13 Ocak 2022, Perşembe 08:37:38

Mogadişu Havalimanı yakınında patlama; 8 kişi hayatını kaybetti!

Somali'nin başkenti Mogadişu'da havalimanı yakınlarında meydana gelen patlamada çok sayıda ölen ve yaralanan olduğu bildirildi.
  • Mogadishuda yati olurmu kardesim, kafayimi yediniz?
  • THY Mogadişu Havalimanı 'nda yatı görevine başladı. Bence, bu THY personeli için çok büyük bir risktir. Haberlerden takip ettiğim kadarıyla, Mogadişu da maalesef her an herşey olabiliyor. Magadişu dünyada en çok terör patlamalarının olduğu yerlerin içersinde ilk sıralarda yer alır. İnşallah, üzücü bir haber gelmeden Mogadişu yatıdan vazgeçilir.

Somali'nin başkenti Mogadişu'da havalimanı yakınlarında meydana gelen patlamada çok sayıda ölen ve yaralanan olduğu bildirildi.

Somali'nin başkenti Mogadişu'da havalimanı yakınlarında meydana gelen patlamada çok sayıda ölen ve yaralanan olduğu bildirildi. Yerel kaynaklar, patlamada 8 kişinin hayatını kaybettiğini kaydetti.Somali'nin başkenti Mogadişu'da bugün Uluslararası Havaalanı yakınlarında şiddetli bir patlama meydana geldi.

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve ambulans gönderildi. Yetkililer, çok sayıda can kaybı ve yaralanan olan patlamada birçok aracın da hasar gördüğünü bildirdi. Henüz resmi açıklama yapılmazken, yerel kaynaklar patlamada 8 kişinin hayatını kaybettiğini kaydetti.

Mogadişu Havalimanı yakınında patlama; 8 kişi hayatını kaybetti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Hadi ordan ~ 2 yıl önce
Mogadishuda yati olurmu kardesim, kafayimi yediniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harun ~ 2 yıl önce
Evet maalesef başladı havalimanındaki otelde oluyor yatı. 23 saat
Bunun ~ 2 yıl önce
Bunun fikir babasini oraya goturp heray bir kac kere yati yaptiracaksin
sendika ~ 2 yıl önce
hadi sendika zaten lokum falan dağıtmakla meşgul de...talpa ne yapıyor, bir şehir düşünün devamlı bombalı saldırı oluyor...el şebab denen terör örgütü, saldırıları üstleniyor...ekipler yatı yapıyor, bizim önceliğimiz, uçak içerisinde hijyen sağlamak...sevgiler saygılar,iyi ki varsınız sayın sorumlular ,sevgiyle kalınız..
Lütfen dikkat!!! ~ 2 yıl önce
THY Mogadişu Havalimanı 'nda yatı görevine başladı. Bence, bu THY personeli için çok büyük bir risktir. Haberlerden takip ettiğim kadarıyla, Mogadişu da maalesef her an herşey olabiliyor. Magadişu dünyada en çok terör patlamalarının olduğu yerlerin içersinde ilk sıralarda yer alır. İnşallah, üzücü bir haber gelmeden Mogadişu yatıdan vazgeçilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000