05 Ağustos 2022, Cuma 17:08:43

Qatar Aviation Services ile IATA'dan iş birliği

Qatar Airways Group'un yan kuruluşu Qatar Aviation Services (QAS), IATA Çevresel Değerlendirme Programı'nın (IEnvA) yer hizmeti sağlayıcıları için yeni genişlemesine küresel olarak katılan ilk yer hizmetleri sağlayıcısı olmak için Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) ile ortaklığını duyurdu.
  • Araplar ve doğa sevgisi nasıl yanyana gelmiş. Tamamen reklam

Qatar Airways Group'un yan kuruluşu Qatar Aviation Services (QAS), IATA Çevresel Değerlendirme Programı'nın (IEnvA) yer hizmeti sağlayıcıları için yeni genişlemesine küresel olarak katılan ilk yer hizmetleri sağlayıcısı olmak için Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) ile ortaklığını duyurdu. Yer hizmetleri için IEnvA programı, tüm yer operasyonlarında çevresel sürdürülebilirliği sağlamak için bir çerçeve sağlıyor. 

Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı, Akbar Al Baker şunları söyledi: "Sürdürülebilir bir havacılık endüstrisi yaratma çabalarına öncülük etmekten gurur duyuyorum. Tüm organizasyonda çevresel sürdürülebilirlik bilinci, Qatar Airways Group'un başarısı için kritik öneme sahiptir. IEnvA aracılığıyla Qatar Aviation Services, çevresel uyumluluğun değerini gösterebilecek ve operasyonlarında sürdürülebilirliği sağlayabilecek.’’

IATA Genel Müdürü Willie Walsh şunları söyledi: "Qatar Aviation Services'ı yeni genişletilmiş IATA'nın IEnvA programına katılan ilk yer hizmetleri sağlayıcısı olarak görmekten mutluluk duyuyoruz. Sürdürülebilirlik, sektörümüz için kritik bir zorluktur. QAS ve Qatar Airways Group, IEnvA ile operasyonlarında etkilerini ölçmek ve bunları ele almak için proaktif adımlar atarak, sürdürülebilirlik başarılarını sektördeki en kapsamlı küresel standart çevre sertifikasyonu ile destekleyecektir.

Kıdemli Başkan Yardımcısı Mehmet Murat Nursel liderliğindeki Qatar Aviation Services, operasyonlarının çevresel etkilerini en aza indirmeye ve Hamad Uluslararası Havalimanı'nın küresel havalimanları arasında çevre lideri olarak dünya standartlarında bir konuma ulaşmasına yardımcı olmada etkili bir rol oynamaya kararlıdır. Katılımıyla, gelecekteki genişleme stratejilerine hazırlanırken en yüksek çevre standartlarını karşılamayı ve aşmayı hedeflemektedir."

Qatar Aviation Services ile IATA'dan iş birliği

Yorumlar

Katar ~ 2 yıl önce
Araplar ve doğa sevgisi nasıl yanyana gelmiş. Tamamen reklam

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000