12 Temmuz 2021, Pazartesi 00:33:48

Pegasus uçağında rötar tepkisi

Pegasus Havayolları'nın Trabzon-İstanbul seferi gecikmeye uğrayınca gerginlik yaşandı.
  • Sayın yolcular lütfen uçaklara otobüs muamelesi, pilotlara da otobüs şoförü muamelesi göstermeyin. Hiçbir otobüs saatte 800 km hız ile yerden 11 Km yükseklikte gitmiyor. Uçakta fark etmiyorsunuz ama altınız 11 km boşluk. Lütfen uçuş ekiplerine zorlama yapmayınoz. Sizin baskılarınıza dayanamayan ekipler yanlış kararlar veriyor belaya bulaşmayayım diye. Başına dert almamak için inilmeyecek meydana inmeye, kalkılmayacak uçak ile kalkmaya çalışıyor. Sinirleri yeterince sağlam olanlar doğru karar veriyor. Lütfen kendi hayatınız için biraz daha anlayış ey memleketimin yolcusu.
  • Aksaraya kalmasin dolmus yolculari.
  • Helal olsun. Yorumları okuyorumda ne güzel yazıyorlar ayıp etmişler uçsalarmış vs diye. Bak kardeşim skpk ile uçururdu belki ama bunu o kadar alışkanlık haline getirip yapıyorki bu şirket,millet artık ölü şekilde uçuşa gidiyor. Operasyona sen kapıyı kapat onlar gider baskısını yapıyor eğer giderlerse planlamaya aferin eğer adam gibi bi adam çıkarda ben uçmuyorum kardeşim derse sen niye tutmayan adamı gönderiyorsun oluyor. Yani şirket her durumda haklı:)
  • K
  • Amerikalı efendi gibi bekliyor 5 saat gecikmeyi bizim ağalar otobüs sanıyor
  • Tam da gemiden ilk atılacak mallar aranırken, o kadar insanın üç buçuk saat uçakta beklemesine sebep olan arkadaşları kapı dışarı alalım. Bu teyyareciler değil mi maaşları beğenmeyen ekiplere kan kusturan yolcuya kim uçurursa uçursun diye bağıran. Sen gel tanıdıkla simülatör geç, egonu her yerde kullan sonra 30.000 40.000 maaş al. Tip eğitimli işsiz pilotlar kervanına alın şu aptalları.
  • İnsanların kaybedecekleri şeyler azaldıkça fevri davranışlar artar. ( Ölmüş eşşek kurttan korkmaz ) Şirketler çalışanlarının haklarını gasp ettikçe bu tür olaylarla karşılaşma olasılığı da artar.
  • Görüntüdeki yolcular bence sakin karşılamış. Kim kalsa hareketsiz çakılı dolu uçakta 3 buçuk saat hiddetlendir. Siteminde haklı beyefendi.
  • Olayın detayını bilen var mı arkadaşlar?
  • Nekadar boş beleş muhabbet edip pc başında kendini pilot sanan dallama var burada ya pgss un Crm i gayet iyidir ve satın boş beleş işe yaramayan yorumcular, eğer görev süresi dolma ihtimali olan bir ekip kalkış yaprsa ce görev süresi aşılırsa , o ekip komple lisansını sivil havacılık yetkisi ile kaybetme tehlikesine girer..

Pegasus Havayolları'nın Trabzon-İstanbul seferi gecikmeye uğrayınca gerginlik yaşandı.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda akşam saat 20.15'te kalkış yapması planlanan Pegasus Havayolları'nın Trabzon seferi hava şartlarından dolayı gecikmeye uğradı. Bu sırada uçuş ekibinin mesai süresi de dolunca zaman zaman gerginlikle yaşanmaya başladı.

Bu durum nedeniyle seferin 3,5 saat gecikmeye uğradığı ve yolcuların tepki gösterdiği öğrenildi.


 

Pegasus uçağında rötar tepkisi

Yorumlar Tüm Yorumlar (95)

