27 Mayıs 2022, Cuma 13:37:24

Pegasus Zafer Havalimanı uçuşlarına başladı

Pegasus Havayolları, Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı olma özelliğini taşıyan Zafer Havalimanı’na ilk uluslararası uçuşunu Brüksel’den gerçekleştirdi.
  • Max 5 sefer yaparlar burdan. Sonra yine israf. Tarih unutmayacak. Bu talan projesinde imzasi olan herkes bir gun elbet adalet onunde hesap verecek.
  • Ucak ucuyorda yolcu tercih edip geliyormu
  • Çok da kutlamadan anlamam ama neden su takıyla karşılanmış? Zafer ilk yapıldığı sene Pegasus, Sabiha Gökçen'den seferler düzenliyordu. Öyle haftada 1 gün filan da değil, daha fazla idi. Sonra da zarar ediyorum diye çekildiler. Ayrıca 1 gün gelip gitmesinin, Uşak gibi illere katkısı ne olacak? Şehirde babalar gibi çalışan havalimanı varken oradan seferleri kesip ne olması bekleniyor ki? Pandemi bahanesiyle kapatıldı, pandemi bittiyse açılmalı da...
  • Kaç yolcu gelmiş kaç ??? Sivil havacılığın zorla uç dediği bir meydan
  • Önce fo’ları tehdit etmeden maaşlarını ödesinler

Pegasus Havayolları, Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı olma özelliğini taşıyan Zafer Havalimanı’na ilk uluslararası uçuşunu Brüksel’den gerçekleştirdi. Ülkenin önde gelen havayolu şirketlerinden olan Pegasus, Zafer Havalimanı’na Brüksel, Düsseldorf, Köln gibi uluslararası uçuşların yanı sıra, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan da yurt içi seferlerini sürdürecek. Pegasus Havayolları ve Zafer Havalimanı arasında yapılması planlanan uçuşlar, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Zafer Havalimanı’na her Çarşamba saat 22:05’te, Zafer Havalimanı’ndan Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise her Perşembe 07:35’te yapılacak karşılıklı uçuşlar ile sürecek.

Zafer Havalimanı ile Sabiha Gökçen Havalimanı arasında haftalık düzenli olarak gerçekleştirilecek uçuşlar Türkiye’nin tarım, ticaret ve turizmine büyük faydaları olan Kütahya, Afyon, Uşak illerinin ekonomik ve sosyal gelişimine de katkı sağlayacak. Zafer Havalimanı’nın artan düzenli uçuşları,  altyapısı ve tesisleriyle bölgenin yurt içi ve yurt dışı hava ulaşımına uzun vadeli ve kalıcı çözümler sunmaya devam edecek. 



Pegasus Zafer Havalimanı uçuşlarına başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Skandal ~ 2 yıl önce
Max 5 sefer yaparlar burdan. Sonra yine israf. Tarih unutmayacak. Bu talan projesinde imzasi olan herkes bir gun elbet adalet onunde hesap verecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 2 yıl önce
Ucak ucuyorda yolcu tercih edip geliyormu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eskişehir ~ 2 yıl önce
Eskişehir i vasıfsız hale getirmeye çalıştılar ama olmadı çok gitmez bürüksel yolcusu Eskişehir de oturuyor bunu unutmayın derim
Özgür ~ 2 yıl önce
Çok da kutlamadan anlamam ama neden su takıyla karşılanmış? Zafer ilk yapıldığı sene Pegasus, Sabiha Gökçen'den seferler düzenliyordu. Öyle haftada 1 gün filan da değil, daha fazla idi. Sonra da zarar ediyorum diye çekildiler. Ayrıca 1 gün gelip gitmesinin, Uşak gibi illere katkısı ne olacak? Şehirde babalar gibi çalışan havalimanı varken oradan seferleri kesip ne olması bekleniyor ki? Pandemi bahanesiyle kapatıldı, pandemi bittiyse açılmalı da...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetçi ~ 2 yıl önce
100% aynen.
cenk ~ 2 yıl önce
pegasus'un brüksel'e ilk tarifeli uçağı olduğu için su takı ile karşılama yapılmış olabilir mi? çok doğal şeyleri bile eleştirmekte üzerinize yok
Ya bırak ~ 2 yıl önce
Kaç yolcu gelmiş kaç ??? Sivil havacılığın zorla uç dediği bir meydan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetçi ~ 2 yıl önce
Uşaktaki insanları 100 km uzağa gitmeye zorluyorlar, Şehre 5 km yakındaki Havaalanına Sefer koymayarak
hakkaten bırak ~ 2 yıl önce
pgs tehditle uçacak şirket mi?
Unofficial ~ 2 yıl önce
Önce fo’ları tehdit etmeden maaşlarını ödesinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne alaka ~ 2 yıl önce
Ne alaka şimdi bu haberin altına bu yorum.. Maaşlar ile ilgili olan haberin altına yaz bunu..
Fo ~ 2 yıl önce
Bu fo larla şirketlerin alıp veremediği nedir ? Thy de aynı. Kabin amiriyle fo ya aynı maaşı layık görüyor. Ne yaptı size bu fo lar ? Onlar olmasa ikiniz de hiçsiniz!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000