05 Ağustos 2021, Perşembe 21:03:19

SON DAKİKA! PİLOT TUTUKLANDI

Brezilya'da ACM Airlines'a ait TC-GVA kuyruk tescilli uçakta ele geçirilen 1,3 ton kokain vakasıyla ilgili uçağın pilotu tutuklandı.
  • Günah almayın boşuna.Kaptanı tanıyorum.Asla paraya tenezzül etmeyen,milliyetçi,vatanını çok seven ,çok beyefendi ,yardımsever ve iyi kalpli bir insan..Kesinlikle böyle birşey yapacak birisi değil.
  • Ne kolay sizin için adama kokainci kaptan demek.tanimiyorsunuz etmiyorsunuz,birkerede Allah yardımcisi olsun deyin ,parasiz bedava dileyebiliyorsunuz bunu
  • Barry Seal!!
  • En azından Portekizce öğrenir de gelir, gelebilirse eğer.
  • İyi de bu kadar mal havalimanından içeri nasıl girmiş. Kargo göndericinin sorumluluğunda değil mi? Notoc verilmedi ise valizi açıp kontrol etme sorumluluğu var mı?
  • ucak tc tescilli tutuklanan yolcu ispanyol kaptan cift pasaportlu. noluyo yaw :/

Brezilya'da ACM Airlines'a ait TC-GVA kuyruk tescilli uçakta ele geçirilen 1,3 ton kokain vakasıyla ilgili uçağın pilotu tutuklandı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Brezilya'da gözaltında tutulan kaptan pilotun bugün başlayan yargılanmasında tutuklama kararı çıktı. Tutuklama kararında dil probleminin yanı sıra, pilotun çift pasaportunun savcı tarafından şüpheli bulunması ve olay anında pilotun uçağı kaçırarak ülkeden ayrılmaya çalışması iddiası etkili oldu.

NE OLMUŞTU?

İspanya’nın Malaga şehrinden hareket eden TC-GVA kuyruk tescilli ACM Airlines'a ait Gulfstream IV tipi uçak, Brezilya’nın Ceara eyaletinde bulunan Fortaleza’ya inmiş ve burada güvenlik güçlerince yapılan kontrollerde uçakta bulunan bir İspanyol yolcuya ait olduğu bildirilen valizlerde 1.3 ton kokain ele geçirilmişti.

Bu olayın ardından İspanyol yolcu tutuklanırken, uçağın kaptan pilotu da gözaltına alınmıştı. Diğer uçuş ekibi ise serbest bırakılmıştı.

©AirportHaber

SON DAKİKA! PİLOT TUTUKLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Günah ~ 3 yıl önce
Günah almayın boşuna.Kaptanı tanıyorum.Asla paraya tenezzül etmeyen,milliyetçi,vatanını çok seven ,çok beyefendi ,yardımsever ve iyi kalpli bir insan..Kesinlikle böyle birşey yapacak birisi değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptani taniyan biri ~ 3 yıl önce
Bence yanlış tanımışsın
Drr ~ 3 yıl önce
Ne kolay sizin için adama kokainci kaptan demek.tanimiyorsunuz etmiyorsunuz,birkerede Allah yardımcisi olsun deyin ,parasiz bedava dileyebiliyorsunuz bunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jfk ~ 3 yıl önce
Bu işlere bulaşmamak da bedava
Plt ~ 3 yıl önce
Kardeş,tabi ki Allah yardımcısı olsunda, uçağı kaçırmaya teşebbüs etmek ne demek aga?? Arabamı bu,gaza basınca gitsin.Yakalanacagini hiç mi hesap edemedin..Ha suçlu olmasan zaten kaçmaya çalışmazsın.
Aziz ~ 3 yıl önce
Memlekette şu barış dolu mesaja bile olumsuz yorum yapabilecek denli denyo olan ne çok adam var yahu!!! Azala azala biteceksinİz, eğiteceğiz sizi, zır cahil tarikat cemaat gruplarında öğrendiğiniz "onlar bizler" kavgasını bitireceğiz, dinimizi adam gibi anlamanızı sağlayacağız, insanlık onuruna yakışır, ilimle bilimle fenle hayatı okumayı ve yaşamayı öğreteceğiz ki etrafınıza kinle nefretle bakmayın, çocuklarınız çocuklarımıza huzur versin, bu memleket bizim.
Kaptan ~ 3 yıl önce
Barry Seal!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Barry Seal ~ 3 yıl önce
O en azından kendi ülkesine hizmet etti. Karıştırmamak lazım.
Portekizce ~ 3 yıl önce
En azından Portekizce öğrenir de gelir, gelebilirse eğer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Drr ~ 3 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Kaptan ~ 3 yıl önce
İyi de bu kadar mal havalimanından içeri nasıl girmiş. Kargo göndericinin sorumluluğunda değil mi? Notoc verilmedi ise valizi açıp kontrol etme sorumluluğu var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Notoc ~ 3 yıl önce
Napicakti notoc’a ROX RCM Description a da Cocaine mi yazicakti? Tovbe yarabbim
honk ~ 3 yıl önce
ucak tc tescilli tutuklanan yolcu ispanyol kaptan cift pasaportlu. noluyo yaw :/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kamyoncu ~ 3 yıl önce
Noluyo mu , kokayinci kaptani yakaliyo olan biten bu..
? ~ 3 yıl önce
Kaptan ne bilsin valizde ne olduğunu denyo?
ucak ~ 3 yıl önce
ucak yabanci kişi tarafindan kiralanmiş , ucağin TC kayitli olmasi , bizi alakadar edermi ?
Pasaport ~ 3 yıl önce
Çift pasaport havacılara tanınan bir haktır. Bilip bilmeden konuşmayın

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000