03 Haziran 2023, Cumartesi 22:28:56

SON DAKİKA | Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu oldu.
  • THY Şirketinde aynı soyadı taşıyan, fıtratlarında yöneticilik olan yeni isimler, müdürler ve başkanlar bekleniyor.
  • Diyenlerin hepsi yine toplanmış:)
  • Bolat dayım bu iştirak şirketlere dağıttığın ikramiyeler inşallah seçime kadar değildi. Düzenli ve sürekli beklenti içindeyiz.
  • abisi değil kardeşi. bit yavrusu seni. hariçten gazel okuyan bütün mücadelesi iftira üzerine kurulu mazlum ve zalim makamında daima zalim olmayı beceren pespaye edebiyat ucuz belagati kendine şiar edinmiş zavallılar ordusu. fazla merhametten maraz doğarmış en güzel örneği sizsiniz. sahip olduğunuz hastalıklı zihniyet ne yapmışta başarıları dünyaca malum insanları eleştiriyorsunuz. yankı odalarınızdan çıkın artık. makattan vpn'e bağlanıp işkembeden sallamakla olmaz o işler.
  • Vize ile uğraşmasın diye kraliçe ve İngiliz çıkarlarını korumak için yemin edipingiliz vatandaşı olan ve daha önce halk bankı dolandırdı dedikleri adama muhtaç olup maliye bakanı,bolat kardeşlerin birini Thy başkanı diğerini de bakan yaptılar.Böyle topluma böyle iktidar yakışır!
  • Yine Tirabzon
  • Bir tane kadın var kabinede. Çok değil mi sizce de...
  • Kardeşi bakan kendisi thy başkanı ne ala memleket,analar her işi yapabilecek ne cevahirler doğurmuş hey maşallah!!!
  • yeni yiyiciler 5 senede bunlar yer
  • insallah havada karada denizde saglikta malülen emeklilikte gasp edilen engelli insanlarinhaklani verirsiniz verilen haklari gasp ettiniz ögrenmek isterseniz inceler arastirirsaniz neler gasp edilmis kimler gasp edilen haklamizi verirse hayirli ugurlu olsun derim aksi halde engellilerin bedduasini alirsiniz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı.

Yeni açıklanan kabinede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu oldu. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise yeni kabinede de görevine devam edecek 

Öte yandan THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'ın kardeşi Ömer Bolat da Ticaret Bakanı olarak yeni kabindede görev alacak. 

SON DAKİKA | Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Pek yakında ~ 11 ay önce
THY Şirketinde aynı soyadı taşıyan, fıtratlarında yöneticilik olan yeni isimler, müdürler ve başkanlar bekleniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mayıs ayında gidicisiniz ~ 11 ay önce
Diyenlerin hepsi yine toplanmış:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb tgs ~ 11 ay önce
Bolat dayım bu iştirak şirketlere dağıttığın ikramiyeler inşallah seçime kadar değildi. Düzenli ve sürekli beklenti içindeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb tgs yazana ~ 11 ay önce
Siz daha çoook beklersiniz,seçim ayağına paraya tamahkar olan sizlere zokayı güzel yutturdular o yüzden boşuna beklenti içinde olmayın kaderinize razı olun...
xwb ~ 11 ay önce
thy dekilere çalışıyor ülke kaynakları zaten. Devlet imkanları ve gücü olmasa siz sanıyormusun o şirket böyle karlı olsun. Tek zaten birçok alanda.
fo ~ 11 ay önce
abisi değil kardeşi. bit yavrusu seni. hariçten gazel okuyan bütün mücadelesi iftira üzerine kurulu mazlum ve zalim makamında daima zalim olmayı beceren pespaye edebiyat ucuz belagati kendine şiar edinmiş zavallılar ordusu. fazla merhametten maraz doğarmış en güzel örneği sizsiniz. sahip olduğunuz hastalıklı zihniyet ne yapmışta başarıları dünyaca malum insanları eleştiriyorsunuz. yankı odalarınızdan çıkın artık. makattan vpn'e bağlanıp işkembeden sallamakla olmaz o işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akilli olun ~ 11 ay önce
Fazla aldirmayin bu yaratiklarin elestirilerine hayati mutfak ilen tuvalet arasinda geçiyor bu mahluklarin onlarin karin agrisi baska
Kara mizah ~ 11 ay önce
Vize ile uğraşmasın diye kraliçe ve İngiliz çıkarlarını korumak için yemin edipingiliz vatandaşı olan ve daha önce halk bankı dolandırdı dedikleri adama muhtaç olup maliye bakanı,bolat kardeşlerin birini Thy başkanı diğerini de bakan yaptılar.Böyle topluma böyle iktidar yakışır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Davut ~ 11 ay önce
Yine Tirabzon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
as ~ 11 ay önce
kim trabzonlu söylesene
Ooo ~ 11 ay önce
Bir tane kadın var kabinede. Çok değil mi sizce de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 11 ay önce
Akp gurubunda kaç kadin var biliyormusun
bay bolat ~ 11 ay önce
Kardeşi bakan kendisi thy başkanı ne ala memleket,analar her işi yapabilecek ne cevahirler doğurmuş hey maşallah!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yiyici ~ 11 ay önce
yeni yiyiciler 5 senede bunlar yer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eskisehirli ~ 11 ay önce
insallah havada karada denizde saglikta malülen emeklilikte gasp edilen engelli insanlarinhaklani verirsiniz verilen haklari gasp ettiniz ögrenmek isterseniz inceler arastirirsaniz neler gasp edilmis kimler gasp edilen haklamizi verirse hayirli ugurlu olsun derim aksi halde engellilerin bedduasini alirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000