23 Kasım 2021, Salı 09:50:09

Onur Air Personeli Mağduriyetin Giderilmesini İstiyor

Türkiye'nin en köklü hava yolu şirketlerinden Onur Air'de sancılı süreç devam ederken, çalışanların mağduriyeti konusunda yeni adımlar atılması bekleniyor.
  • Bak arkadaşım biz bu filmi Atlas da gördük söylüyoruz ama niye inanmak istemiyorsunuz,yani tecrübeye biraz saygı lütfen,kazığı yedik tecrübeliyiz diyoruz ki inanmayın zaman kazanıyorlar şirketin içini boşaltmak için ama yok toplaşalım belki bizi kabul ederler lütfederler falan bakın içinizde onların adamları var sizleri yönlendiriyorlar dikkat edin,hani ben söylemiş olayım ama bu saatten sonra bir bardak soğuk su size iyi gelir bize gelmişti .
  • Bitti.artık yok.geçmişte bu olaylar çok yaşandı. Personel is arasın. Üzücü. ...gerçek bu.
  • I.K. açık zaten geçen hafta ilişik kestim istediğim evrakları da aldım.
  • 3-4 sirket var 1i bu sekilde insan merak etmez durumu degerlendirmez mi yetkili biri nasil bir memleket la
  • Geçen haber yorumlarında Cankut Bagana'yı savunanlar vardı. Adam 3 kere tarih verdi 3 ünde de patladı üstelik. Adam gibi disk'e bağlı falan sendikaya gitmediğiniz sürece hiçbir şekilde hakkınızı sarı sendikalarla alamazsınız. önünüzde atlas örneğide var üstelik.
  • ÜLKEDE UÇAN 860 ADET YABANCI PİLOT

Türkiye'nin en köklü hava yolu şirketlerinden Onur Air'de sancılı süreç devam ederken, çalışanların mağduriyeti konusunda yeni adımlar atılması bekleniyor.

Pandemi sürecinin başlamasının ardından 25 Mart 2020 itibariyle uçuşlarını durduran Onur Air'de belirsizlik devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde şirket önünde toplanan çalışanlar yönetimi protesto etmişti. Personel adına Onur Air'i sahibi Cankut Bagana ile görüşen temsilciler, kendilerine satış süreci hakkında bilgi verildiğini ifade etmişti. Bagana'nın şirketin satışı için görüşmelerin sürdüğünü ve şirketi almak isteyene öncelikle personelin alacaklarının karşılanması şartını ortaya koduğu belirtilmişti.

Ancak aradan geçen yaklaşık 2 haftalık sürede herhangi bir sonuca ulaşılamadı.

PERSONEL İK OFİSİNİN AÇILMASINI İSTİYOR

Öte yandan Onur Air ile birlikte yola devam etmek istemeyen personelin ise şirket ofislerinin kapalı olması nedeniyle ayrı bir mağduriyet yaşadığı öğrenildi.

Çok sayıda personelin özlük hakları dosyasında bulunan evrakları alabilmek için herhangi bir muhatap bulamaması nedeniyle yeni iş başvuruları konusunda da sorun yaşadığı ifade edildi. Çalışanların en azından insan kaynakları biriminin yeniden faal hale getirilmesi ve yaşanan mağduriyetin sona erdirilmesi talebinde olduğu belirtildi.

21 ayı aşkın süredir işlerinden uzak kalan personelin bekleyişinin ne zaman sona ereceği ise henüz bilinmiyor.

Onur Air Personeli Mağduriyetin Giderilmesini İstiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Bak şimdiii ~ 2 yıl önce
Bak arkadaşım biz bu filmi Atlas da gördük söylüyoruz ama niye inanmak istemiyorsunuz,yani tecrübeye biraz saygı lütfen,kazığı yedik tecrübeliyiz diyoruz ki inanmayın zaman kazanıyorlar şirketin içini boşaltmak için ama yok toplaşalım belki bizi kabul ederler lütfederler falan bakın içinizde onların adamları var sizleri yönlendiriyorlar dikkat edin,hani ben söylemiş olayım ama bu saatten sonra bir bardak soğuk su size iyi gelir bize gelmişti .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur Air ~ 2 yıl önce
Bitti.artık yok.geçmişte bu olaylar çok yaşandı. Personel is arasın. Üzücü. ...gerçek bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çıkışyapanbiri!! ~ 2 yıl önce
I.K. açık zaten geçen hafta ilişik kestim istediğim evrakları da aldım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu evraklar ~ 2 yıl önce
Bu bahsettiğiniz evraklar nelerdir? İşten ayrılış sonrası yani?
Devlet nerde ? ~ 2 yıl önce
3-4 sirket var 1i bu sekilde insan merak etmez durumu degerlendirmez mi yetkili biri nasil bir memleket la

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan rüzgarı ~ 2 yıl önce
Geçen haber yorumlarında Cankut Bagana'yı savunanlar vardı. Adam 3 kere tarih verdi 3 ünde de patladı üstelik. Adam gibi disk'e bağlı falan sendikaya gitmediğiniz sürece hiçbir şekilde hakkınızı sarı sendikalarla alamazsınız. önünüzde atlas örneğide var üstelik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hhhh ~ 2 yıl önce
ÜLKEDE UÇAN 860 ADET YABANCI PİLOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 2 yıl önce
Tk da FO olarak uçan bir yünanlı pilota, Tk kaptanı uçuş esnasında” kaptan ben yünanistana gelsem sizde uçabilirmiyim? Cevap: kapıdan bile içeri giremezsin!!! Çok üzücü değilmi???
il cevap ~ 2 yıl önce
EN AZINDAN ULKEYE SOKUYORLAR BIRDE OYLE DUSUN :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000