24 Ekim 2013, Perşembe 11:06:36

TAILWIND 150 BİN BELÇİKALI TAŞIYACAK

Tailwind Havayolları, Thomas Cook Belçika ile işbirliğini sürdürüyor. Taraflar, imzalayacakları anlaşmayla 2014’te Türkiye’ye 150 bin Belçikalı turist getirecek.
  • Kütahya Afyon Uşak hava allamı Zafer e Brüksel seferi olmalı mutlaka uçaklar dolu olacağından Emin’im hayırlı olsun
  • Cabindeki arkadaşlar şartlardan memnun musunuz? Mülakat daveti aldık.
  • Taksi yolundan çıkmadan uçabilirseler iyi şeyler olabilir.
  • BasariLar diLiyorum...Umarim daha iyi olurlar...iyi dileklerimle.
  • Embraer tipli kaç Türk pilot tanıyorsun ;) anladın sen onu...
  • Acaba diger sirketler gibi cıkarılmayacaksınız sözleri verildiği halde kabinden cıkarım yapılacak mı? sozlesmelerimiz bitiyor 6 ayımız doldu dolacak. Kış vakti insanların evlerine inşallah kotu haberler düşmez.
  • Sky da maaş alamıyordun, burada en azından mevsimlikte olsa aldın ama merak etme bu yıl eskisi gibi Boeing çi bulamaz kimse ; THY pilotları çekecek kışı bekliyordu, Corendon 10 dan fazla F/O yu Kaptanlık için eğitime aldı sezona yetiştirecek 2 si kesin uçak alımı yaptı 2 uçak daha arıyor şu anda 20 den fazla F/O ya ihtiyacı olacak, birde yeni şirket kuruluyor 3 uçakla merak etme bu son sezon şirketlerin Sky battığı için yaptıkları şımarıklık ve mevsimlik işçi tavrı. Hadi yine iyisin, en fazla bir kaç ay sıkıntı olursa olur sonra herkes peşine düşer merak etme.
  • Gelismeler güzel ama neden pilotlar yine isden cikarilmaya baslandi. Sezonluk isçi gibi olduk. Insallah bu sezon isden cikarilma olmaz.
  • Guzel bir gelisme, hayirli ve ugurlu olsun. Filoyu da artik next generation 738'ler ile yenilemek lazim. Son zamanlarda ortada dolasan satis dedikodulari ve yurutulen pazarliklar umarim diger sirketlerde oldugu gibi Tailwind'i yipratmaz.
  • Cok yogun Afyon/emirdag 'li gurbetçinin yaşadığı Belçika'dan Eskişehir veya zafer bölgesele neden sefer koymamışlar anlamadım

Geçtiğimiz yıl Belçika’dan Türkiye’ye 100 bin yolcu taşıyan Thomas Cook Belçika yöneticileri ve beraberindeki 150 kişilik Neckermann acente grubu Antalya’ya gelerek Tailwind Havayolları ile anlaşmalarını genişletiyor. Tailwind Havayolları’nın Thomas Cook Belçika ile olan işbirliği büyüyerek devam ediyor. 2011 yılında başlayan ve her yıl genişleyerek yenilenen işbirliği Antalya’da imzalanacak olan anlaşmayla 4. yılına giriyor.

Thomas Cook Belçika CEO’su Jan De Keyser ve Tailwind Havayolları Yönetim Kurulu Üyeѕi Halim Aydın tarafından imzalanacak anlaşma ile 2014 yılında Tailwind Havayolları’nın 2 uçağı Brüksel merkezli olarak uçuşlarını gerçekleştirecek. Brüksel’den gerçekleştirilecek uçuşların Türkiye’deki rotaları arasında Antalya, Bodrum, Dalaman, İzmir ve Gazipaşa Havalimanı da var. Ayrıca, Brüksel uçuşları dışında haftanın 3 günü Liege ve Ostend şehirlerinden Antalya’ya, bir günü ise yine Liege’den Bodrum’a seferler düzenlenecek. Tailwind Havayolları ile Thomas Cook Belçika  işbirliğinde hedef bu yıl toplam 150 bin Belçikalı turisti Türkiye'ye getirmek.

NECKERMANN ACENTELERİ ANTALYA’DA

Tailwind Havayolları uçağı ile bugün Antalya’ya gelecek olan Thomas Cook Belçika yetkililerinin yanında Thomas Cook’a ait olan Neckermann’ın 150 kişilik acente grubu da yer alacak.  Antalya’da tatillerini gerçekleştirecek olan acenteler bir yandan yoğun sezonun yorgunluğunu atarken diğer yandan da gelecek sezona hazırlanacak.

