05 Temmuz 2022, Salı 13:54:41

SAS iflas başvurusu yaptı

İskandinav hava yolu şirketi SAS, ABD'de iflas başvurusunda bulundu.
  • SAS amerika da iflas etti avrupa da değil tam iflasta sayılmaz covid yardımlarından istifade etmek için amerikan finans sisteminde iflas açıklamak zorundalardı bu ayrıntı gözden kaçmış
  • SHGM şirketler arasında ekip geçişleri genelgesini bugün revize etti. Dünyanın hiçbir ülkesinde olmayan radikal karar ile şirket rızası olmadan yurtiçi, yurtdışı hiçbir firmaya geçiş izni vermeyecek. Yaz sezonu bitse dahi mevcut şirketin eğitim vs maliyetlerini bahane göstermesi durumunda bu talepler ödenmeden yine yerli yabancı şirkete geçiş izni, license verification yok. Ne zamandan beri bir devlet kuruluşu çalışan ile işveren arasında taraf oluyor?
  • Beter olsun, çalışanın alın terine çöken firmalar bunu yaşasın oh. "Ama işsiz kalan çalışanlar bıdı bıdı..." yorumları duyar gibiyim. Yok arkadaş, sömürü düzeni bitmeden emeğin karşılığı yok, bu düzenin temelinde öldürmeyip süründürmeye devam vardır
  • Bakin iste, pilotlarin grevi bir sirketi iflas ettirir.
  • Bizden örnek alın,havacılığı 6 ayda öğrenci gibi ders çalışarak öğrenen ! hamdi gibileri yönetici yapın,grevi yasaklayın,işverenlere tepki verenleri işten atın,şirkete el altından devlet desteği verin hemen düzlüğe çıkarsınız hamdolsun !!!

İskandinav hava yolu şirketi SAS, ABD'de iflas başvurusunda bulundu.

SAS’tan yapılan açıklamaya göre, şirket, ABD İflas Kanunu'nun 11. Bölümü uyarınca borçlarının devam eden yeniden yapılandırılmasını hızlandırmak amacıyla iflas başvurusu yaptı.

Başarısız toplu pazarlıktan sonra pilotların son günlerdeki grevi, hava yolunun mali durumunu ve likiditesini baskı altına alıyordu.

SAS’ın, COVID-19 salgını sonrası toparlanma beklenenden daha yavaş olduğu için borç yükünü iki yıl içinde ikinci kez yapılandırmak için ABD İflas Kanunu'nun 11. Bölümü kullanması dikkati çekti.

İskandinavya'nın en büyük hava yolu şirketi SAS, bu yılın başlarında bir kemer sıkma programı açıklamıştı.

Şirket, 1,9 milyar dolarlık borcunu yapılandırıp, öz sermayesini 1 milyar dolar artırmayı hedefliyor.

SAS iflas başvurusu yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

finansçı ~ 2 yıl önce
SAS amerika da iflas etti avrupa da değil tam iflasta sayılmaz covid yardımlarından istifade etmek için amerikan finans sisteminde iflas açıklamak zorundalardı bu ayrıntı gözden kaçmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flash Haber ~ 2 yıl önce
SHGM şirketler arasında ekip geçişleri genelgesini bugün revize etti. Dünyanın hiçbir ülkesinde olmayan radikal karar ile şirket rızası olmadan yurtiçi, yurtdışı hiçbir firmaya geçiş izni vermeyecek. Yaz sezonu bitse dahi mevcut şirketin eğitim vs maliyetlerini bahane göstermesi durumunda bu talepler ödenmeden yine yerli yabancı şirkete geçiş izni, license verification yok. Ne zamandan beri bir devlet kuruluşu çalışan ile işveren arasında taraf oluyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taraf ~ 2 yıl önce
Hükümet kiracı ile kiralayan arasındaki sözleşmelere de taraf oluyor
123 ~ 2 yıl önce
Beter olsun, çalışanın alın terine çöken firmalar bunu yaşasın oh. "Ama işsiz kalan çalışanlar bıdı bıdı..." yorumları duyar gibiyim. Yok arkadaş, sömürü düzeni bitmeden emeğin karşılığı yok, bu düzenin temelinde öldürmeyip süründürmeye devam vardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot grevi ~ 2 yıl önce
Bakin iste, pilotlarin grevi bir sirketi iflas ettirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyyy sas ! ~ 2 yıl önce
Bizden örnek alın,havacılığı 6 ayda öğrenci gibi ders çalışarak öğrenen ! hamdi gibileri yönetici yapın,grevi yasaklayın,işverenlere tepki verenleri işten atın,şirkete el altından devlet desteği verin hemen düzlüğe çıkarsınız hamdolsun !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000