10 Haziran 2021, Perşembe 08:59:29

Rusya tarafından yeni Türkiye açıklaması

Rusya Turizm Endüstrisi Birliği (RST) Başkan Yardımcısı Yuriy Barzıkin, Rusya ve Türkiye arasındaki uçuş seferlerinin önümüzdeki temmuz ayında yeniden açılabileceğini belirtti.
  • Neden acaba...Söylendiği gibi pandemi mi?....Politik konulara gidelim biraz...Kanal istanbul diye yoklukta dayatılan bir yandaşa peşkeş projesi var...Kimin işine gelmez bu kanal? Hadi bakem işi bilen yorumlasın...
  • Putin çok kızgın, Ukrayna ve Polonya'ya siha satmayacağız ve Rusya'ya bol sıfırlı ihalesiz işler vereceğiz başka türlü oradan turist zor gelir. Paraları,vergileri,kredileri betona,yandaşa,saraylara, uçaklara,araplara, afrikalılara,arabalara,lükse, gösterişe saç,milleti ağır borca sok sonra onun bunun ucuzcu turistine ve dövizine muhtaç hale gel. Bizi bu hale getiren kafaya oy verip duran bu millete herşey müstahak.
  • Dostum putin

Rusya Turizm Endüstrisi Birliği (RST) Başkan Yardımcısı Yuriy Barzıkin, Rusya ve Türkiye arasındaki uçuş seferlerinin önümüzdeki temmuz ayında yeniden açılabileceğini belirtti.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Barzıkin, Rusya Federal Turizm Ajansı (Rosturizm) yöneticisinin Rusya ve Türkiye arasındaki uçuş seferlerinin önümüzdeki temmuz ayında yeniden açılabileceğini söylediğini ifade etti.

Barzıkin, bunun nedeninin Türk tatil beldelerinde koronavirüs vakalarının sayısındaki azalma olduğunu vurguladı.

Geçen yıl iptal edilen turlardan yaklaşık 500 bin turistin faydalanamadığını da dile getiren Barzıkin, Mısır-Rusya arasındaki uçak seferlerin başlaması ile ilgili kararname hazırlandığına ve iki ülke arasındaki uçuşların yakında başlayacağına dikkat çekti.

‘Türkiye’ye gidecek olan turistlerin yüzde 40’ı destinasyon değiştirdi, yüzde 60’ı ise hala açılma bekliyor’

Rusya Turizm Endüstrisi Birliği (RST) Başkanı Andrey İgnatyev ise 21 Haziran sonrasında Türkiye uçak seferlerinin açılıp açılmayacağına dair bilgi olmadığını ve koronavirüsle mücadele merkezinin bu yöndeki kararını beklediklerini söyledi.
İgnatyev, “Rusya Turizm Endüstrisi Birliği’nde 21 Haziran sonrasında Türkiye uçak seferlerinin açılıp açılmayacağına dair bilgi yok, hiçbir yerde yok. Söz konusu bilgi ancak koronavirüsle mücadele merkezi tarafından verilecek. 21 Haziran olarak belirlenen bir tarih var, tur operatörleri merkezin kararına uyuyor ve bilet satışları yapılmıyor. Tarihler temmuza, ağustosa ve ilerisine erteleniyor. Tur rezervasyonları yapılıyor, depozitolar ödeniyor” dedi ve ekledi:

“Müşteriler ödemeler konusunda çok dikkatli ve tur operatörleri, ödemesi yapılan bir turun ücretinin tamamını almamayı tercih ediyor. Merkezin kararını bekliyoruz, bunun olmasını çok istiyoruz”.

'560 bin rezervasyon var'

Rusya’nın Türkiye’deki epidemiyolojik durumun kötüleşmesi nedeniyle bu ülkeye uçuşlarını geçici olarak durdurduğu 15 Nisan durumu itibarıyla yaklaşık 560 bin rezervasyon olduğu bilgisini veren İgnatyev, “Değerlendirmemize göre bunların yaklaşık yüzde 40’ı Rusya içi turlarına rezervasyon yaptırdı. Yine bizim değerlendirmemize göre bu kişilerin yüzde 60’ı ise Türkiye turlarını daha ileri tarihlere taşıdı ve koronavirüsle mücadele merkezinin kararını bekliyor” ifadelerini kullandı.

Rusya nisan ayında, koronavirüs vakalarının arttığı Türkiye’ye uçuşları, belli başlı istisnaların dışında 15 Nisan – 1 Haziran olmak üzere bir buçuk aylığına askıya almıştı. Daha sonra bu kısıtlamanın 21 Haziran’a kadar uzatıldığı açıklanmıştı. (sputnik)

Rusya tarafından yeni Türkiye açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Hayta ~ 3 yıl önce
Neden acaba...Söylendiği gibi pandemi mi?....Politik konulara gidelim biraz...Kanal istanbul diye yoklukta dayatılan bir yandaşa peşkeş projesi var...Kimin işine gelmez bu kanal? Hadi bakem işi bilen yorumlasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dostum ~ 3 yıl önce
Putin çok kızgın, Ukrayna ve Polonya'ya siha satmayacağız ve Rusya'ya bol sıfırlı ihalesiz işler vereceğiz başka türlü oradan turist zor gelir. Paraları,vergileri,kredileri betona,yandaşa,saraylara, uçaklara,araplara, afrikalılara,arabalara,lükse, gösterişe saç,milleti ağır borca sok sonra onun bunun ucuzcu turistine ve dövizine muhtaç hale gel. Bizi bu hale getiren kafaya oy verip duran bu millete herşey müstahak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S-400 ~ 3 yıl önce
Senin zihniyet olsaydı şimdi gökten rus yağıyordu kesin.
s-400 yazana ~ 3 yıl önce
Ülkeyi yöneten zihniyet çok iyiyse niye ekonomik,politik,sosyal olarak rezil durumdayız,milletin turistine,parasına bu kadar çok muhtaç haldeyiz,ayaklarına bakanları gönderiyoruz,onur kırıcı enjoy I am vaccinated yazan maske gibi garantiler veriyoruz o zaman be ahmak be gafil?
Ali ~ 3 yıl önce
Dostum putin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000