03 Haziran 2023, Cumartesi 11:23:16

Pilotlara Grev İçin Yeşil Işık

United Airlines pilotları sendikası grev oylaması için onay verdi.
  • Bizim çakma sendikaya üye kalmaya devam eden ve bu adaletsiz düzenin devamına kendi hayatlarının sorumluluğunu dahi almaktan korkarak katkıda bulunan tüm Danimarka Havayolu pilotlarını vesileyle bir kez daha kınıyorum. Emekliliği geldiği halde ced kuyruklarında bekleşen, hiçbir haksızlık karşısında sesini yükseltemeyen, duyarsız omurgasız tüm Danimarkalı kaptanlara insanlık onuruna yaraşır bir hayat yaşamayı nasip etsin Allah!
  • Sade Tgs ye var; akp nin en buyuk destekcileri
  • Ileri demokrasi olan ulkemde Grev yasak ve Sendikada isverene bagli
  • beğenmeyen bize gelsin

United Airlines pilotları sendikası grev oylaması için onay verdi.

Pilotlar Sendikası cuma günü üyelerine gönderdiği bir mektupla, grev oylamasına izin verildiğini açıkladı. Mektupta ayrıca grev oylamasıyla ilgili önümüzdeki günlerde daha fazla bilgilendirme yapılacağı da bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hava Yolu Pilotları Derneği (ALPA) sözcüsü, grev oylaması için henüz bir tarih belirlemediğini söyledi.

Grev oylamasının rakip Delta Airlines pilotlarının dört yıl boyunca kümülatif ücret ve yan haklarda 7 milyar doların üzerinde artış içeren bir sözleşmeyi onaylamasından aylar sonra geldi.

©AirportHaber.com

Pilotlara Grev İçin Yeşil Işık

Yorumlar

Gigi ~ 10 ay önce
Bizim çakma sendikaya üye kalmaya devam eden ve bu adaletsiz düzenin devamına kendi hayatlarının sorumluluğunu dahi almaktan korkarak katkıda bulunan tüm Danimarka Havayolu pilotlarını vesileyle bir kez daha kınıyorum. Emekliliği geldiği halde ced kuyruklarında bekleşen, hiçbir haksızlık karşısında sesini yükseltemeyen, duyarsız omurgasız tüm Danimarkalı kaptanlara insanlık onuruna yaraşır bir hayat yaşamayı nasip etsin Allah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bizde ~ 10 ay önce
Sade Tgs ye var; akp nin en buyuk destekcileri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ileriyiz ~ 10 ay önce
Ileri demokrasi olan ulkemde Grev yasak ve Sendikada isverene bagli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayip ~ 10 ay önce
beğenmeyen bize gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000