatandaşı işsiz hala yabancılara yol veriyorsunuz.. YAZIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000