lütfen ~ 3 yıl önce
Sayın yolcular lütfen uçaklara otobüs muamelesi, pilotlara da otobüs şoförü muamelesi göstermeyin. Hiçbir otobüs saatte 800 km hız ile yerden 11 Km yükseklikte gitmiyor. Uçakta fark etmiyorsunuz ama altınız 11 km boşluk. Lütfen uçuş ekiplerine zorlama yapmayınoz. Sizin baskılarınıza dayanamayan ekipler yanlış kararlar veriyor belaya bulaşmayayım diye. Başına dert almamak için inilmeyecek meydana inmeye, kalkılmayacak uçak ile kalkmaya çalışıyor. Sinirleri yeterince sağlam olanlar doğru karar veriyor. Lütfen kendi hayatınız için biraz daha anlayış ey memleketimin yolcusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2.sinif vatandas ~ 3 yıl önce
Aksaraya kalmasin dolmus yolculari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi yapmışlar ~ 3 yıl önce
Helal olsun. Yorumları okuyorumda ne güzel yazıyorlar ayıp etmişler uçsalarmış vs diye. Bak kardeşim skpk ile uçururdu belki ama bunu o kadar alışkanlık haline getirip yapıyorki bu şirket,millet artık ölü şekilde uçuşa gidiyor. Operasyona sen kapıyı kapat onlar gider baskısını yapıyor eğer giderlerse planlamaya aferin eğer adam gibi bi adam çıkarda ben uçmuyorum kardeşim derse sen niye tutmayan adamı gönderiyorsun oluyor. Yani şirket her durumda haklı:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık ~ 3 yıl önce
Kurallar mesleğidir. Kuralları koyanlar işine göre değil daha önceki kazalardan alınan derslere ve mantık doğrultusunda kural koymalı, şirketler bu kuralları esnetmeye kalkınca kazanın kaçınılmaz olduğunu bilmeli, uygulayan ekip ise iyice okuyup sonra kendi ve taşıdığı o kadar can için ne tür baskı olursa olsun sıkı sıkıya uymalı. Seyahat eden yolcular da bunun bir otobüs olmadığını, birşey olduğunda çek sağa dur yapılmayacağını, arıza durumunda karar verecek ekibin yorgunluk ve uykusuzluktan dolayı vereceği yanlış bir kararın hayatlarının sonu olacağını bilmesi gerekir. Gerekirdeee.... Tabi birde bu duruma kimin nasıl getirdiğinin de incelenmesi ve tedbir alınması gerekir, gerekirdeee...
zaten ~ 3 yıl önce
FTL gereği SKPK uygulayamazlardı. Ana base. Diğer konu da SHGM yolcu hakları yayınlamayı biliyor ama yolcuların uyması gereken kurallardan hiç bahsetmiyor.
Keskin muhalif ~ 3 yıl önce
K

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık kültürü sıfır ~ 3 yıl önce
Amerikalı efendi gibi bekliyor 5 saat gecikmeyi bizim ağalar otobüs sanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabinci ~ 3 yıl önce
Tam da gemiden ilk atılacak mallar aranırken, o kadar insanın üç buçuk saat uçakta beklemesine sebep olan arkadaşları kapı dışarı alalım. Bu teyyareciler değil mi maaşları beğenmeyen ekiplere kan kusturan yolcuya kim uçurursa uçursun diye bağıran. Sen gel tanıdıkla simülatör geç, egonu her yerde kullan sonra 30.000 40.000 maaş al. Tip eğitimli işsiz pilotlar kervanına alın şu aptalları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğal ~ 3 yıl önce
İnsanların kaybedecekleri şeyler azaldıkça fevri davranışlar artar. ( Ölmüş eşşek kurttan korkmaz ) Şirketler çalışanlarının haklarını gasp ettikçe bu tür olaylarla karşılaşma olasılığı da artar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahcup ~ 3 yıl önce
Görüntüdeki yolcular bence sakin karşılamış. Kim kalsa hareketsiz çakılı dolu uçakta 3 buçuk saat hiddetlendir. Siteminde haklı beyefendi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahcup ~ 3 yıl önce
Olayın detayını bilen var mı arkadaşlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Detay ~ 3 yıl önce
Mesai asimindan ekip degisiyor, bu arada gecikme oluyor. Yeni ekip geliyor, yasanan gecikmeden yolcu fenalasinca gecikme biraz daha artiyor. Kavga falan yok.bu nasil kavga diye lanse ediliyor anlamak mumkun degil.
Cpt of night ~ 3 yıl önce
Nekadar boş beleş muhabbet edip pc başında kendini pilot sanan dallama var burada ya pgss un Crm i gayet iyidir ve satın boş beleş işe yaramayan yorumcular, eğer görev süresi dolma ihtimali olan bir ekip kalkış yaprsa ce görev süresi aşılırsa , o ekip komple lisansını sivil havacılık yetkisi ile kaybetme tehlikesine girer..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
QM ~ 3 yıl önce
Birakin artik milleti öküz yerine koymayi kagit üstünde tarzan olan planlamaya buradan selamim olsun gercekler cok farkli hersey para degil hic kimse hele hele bizim insanimiz 45 dakkida hazir olmaz. iki sefer fazla yaparim diye milleti rezil etmekten baska bir sey degil. Ama merak etmesin sonunda o güzelim benim bile yillarca calismis oldugum güzelim sirketin icini pislediler. liderde ucus planlari daha iyi isler hic kimse ucmak isteminye o zaman hizli hizli bos ucaklari planlarlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000