09 Aralık 2021, Perşembe 09:48:43

TALPA'da Ersoy ve Ekibi Yeniden Aday

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği'nde (TALPA) Olağan Genel Kurul heyecanı başladı. TALPA eski başkanlarından Ayhan Günal'ın da adaylığını duyurduğu genel kurulda mevcut başkan Hüseyin Murat Ersoy da adaylığını açıkladı.
  • TALPA yönetim kurulunun tamamen emeklilerden ya da kimseye bağlı olmayan kişilerden olması lazım, adam hem THY çalışanı hem de kalkıp THY nin uçucu ekiplere yaptığı zulmü mü anlatacak ? Türkiye buna uygun bir yer değil.
  • YEŞİL PASAPORT NERDE? Ayıp ya hangi yüzle aday oldunuz
  • Ersoy kaptanim ve calisma arkadaslarinin yeniden kazanarak gorevine devame edecegine eminim.
  • Bu talpa geçtiğimiz senelerde değnekçilik yapan dernek değilmi ... Ne oldu otoparktan para gelmeyince sesiniz kesildi
  • Sigorta ne iş diyorum, yayınlanmıyor. Bunu bir açıklayın bakalım; sigorta yaptıran kaç pilot mağdur oldu?
  • Seçilmek için seçilmesin gelen Türkiyede işsiz pilot sorunu mevcut hangisi çözebildi, gördüğümüz tek şey boy göstermeleri oldu acı gerçekler..
  • İkisi de tribünlere oynuyor. Hani Havacılık İş Kanunu, Hani yeşil pasaport? Hani diğer problemler? Komiksiniz komik.
  • Dj meslektaşım ekibe katılmış helal olsun, instagram fenomenliği böyle bir şey demek ki, hey gidi Talpa, ne günlere kaldık.
  • feshedin gitsin bi ise yaramayip her ay binlerce pilottan aidat toplayan su dernegi. ulan 3000 pilot (daha fazla uyesi var da minimumda tutalim yine rakami) ayda 100 tl verse 300bin tl para yapiyor ayda. nereye gidiyor bu para? aha bu yukaridaki tiplere maas diye gidiyor. isten atildik, birak is bulmayi, yardim etmeyi, beyefendiler bi sene beklediler bizden cv almak icin. hayir madem sirkette calistiginiz icin sirkete atarlanamiyorsunuz, o zaman yonetemeyeceginiz bastan belli olan bir dernege niye aday oluyorsunuz birader? ben size ek gelir saglamak falan istemiyorum. bir ise yaradiginiz yok, golge etmeyin yeter. yok size para mara.
  • Şu işi başardı, takla attı, fezaya çıktı, diyenler bi anlatsın da öğrenelim ne yapmışlar. Son 4 senede her ay bi hakkımızı, kazanımımızı kaybettik. Pilotlar mutsuz. Aşağıda birisi akademi borçlarından bahsetmiş, gelen cevaba bak: “imza atarken düşünseydin”. Benim akademi borcum yok ama sen bunu söylersen kim o derneği destekler? Dernekçilik oynamaktan ve kişisel PR’dan öteye gidemiyor yapılanlar malesef. Ben sahaya ve gerçekleşenlere bakarım. İyi niyetli yorumların pratik karşılığı yok.

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği'nde (TALPA) Olağan Genel Kurul heyecanı başladı. TALPA eski başkanlarından Ayhan Günal'ın da adaylığını duyurduğu genel kurulda mevcut başkan Hüseyin Murat Ersoy da adaylığını açıkladı.

2018 yılında gerçekleştirilen TALPA 11'nci Genel Kurulu'nda aldığı 504 oyla dönemin başkanı Ayhan Günal'ın önünde seçimi kazanan Hüseyin Murat Ersoy, 3 yıllık görev süresinin ardından yeniden aday olma kararı aldı.

Ersoy ve ekibi, Ayhan Günal'ın mavi liste ile katılacağı seçimlere bir önceki dönemdeki gibi beyaz liste ile katılacak.

Adaylık açıklamasıyla birlikte TALPA üyelerine seslenen Ersoy ve ekibi şu ifadeleri kullandı:

"Değerli üyelerimiz,

Başta kurucu üyelerimiz olmak üzere bugüne kadar TALPA’ya emek veren herkese
şükranlarımızı sunarız.

Üç yıl önce Gücümüz Birliğimiz sloganı ile yola çıkarak tek meslek çatı örgütümüz olan TALPA’nın yönetimine talip olduk. Siz değerli üyelerimizin takdiri ile bu önemli görevi üç yıldır yürütmekteyiz.

Göreve başladığımız ilk günden itibaren büyük bir motivasyon ile başlayan çalışmalarımız bu güne kadar ivmesini ve heyecanını hiç kaybetmeden tüm yönetim ve denetim ekibi olarak bir bütün ve büyük bir uyum içerisinde devam etti. Geçtiğimiz üç yıllık dönem Türk ve Dünya Sivil Havacılığında çok önemli gelişmelere sahne oldu. TALPA yönetimi olarak bu süreçlerde havacılık sektörünün Ulusal ve Uluslararası paydaşları ile sürekli artan bir iletişimle meslektaşlarımız için en iyiyi ve en doğruyu sağlama çabası içerisinde olduk.

Ulusal sivil havacılığımızdaki tüm meslektaşlarımızı kucaklayan ve TALPA çatısı altında birleştirmeyi hedefleyen anlayışımız, tüm havayolu şirketlerimizdeki üye sayımızın her geçen gün artmasıyla meslektaşlarımızdan olumlu karşılık bularak bugünkü noktaya ulaşmıştır.

