06 Aralık 2022, Salı 16:37:35

Pegasus'tan yüzde 30 indirimli uçuş fırsatı

Pegasus yeni yılda yolculuk yapmak isteyenlerin yüzünü gülderecek bir kampanya başlattı.
  • Eyyy pegasus yetkilileri hemen hemen bütün sirketler calısanlarına kaar payını primleri yatırdı sizden tık yok çalışanlar olarak sizden bir haber bekliyoruz

Pegasus yeni yılda yolculuk yapmak isteyenlerin yüzünü gülderecek bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre 7 Aralık’a kadar flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasından alınan biletlerle 7 Şubat – 7 Nisan 2023 tarihleri arasında vergiler hariç %30 indirimle yurt içine uçuş imkanı sağlanacak.

Pegasus'un resmi sitesinde yer alan kampanya detayları "Biletlerini 7 Aralık’a kadar flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasından al, 7 Şubat – 7 Nisan 2023 tarihleri arasında vergiler hariç %30 indirimle yurt içine uç!" ifadeleriyle duyuru yapıldı.

Kampanyaya ilişkin verilen detaylar şöyle:

Satış Tarihi 5-7 Aralık 2022

Uçuş Tarihi: 7 Şubat – 7 Nisan 2023

KAMPANYALI BİLET NEREDEN ALINIR?

Kampanyanın Geçerli Olduğu Satış Kanalı: flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasından satın alınan biletlerde geçerlidir.

O BÖLGE KAMPANYAYA DAHİL DEĞİL

Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar: Tüm yurt içi uçuşları.

Kıbrıs uçuşları kampanya kapsamında değildir.

Kampanya İndirim Oranı: Vergiler hariç %30 İndirim (Vergiler ilgili tarifeli uçuşlar ile ilgili olarak seyahat gerçekleştirilen havalimanı/terminal işletmecisine geçerli tarifeler uyarınca ödenen yolcu servis ücreti veya benzer içerikli maliyet/vergi kalemlerini kapsar.)

İndirim oranı: İndirim oranı, seyahat edilecek hat için görüntülenme anında geçerli a) Baz Ücret, (b) Yakıt Harcı, (c) Havalimanı Vergisi, (d) Check-in Bedeli ve (e) Hizmet Bedeli’nden oluşan Taşıma Ücreti üzerinden hesaplanacaktır. Ödeme adımına doğru ilerleyip, ilgili kampanyalar başlığı altındaki flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasından “Yurt İçi %30" butonuna tıklandığında, söz konusu indirim bilete yansıyacaktır.

Kampanyadan yararlanmak isteyen tüm misafirlerimizin Pegasus BolBol üyesi olması ve yolcu bilgileri girilirken her bir misafirimizin kendi Pegasus BolBol üyelik numarasını (üyelikte kayıtlı olan cep telefonu numarası) girmesi gerekmektedir.

KAÇ YAŞINDAKİLER FAYDALANABİLİR?

Kampanyadan bebek yolcular (0-2 yaş) yararlanamaz. Kampanyadan çocuk misafirlerimiz ise 18 yaşından büyük bir üyemiz üzerinden bağlı üyelik oluşturarak faydalanabilir.

İndirim kapsamında düzenlenecek olan iç hat biletleri Eko paket ücret içeriğini kapsar. İç hatlarda Eko paket dışındaki paketler için sadece bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Bilet fiyatı üzerine eklenecek ek hizmetler (koltuk seçimi, yemek, bagaj gibi) ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir.

Kampanya sadece Pegasus'un taşıyıcı olduğu uçuşlarda geçerlidir. Farklı hava yolları ile ortak icra edilen uçuşlar kampanya kapsamı dışındadır.

Kampanya kapsamında düzenlenen tüm Biletler ile ilgili değişiklik, iptal ve iade kuralları ilgili ücret sınıfı için Pegasus Genel Kurallarında belirtilen değişiklik, iptal ve iade şartlarına tabidir.

Pegasus'tan yüzde 30 indirimli uçuş fırsatı

Yorumlar

Bağaj yükleyen hamal ~ 1 yıl önce
Eyyy pegasus yetkilileri hemen hemen bütün sirketler calısanlarına kaar payını primleri yatırdı sizden tık yok çalışanlar olarak sizden bir haber bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000