15 Ocak 2020, Çarşamba 18:38:11

Sabiha Gökçen'e şok haber; Yeni uçuş yok!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden şok bir haber geldi.
  • Günümüzün yönetim anlayısı .sus otur oturdugun yerde biz ne dersek o. Genel secimlere kadar böyle .
  • Pegasus 3-4 tane heavy alsa uzun mesafeye sefer koysa kimbilir nasil kudurtacak bunlari.
  • Pegasusa bisey olmaz. anadolu jet dusunsun kimse o fiyatlara anadolu jet kullanmaz. pegasus aktarma yapan bir firma. olan anadolu jete olucak bu bademlerin her karari mi ofsayt olur yav
  • Ne yaparsanız yapın, elinizden geleni ardınıza koymayın. Rant kapısı İGA denen o ucube limanı kullanmayacağız. Atatürk'ü kapatmanın bedelini ödersiniz artık.
  • Bu ne biliyorsunuz.))) İGA İNŞAAT ın önününü açmak. SAW ı kıskandılar.Baktılarki batıcak burası.SAW a bahane buldular.Buna bebekler çok iyi güzel..En güzel onlar gülüyor. Yazık ediyorlar.SAW a. Yazık ediyorlar Milletimize, Ülkemize ,Çalışanımıza Yazıklar olsun bu zihniyetinize.....
  • 7. AYDA 2. PİST DEVREYE GİRECEK mevcut pist bakıma alınacak ki o da 3 ay sürer.10. ayın 15'inde bu bildirimin hükmü kalmaz, herkes kuşlar gibi özgür olur.Rahat olun dostlar, keçileri kaçırmayın!
  • 2001'lerden bu yana kronolojik izlediğimizde gelinen nokta beni şaşırtmadı . Çünkü ; HEAŞ'ın vizyon ve misyonuna bakmakta fayda var. Hak ve hukukuna ne kadar sahip çıkabiliyor. DHMI ;Olmaması gereken yerde ne iş yapıyor / yaptırıyor.2014 yılından bu yana bitirilemeyen 2. pistte kimin ne günahı var. ISG ; Bu kararın geleceğini göremeyen mi yoksa görmesine rağmen bu kumpastan nasıl çıkamaz. Pegasus ; Bu kararda günahı ve sevabı var mı ? THY ; En büyük günahkar mı ? Karar verme sürecindeki otoriteler ; var olan realitede en günahkar karar alınmış ve tebliğ etmek vazifeleri olmuş.Tam tersi uygulama için bu güne kadar yapılmak zorunda olanları masaya yatırmakta fayda var. iGA'cılar ; İnandığımız değerlere göre en yüksekte hesabı nasıl verecekler aacaba .
  • hamdolsun devletimiz gene kamu yararını gözeterek bir karar almış. bunlar hep ileri demokrasi emareleri!
  • Bu kararı verene kadar 2. pistin açılması için olan çalışmaların, metro çalışmalarının, terminal çalışmalarının... hızlandırılması için gereken bir plan üzerinde yoğunlaşsaydınız o çerçevede çözücü ve ( MANTIKLI ) bir karar verseydiniz ne olurdu acaba ? 1 senede koskoca havalimanı kondurdunuz, 3 - 4 yıl oldu hala 2. pist açılacak saw a. Yazık ne diyyeyim, hem harcanan paralara hem boşa geçen zamana. Biraz mantık !
  • uçmucam uçmucam, benim değil mi, uçmucam, kuruyup gitse de uçmucam

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden şok bir haber geldi.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden (SHGM) bugün yapılan bildiride Sabiha Gökçen Havalimanı'na yeni uçuş yapılmayacağı belirtildi. 

Açıklamada Sabiha Gökçen Havalimanı'nın kapasitesinin yetersiz olduğu ve etkin kullanım için bu kararın alındığı ifade edildi. 

