17 Eylül 2021, Cuma 14:22:43

Şarkıcı Yaşar İpek THY'ye İsyan Etti!

Ünlü şarkıcı Yaşar İpek konser vermek üzere Diyarbakır'a doğru yola çıktığı Türk Hava Yolları (THY) uçağının Şanlıurfa'ya inmesine, uçak içinde çektiği videoyu sosyal medyada paylaşarak isyan etti.
  • 40 yılda bir uçağa binerler atıp tutarlar özel uçakla git kardeşim .
  • adam bedavaya kendi reklamını yaptırdı. ucuz numara ama işe yaramış anlaşılan.
  • Almayın thy uçaklarına. Trenle gitsin gelsin
  • Uçağı kaçırır paylaşır, uçak divert eder paylaşır, hava trafiği yoğunluğundan uçuş gecikir paylaşır, kabin ekibine güçlük çıkarır paylaşır. Paylaşır da paylaşır. Bıktık bu sanatçı tiplemelerinin yerli yersiz isyan paylaşımından, uçağın kuralına uymayacaksınız, operasyonun doğasından kaynaklanan aksaklıklara katlanamayacaksanız binmeyin kardeşim şu uçaklara. Bıktık sizin bu kendini bilmez bilgisiz paylaşımlarınızdan.
  • Metar Taf mı okudun, nereden biliyorsun yaprak kıpırdamadığını? Hangi durumlarda ve nereden pas geçilir, AOM'den rüzgar limitlerinin okuyup mu geldin uçuşa, çok mu biliyorsun bu işleri de bu bilgisiz yorumları yapıyorsun? Bence ilgili firmanın hukuk müşavirliği şahıs hakkında firma itibarını zedelemekten, kamuoyunu yanıltmaktan suç duyursunda bulunmalı.
  • Cahille sohbeti buyüzden kestim……
  • Maskeni taksaydın keşke
  • Bir dahaki yolculuğunu otobüsle yapmasını öneriyoruz.
  • JMI uçuşta deneyimli kaç saat uçuşu var,seni sıfır 737 max uçağına bindirip,havada uçağın geçmişini anlatsalar JMI yı mumla arardın.
  • Böyle tiplerle her gün uğraşan kabincilerin maaşı standart seviye olan...

Şarkıcı Yaşar İpek, Diyarbakır konseri için dün akşam 7’de kalkan Türk Hava Yolları (THY) Diyarbakır uçağının Şanlıurfa’ya inmesine isyan etti. İpek, uçak içinde çektiği tepki videosunu “Urfa’ya indirdiler bizi. Diyarbakır’da yaprak kıpırdamıyor, rüzgar var diyorsunuz…Dünyanın en eski uçağına bindirip canımızı riske attın THY" notuyla Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştı.

Uçağa bindiği anda uçak içinden bir fotoğraf paylaşan İpek, "Bilet alırken uçakların modellerini yazarsanız, bu uçağa binmezdim mesela... En üst sınıftan bilet sat, comodore bilgisayar, manuel koltuk ayarlama falan... Türk Hava Yolları yazık, bu uçakların ne işi var havada?" notunu düştü.

Yaşar İpek, hem THY'ye hem de uçağı kaldıran pilotu hedef alarak "Allah sizi bildiği gibi yapsın! Pisti iki kere ucundan pas geçtiler. İnsanlar çığlık çığlığa... Ve Urfa'ya indirdiler bizi! Diyarbakır'da yaprak kımıldamıyor. Rüzgar var diyorsunuz, Esenboğa'dan giden arkadaşlarımız bizden önce inmişler bile. Biz inemedik ve Urfa'dayız Türk Hava Yolları!"

Şarkıcı Yaşar İpek THY'ye İsyan Etti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

Ata Kara ~ 3 yıl önce
40 yılda bir uçağa binerler atıp tutarlar özel uçakla git kardeşim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucuz numara ~ 3 yıl önce
adam bedavaya kendi reklamını yaptırdı. ucuz numara ama işe yaramış anlaşılan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gürol ~ 3 yıl önce
Almayın thy uçaklarına. Trenle gitsin gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SANATÇI KAPRİSİ ~ 3 yıl önce
Uçağı kaçırır paylaşır, uçak divert eder paylaşır, hava trafiği yoğunluğundan uçuş gecikir paylaşır, kabin ekibine güçlük çıkarır paylaşır. Paylaşır da paylaşır. Bıktık bu sanatçı tiplemelerinin yerli yersiz isyan paylaşımından, uçağın kuralına uymayacaksınız, operasyonun doğasından kaynaklanan aksaklıklara katlanamayacaksanız binmeyin kardeşim şu uçaklara. Bıktık sizin bu kendini bilmez bilgisiz paylaşımlarınızdan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanat ~ 3 yıl önce
Lutfen sanatci ile sarkiciyi karistirmayin, sanat bir marifet sonrasi yeteneklerin iyiye kullanilmasi ile cikar. Sarki soylemek icinde bir agiz yeter o yuzden baslik cok dogru sarkici yasar ne yasar ne yasamaz
METAR TAF ~ 3 yıl önce
Metar Taf mı okudun, nereden biliyorsun yaprak kıpırdamadığını? Hangi durumlarda ve nereden pas geçilir, AOM'den rüzgar limitlerinin okuyup mu geldin uçuşa, çok mu biliyorsun bu işleri de bu bilgisiz yorumları yapıyorsun? Bence ilgili firmanın hukuk müşavirliği şahıs hakkında firma itibarını zedelemekten, kamuoyunu yanıltmaktan suç duyursunda bulunmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 3 yıl önce
Cahille sohbeti buyüzden kestim……

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önce ~ 3 yıl önce
Maskeni taksaydın keşke

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendisine ~ 3 yıl önce
Bir dahaki yolculuğunu otobüsle yapmasını öneriyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Captan körk ~ 3 yıl önce
JMI uçuşta deneyimli kaç saat uçuşu var,seni sıfır 737 max uçağına bindirip,havada uçağın geçmişini anlatsalar JMI yı mumla arardın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 3 yıl önce
Böyle tiplerle her gün uğraşan kabincilerin maaşı standart seviye olan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000