TAILWIND 150 BİN BELÇİKALI TAŞIYACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Hacı abe ~ 7 yıl önce
Kütahya Afyon Uşak hava allamı Zafer e Brüksel seferi olmalı mutlaka uçaklar dolu olacağından Emin’im hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cabin crew ~ 9 yıl önce
Cabindeki arkadaşlar şartlardan memnun musunuz? Mülakat daveti aldık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DİKKAT ~ 10 yıl önce
Taksi yolundan çıkmadan uçabilirseler iyi şeyler olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
burak85 ~ 10 yıl önce
komedi :)Bir de pilotları ingilizce bilse fena olmayacak.adamlar heryıl aynı sorular çıkıyor diye aylarca ezber yapıp ingilizce sınavını verip giriyorlar.
Eski F/O ~ 10 yıl önce
BasariLar diLiyorum...Umarim daha iyi olurlar...iyi dileklerimle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Embraer ... ~ 10 yıl önce
Embraer tipli kaç Türk pilot tanıyorsun ;) anladın sen onu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin ~ 10 yıl önce
Acaba diger sirketler gibi cıkarılmayacaksınız sözleri verildiği halde kabinden cıkarım yapılacak mı? sozlesmelerimiz bitiyor 6 ayımız doldu dolacak. Kış vakti insanların evlerine inşallah kotu haberler düşmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sky da maaş alamıyordun, burada en azından mevsimlikte olsa aldın ama merak etme bu yıl eskisi gibi Boeing çi bulamaz kimse ; THY pilotları çekecek kışı bekliyordu, Corendon 10 dan fazla F/O yu Kaptanlık için eğitime aldı sezona yetiştirecek 2 si kesin uçak alımı yaptı 2 uçak daha arıyor şu anda 20 den fazla F/O ya ihtiyacı olacak, birde yeni şirket kuruluyor 3 uçakla merak etme bu son sezon şirketlerin Sky battığı için yaptıkları şımarıklık ve mevsimlik işçi tavrı. Hadi yine iyisin, en fazla bir kaç ay sıkıntı olursa olur sonra herkes peşine düşer merak etme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni Sirket ~ 10 yıl önce
Yeni sirketin ucagi Boeing olmayacak. Eger ayni sirketten konusuyorsak Embraer olacak. Hayirlisi olsun, hâklisin Sky bu sezon piyasayi dagitti. Airbus piyasasinda duramlar nedir, onurdan cok ayrilan olacakmis, airbuscilarda yasadi o zaman
Pegasus ~ 10 yıl önce
Şu ana kadar 70-90 aralığında pilotunu TK ya kaptırmış ve bu yeni alımlarda ciddi bir kan kaybı daha yaşaması söz konusu olduğu için ciddi pilot ihtiyacı doğan ve daha da doğacak olan Pegasus da var arkadaşlar. Eskiden yüzüne bakmadığı elindeki CV leri gösterip burnundan kıl aldırılmıyordu ama şimdi gelmek isterler mi diye kaç yıl önce CV vermiş insanları bile arayıp durumlarını sorar hale gelindi. Sen olsan ne yaparsın mevsimlik işçi muamelesi yapılan arkadaşım dene bir Pegasus u pişman olmayacaksın , gel çekinme sende.
Yeni sirket?? ~ 10 yıl önce
Yeni sirket kurulacak diyorsun ama ortada daha on izin yok... on izin alındıktan sonra AOC alması icin en az altı aylık bir surec var... yani onumuzdeki yaza ucamaz yeni sirket...
Güzel gelisme ~ 10 yıl önce
Gelismeler güzel ama neden pilotlar yine isden cikarilmaya baslandi. Sezonluk isçi gibi olduk. Insallah bu sezon isden cikarilma olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler Tailwind ~ 10 yıl önce
Guzel bir gelisme, hayirli ve ugurlu olsun. Filoyu da artik next generation 738'ler ile yenilemek lazim. Son zamanlarda ortada dolasan satis dedikodulari ve yurutulen pazarliklar umarim diger sirketlerde oldugu gibi Tailwind'i yipratmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
340ci ~ 10 yıl önce
Cok yogun Afyon/emirdag 'li gurbetçinin yaşadığı Belçika'dan Eskişehir veya zafer bölgesele neden sefer koymamışlar anlamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
340 ci ye ~ 10 yıl önce
afyonluya guvenip sefer koyarsan yolda kalirsin da ondan.))) cok afyonlu yasiyor. dogrudur. yarisi multeci. hala seyahat edemiyorlar da ondan.oturumu olan da issizlikten geciniyor. paralari yok bilet almaya.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000