İşte SHGM'nin bildirisi;

Sabiha Gökçen'e şok haber; Yeni uçuş yok!

Yorumlar Tüm Yorumlar (94)

TANER ~ 4 yıl önce
Günümüzün yönetim anlayısı .sus otur oturdugun yerde biz ne dersek o. Genel secimlere kadar böyle .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 4 yıl önce
Pegasus 3-4 tane heavy alsa uzun mesafeye sefer koysa kimbilir nasil kudurtacak bunlari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
badem ~ 4 yıl önce
Pegasusa bisey olmaz. anadolu jet dusunsun kimse o fiyatlara anadolu jet kullanmaz. pegasus aktarma yapan bir firma. olan anadolu jete olucak bu bademlerin her karari mi ofsayt olur yav

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 4 yıl önce
Ne yaparsanız yapın, elinizden geleni ardınıza koymayın. Rant kapısı İGA denen o ucube limanı kullanmayacağız. Atatürk'ü kapatmanın bedelini ödersiniz artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇLŞ ~ 4 yıl önce
Bu ne biliyorsunuz.))) İGA İNŞAAT ın önününü açmak. SAW ı kıskandılar.Baktılarki batıcak burası.SAW a bahane buldular.Buna bebekler çok iyi güzel..En güzel onlar gülüyor. Yazık ediyorlar.SAW a. Yazık ediyorlar Milletimize, Ülkemize ,Çalışanımıza Yazıklar olsun bu zihniyetinize.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Relaxation ~ 4 yıl önce
7. AYDA 2. PİST DEVREYE GİRECEK mevcut pist bakıma alınacak ki o da 3 ay sürer.10. ayın 15'inde bu bildirimin hükmü kalmaz, herkes kuşlar gibi özgür olur.Rahat olun dostlar, keçileri kaçırmayın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sallama ~ 4 yıl önce
7. aydada bitmez bu pist sallama bence
SORUN VAR ~ 4 yıl önce
2001'lerden bu yana kronolojik izlediğimizde gelinen nokta beni şaşırtmadı . Çünkü ; HEAŞ'ın vizyon ve misyonuna bakmakta fayda var. Hak ve hukukuna ne kadar sahip çıkabiliyor. DHMI ;Olmaması gereken yerde ne iş yapıyor / yaptırıyor.2014 yılından bu yana bitirilemeyen 2. pistte kimin ne günahı var. ISG ; Bu kararın geleceğini göremeyen mi yoksa görmesine rağmen bu kumpastan nasıl çıkamaz. Pegasus ; Bu kararda günahı ve sevabı var mı ? THY ; En büyük günahkar mı ? Karar verme sürecindeki otoriteler ; var olan realitede en günahkar karar alınmış ve tebliğ etmek vazifeleri olmuş.Tam tersi uygulama için bu güne kadar yapılmak zorunda olanları masaya yatırmakta fayda var. iGA'cılar ; İnandığımız değerlere göre en yüksekte hesabı nasıl verecekler aacaba .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 4 yıl önce
hamdolsun devletimiz gene kamu yararını gözeterek bir karar almış. bunlar hep ileri demokrasi emareleri!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MANTIKLI MI ? ~ 4 yıl önce
Bu kararı verene kadar 2. pistin açılması için olan çalışmaların, metro çalışmalarının, terminal çalışmalarının... hızlandırılması için gereken bir plan üzerinde yoğunlaşsaydınız o çerçevede çözücü ve ( MANTIKLI ) bir karar verseydiniz ne olurdu acaba ? 1 senede koskoca havalimanı kondurdunuz, 3 - 4 yıl oldu hala 2. pist açılacak saw a. Yazık ne diyyeyim, hem harcanan paralara hem boşa geçen zamana. Biraz mantık !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçmucam ~ 4 yıl önce
uçmucam uçmucam, benim değil mi, uçmucam, kuruyup gitse de uçmucam

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000