Aynı kararlılık ve sorumlulukla, TALPA 12. Genel Kurulunda yine “GÜCÜMÜZ BİRLİĞİMİZ” mottosu ile TALPA Yönetimine, tüm havayollarımızın temsil edildiği geniş tabanlı bir yapı ile tekrar aday olduğumuzu siz değerli üyelerimiz ve kamuoyu ile aynı heyecanla paylaşmaktayız.

Bizler tek meslek çatımız olan TALPA’yı birlik, beraberlik ve sağduyu içerisinde bugün getirmeyi başardığımız noktadan daha ileriye taşımak için yeniden göreve talibiz.

Önümüzdeki dönemde en büyük hedef, mesleğimiz için çok temel ve eksikliği duyulan önemli kazanımları elde etmek olacaktır. Bugüne kadar oluşturmuş olduğumuz yapı ile bu hedeflere ulaşmada başarılı olacağımıza inancımız tamdır. Dinamik, yenilikçi, atılımcı ve olumlu bir yaklaşımla başlattığımız dönüşüm, hepimiz için yine ‘EN İYİ’ye odaklanarak devam edecektir. Bugüne kadar olan desteğiniz ve bizlere yön gösteren paylaşım ve katkılarınız için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. TALPA’nın yakaladığı bu sinerjinin devam etmesi için 23 Aralık’taki Genel Kurulumuzda BEYAZ LİSTEYE desteklerinizi bekliyoruz.

Saygılarımızla..."


TALPA'da Ersoy ve Ekibi Yeniden Aday

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

F/O ~ 2 yıl önce
TALPA yönetim kurulunun tamamen emeklilerden ya da kimseye bağlı olmayan kişilerden olması lazım, adam hem THY çalışanı hem de kalkıp THY nin uçucu ekiplere yaptığı zulmü mü anlatacak ? Türkiye buna uygun bir yer değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 2 yıl önce
Kesinlikle emekli Captan’lardan oluşması gerekir.Şirketlerle ,özellikle Thy ile bağlantısı olmaması ,herkesin faydasınadır.Kimse yanlış anlamasın ama,olması gereken bence budur.
Doğru ~ 2 yıl önce
Katılıyorum , birçoğu işini kaybetme kaygısı nedeniyle özgürce hareket edemiyor.
TK A330 CPT ~ 2 yıl önce
YEŞİL PASAPORT NERDE? Ayıp ya hangi yüzle aday oldunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77 kaptanı ~ 2 yıl önce
Yahu bu nasıl bir tavır. Senin gibi adamın yeşil pasaportunun olmadığı isabet. Adam bu zamana kadarki tartışmasız en iyi Talpa başkanı. Her hastayı, her ihtiyacı olanı aramaya ilgilenmeye çalışıyor kendisi. Kaç tane Talpa başkanı yapmış böyle içten candan hareketler. O yeşil pasaportun sorumlusu da Murat Ersoy değil bürokratlardır. Boyle iskembeden konusacağınıza adam olup bir destek göstereydiniz. Gitsek baksak sen üye bile değilsindir. Bazı şeyleri takdir etmeyi öğrenelim ARTIK! Kara siyaset ülkeyi bu hale getirdi.
dve ~ 2 yıl önce
Ersoy kaptanim ve calisma arkadaslarinin yeniden kazanarak gorevine devame edecegine eminim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dönem 128 ~ 2 yıl önce
Bu talpa geçtiğimiz senelerde değnekçilik yapan dernek değilmi ... Ne oldu otoparktan para gelmeyince sesiniz kesildi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginç ~ 2 yıl önce
Sigorta ne iş diyorum, yayınlanmıyor. Bunu bir açıklayın bakalım; sigorta yaptıran kaç pilot mağdur oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mezun pilot ~ 2 yıl önce
Seçilmek için seçilmesin gelen Türkiyede işsiz pilot sorunu mevcut hangisi çözebildi, gördüğümüz tek şey boy göstermeleri oldu acı gerçekler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şıracı-Bozacı ~ 2 yıl önce
İkisi de tribünlere oynuyor. Hani Havacılık İş Kanunu, Hani yeşil pasaport? Hani diğer problemler? Komiksiniz komik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dicey Fako ~ 2 yıl önce
Dj meslektaşım ekibe katılmış helal olsun, instagram fenomenliği böyle bir şey demek ki, hey gidi Talpa, ne günlere kaldık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
feshedin ~ 2 yıl önce
feshedin gitsin bi ise yaramayip her ay binlerce pilottan aidat toplayan su dernegi. ulan 3000 pilot (daha fazla uyesi var da minimumda tutalim yine rakami) ayda 100 tl verse 300bin tl para yapiyor ayda. nereye gidiyor bu para? aha bu yukaridaki tiplere maas diye gidiyor. isten atildik, birak is bulmayi, yardim etmeyi, beyefendiler bi sene beklediler bizden cv almak icin. hayir madem sirkette calistiginiz icin sirkete atarlanamiyorsunuz, o zaman yonetemeyeceginiz bastan belli olan bir dernege niye aday oluyorsunuz birader? ben size ek gelir saglamak falan istemiyorum. bir ise yaradiginiz yok, golge etmeyin yeter. yok size para mara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oa320 ~ 2 yıl önce
Şu işi başardı, takla attı, fezaya çıktı, diyenler bi anlatsın da öğrenelim ne yapmışlar. Son 4 senede her ay bi hakkımızı, kazanımımızı kaybettik. Pilotlar mutsuz. Aşağıda birisi akademi borçlarından bahsetmiş, gelen cevaba bak: “imza atarken düşünseydin”. Benim akademi borcum yok ama sen bunu söylersen kim o derneği destekler? Dernekçilik oynamaktan ve kişisel PR’dan öteye gidemiyor yapılanlar malesef. Ben sahaya ve gerçekleşenlere bakarım. İyi niyetli yorumların pratik karşılığı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000