23 Kasım 2022, Çarşamba 15:55:48

Milli Savaş Uçağının görüntüleri paylaşıldı

TUSAŞ tarafından geliştirilen Milli Muharip Uçağın görüntüleri ilk kez paylaşıldı.
  • İnşallah tamamına ersin ve atılımın başlangıcı olsun. Ata’mızın imzası bu uçağa yakışır.
  • Ya Allah aşkına uçağın inmediği yere havalimanı yapan başka ülke gördünüz mü siz? Bu neye benzer arkadaşlar biliyor musunuz? Tuz Golü'ne alabalık tesisi yapmaya benzer." Önce uçakların indiğini bir görün sonra yaparsınız ya ! orası doğal havaalanı yeridir demek ki Akıl var vizyon var arkadaşlar.
  • Gönlüm isterdi ki en azından motorunu %100 yerli üretmiş olalım ki herhangi bir uluslararası problemde dışarıya bağımlı olmadan kendi göbeğimizi kendimiz keselim. Ancak bu işin siyaseti yok; siyaseten muhalifim ama MMU'ndan çok büyük bir mutluluk duyuyor ve emeği geçen herkesi gönülden ve en samimi duygularımla tebrik ediyorum. Hepsine kocaman bir helal olsun. Umarım -kokpit ekipmanları ve motorları dahil- uçağın tamamını en kısa sürede yerli olarak üretiriz. Bize ne ABD'den ne Rusya'dan ne Çin'den, hiçbir ülkeden fayda yok. Bize bizden başka dost yok..!
  • Maşallah
  • Tebrikler❤️

TUSAŞ tarafından geliştirilen Milli Muharip Uçağın görüntüleri ilk kez paylaşıldı.

Son montaj hattına alınarak son aşamaya getirilen milli savaş uçağıyla ilgili görüntüleri TUSAŞ paylaştı. 

Yapılan paylaşımda; 'Bu işin içinde inanç var, emek var. Gece gündüz demeden çalışan yürekler var. Bizim milletimize olan bir sözümüz var: Bu uçak bu hangardan 18 Mart'ta Ç I K A C A K' ifadeleri dikkat çekti.

İşte o anlar:

 

Milli Savaş Uçağının görüntüleri paylaşıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Maşallah ~ 1 yıl önce
İnşallah tamamına ersin ve atılımın başlangıcı olsun. Ata’mızın imzası bu uçağa yakışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KE KO ~ 1 yıl önce
Ya Allah aşkına uçağın inmediği yere havalimanı yapan başka ülke gördünüz mü siz? Bu neye benzer arkadaşlar biliyor musunuz? Tuz Golü'ne alabalık tesisi yapmaya benzer." Önce uçakların indiğini bir görün sonra yaparsınız ya ! orası doğal havaalanı yeridir demek ki Akıl var vizyon var arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RUMUZ ~ 1 yıl önce
Ne alakası var küçük adam ?
Helal olsun. ~ 1 yıl önce
Gönlüm isterdi ki en azından motorunu %100 yerli üretmiş olalım ki herhangi bir uluslararası problemde dışarıya bağımlı olmadan kendi göbeğimizi kendimiz keselim. Ancak bu işin siyaseti yok; siyaseten muhalifim ama MMU'ndan çok büyük bir mutluluk duyuyor ve emeği geçen herkesi gönülden ve en samimi duygularımla tebrik ediyorum. Hepsine kocaman bir helal olsun. Umarım -kokpit ekipmanları ve motorları dahil- uçağın tamamını en kısa sürede yerli olarak üretiriz. Bize ne ABD'den ne Rusya'dan ne Çin'den, hiçbir ülkeden fayda yok. Bize bizden başka dost yok..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mmu ~ 1 yıl önce
Maşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 1 yıl önce
Tebrikler❤️

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000