24 Eylül 2022, Cumartesi 10:40:47

Moskova-Antalya hattında bilet fiyatları rekor kırdı

Rusya'da ilan edilen kısmi seferberlik sonrası ülke vatandaşlarının Antalya, İstanbul, İzmir, Dubai, Taşkent, Bakü, Tiflis, Erivan, Astana gibi kentlere yoğun talebi nedeniyle uçak bileti fiyatlarında 10 kattan fazla artış yaşandı.
  • Yeni kurulacak şirketlere duyurulur elinizi çabuk tutun, pasta küçülmeden bir dişte siz alın. Air Anka'da uçaklara koltukları takmaya başlasın kargo işini yapamayacağınız anlaşıldı bari yolcu uçurun teker dönsün.
  • 7 marabanın 30 bini çıktı degerinizi bilin bilinki hayallere dalin ben neden tatile gidemiyorum
  • Antalya Moskova git gel uçak bileti parasına pilot maaşı bir aylık…artık görülmemiş ikramiyeyi görmek istiyoruz
  • Oh ne güzel bol bol ikramiye verir şirket

Rusya'da ilan edilen kısmi seferberlik sonrası ülke vatandaşlarının Antalya, İstanbul, İzmir, Dubai, Taşkent, Bakü, Tiflis, Erivan, Astana gibi kentlere yoğun talebi nedeniyle uçak bileti fiyatlarında 10 kattan fazla artış yaşandı. Moskova Domodedovo Havaalanı'ndan dün Antalya'ya gidecek uçağın son koltuğunun, 650 bin 859 rubleye yani yaklaşık 11 bin dolara satıldığı belirtildi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından açıklanan ve önceki gün de cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle yayımlanan 'askeri kısmi seferberlik' ilanına göre, Rusya'da 300 bin civarında yedek askerin çağrılacağı kaydedildi. Karar sonrası başta Moskova olmak üzere Rusya'dan uçuşa açık kentlere büyük talep oluştu. Rusya vatandaşlarının turizmde en çok tercih ettiği kent olan Antalya, yurt dışında en çok yerleşik yaşamı tercih ettikleri şehirlerin de başında geliyor.

Çarşamba gününden itibaren Moskova ve Rusya'nın diğer kentlerinden Antalya'ya olan uçuşların biletleri, hızla tükendi. Çarşamba itibarıyla bilet fiyatlarında başlayan artış, ciddi boyutlara ulaştı. Moskova'nın Domodedovo Havaalanı'ndan dün Antalya'ya gidecek uçaktaki son biletin, 650 bin 859 rubleye yaklaşık 11 bin dolara satıldığı belirtildi. Cumartesi günkü uçuşlar içinse bilet fiyatlarının 500 bin rubleyi bulduğu kaydedildi.

Moskova-Antalya hattında bilet fiyatları rekor kırdı

Yorumlar

Kuala ~ 2 yıl önce
Yeni kurulacak şirketlere duyurulur elinizi çabuk tutun, pasta küçülmeden bir dişte siz alın. Air Anka'da uçaklara koltukları takmaya başlasın kargo işini yapamayacağınız anlaşıldı bari yolcu uçurun teker dönsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs karpayi ~ 2 yıl önce
7 marabanın 30 bini çıktı degerinizi bilin bilinki hayallere dalin ben neden tatile gidemiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nerde ~ 2 yıl önce
Antalya Moskova git gel uçak bileti parasına pilot maaşı bir aylık…artık görülmemiş ikramiyeyi görmek istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok canım ~ 2 yıl önce
Oh ne güzel bol bol ikramiye verir şirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000