18 Haziran 2011, Cumartesi 08:05:51

TAILWIND VE THOMAS COOK BİR ARAYA GELDİ!

2011 yaz sezonunun başında Belçika'nın Brüksel ve Liege şehirlerinden Tailwind Havayolları ile Antalya, Bodrum ve İzmir uçuşlarına başlayan Thomas Cook Belçika yetkilileri Antalya'ya geldi...
  • bence 6 da yetmez böyle fesat insanlar 7gün uçmalı:) kıskanıyorlar bizi:) biz tailwind ailesi olarak çok mutlu ve huzurluyuz canım bilen biliyor bilmeyenler de öğreniyor..daha bu yolun başı..KIISSKANANLAAR ÇATLASINN:))
  • yaa kahretsin o kadar zengin bir şirketimiz var ki,özel uçuş yapıyor,yolcuları kıbrısa götürüyor,onları orda beklerken,ekip de tatil yapıyor,sonra da yolcuları alıp dönüyor...bu da bazılarının ağrına gidiyor..noldu sen haftanın 6 günü uçuyo musun??
  • Uçaklarını kıbrısta 1 hafta yerde kalmasını becerebilen tek havayolu.
  • tailwind ailesine hayırlı ve başarılı uçuşlar diliyorum .... tekrardan tebrikler

Tailwind Havayolları yetkilileri Saad Khedher, Ataman Seferoğlu ve İnsan Kaynakları Direktörü Halim Aydın, Thomas Cook Belçika Havayolları Genel Müdürü Lode Ketele, Thomas Cook Belçika Tur Operatörü Planlama Direktörü Johan Ysenbrandt ve Basın ve İletişim Direktörü Baptiste Van Outryve ile bir araya geldi. 

 
Thomas Cook Belçika Havayolları Direktörü Lode Ketel, şunları söyledi: 
 
"Geçtiğimiz yıla oranla 2011'de Belçika'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı ilk 3 ayda yüzde 25 arttı. Bunun sene boyunca devam etmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye'de Antalya, İstanbul, İzmir, Bodrum gibi birçok olağanüstü şehir var. Zaten Belçika'nın havayoluyla gerçekleştirilen turizminin yüzde 25'i de Türkiye'ye gerçekleşiyor. Örneğin geçen yıl ortalama 4 milyon yolcu Belçika'dan yurt dışı uçuşları gerçekleştirdiyse bunların 1 milyonu Türkiye'yi tercih etti. Biz de bu sayının daha da artması için elimizden geleni yapıyoruz. ' 
 
Lode Ketele, Mısır ve Yunanistan gibi ülkelere kendi uçaklarıyla uçarken Türkiye'de neden partnerlerle çalıştıkları sorusuna ise "Maalesef Mısır ve Yunanistan gibi bazı ülkelerde arzu ettiğimiz kaliteyi yakalayabilecek havayolu partnerleri bulamıyoruz. Bu nedenle kendi uçaklarımızla uçuşlar gerçekleştiriyoruz. Ancak Türkiye'de sivil havacılık çok gelişti" dedi.
TAILWIND VE THOMAS COOK BİR ARAYA GELDİ!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
bence 6 da yetmez böyle fesat insanlar 7gün uçmalı:) kıskanıyorlar bizi:) biz tailwind ailesi olarak çok mutlu ve huzurluyuz canım bilen biliyor bilmeyenler de öğreniyor..daha bu yolun başı..KIISSKANANLAAR ÇATLASINN:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yaa kahretsin o kadar zengin bir şirketimiz var ki,özel uçuş yapıyor,yolcuları kıbrısa götürüyor,onları orda beklerken,ekip de tatil yapıyor,sonra da yolcuları alıp dönüyor...bu da bazılarının ağrına gidiyor..noldu sen haftanın 6 günü uçuyo musun??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçaklarını kıbrısta 1 hafta yerde kalmasını becerebilen tek havayolu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tailwind ailesine hayırlı ve başarılı uçuşlar diliyorum .... tekrardan tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000