14 Ekim 2021, Perşembe 14:25:46

Tekirdağ'da uçak kazası tatbikatı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesinde Havalimanında uçak kaza kırım kurtarma ve yangınla mücadele kapsamında tatbikat düzenlendi.
  • İklim sözleşmesini imzaladığımız hafta manidar olmuş. Yakılan yakıt atmosfer için çok zararlı hidrokarbon yakıt. Bundan sonrakilerde alternatif yakıtlar ile tatbikat yapmak da fayda var
  • Zorlaya zorlaya kestirme alarak daha dün 1000 kg (yaklaşık 1200 lt) yakıt tasarrufu ettik. Maaşımızın yarısına her ay el koyan şirkete. Bu pilotlar istemese o %50 yi sizden çıkarabileceğinin farkında olsalar keşke.
  • Memleketin en işlek havalimanı olunca tabi böyle bir tatbikat bu kadar yakıtla şarttı
  • Adalet istiyoruz.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesinde Havalimanında uçak kaza kırım kurtarma ve yangınla mücadele kapsamında tatbikat düzenlendi.

Tekirdağ Çorlu Atatürk Hava Limanında DHMİ uçak kaza kırım yangınla mücadele yönergesi kapsamında tatbikat düzenlendi. Tatbikata, 112 Acil Sağlık, Tekirdağ AFAD, Çorlu İtfaiye ve Havalimanı İtfaiye ekiplerinin yanı sıra kolluk kuvvetleri katıldı. Tatbikatın gerçeğini aratmaması için önceden hazırlanan alanda bir çukur oluşturularak, söz konusu çukurda yaklaşık 600 litre yakıt yakıldı.

Gerçeğini aratmadı

Senaryo gereği bir uçağın düşmesi sonucu kaza kırım alanında çıkan yangında tatbikata katılan ekiplerce müdahale çalışması başlatıldı. Ekipler tarafından nefes kesen ve gerçeğini aratmayan tatbikatta alevlere müdahale edilerek, kaza kırım alanında yaralıyı kurtarma çalışması gerçekleştirildi. Tatbikat başarılı bir şekilde sona ererken, tatbikata katılan ekipler büyük takdir topladı.

Tekirdağ'da uçak kazası tatbikatı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Plt ~ 2 yıl önce
İklim sözleşmesini imzaladığımız hafta manidar olmuş. Yakılan yakıt atmosfer için çok zararlı hidrokarbon yakıt. Bundan sonrakilerde alternatif yakıtlar ile tatbikat yapmak da fayda var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 2 yıl önce
Zorlaya zorlaya kestirme alarak daha dün 1000 kg (yaklaşık 1200 lt) yakıt tasarrufu ettik. Maaşımızın yarısına her ay el koyan şirkete. Bu pilotlar istemese o %50 yi sizden çıkarabileceğinin farkında olsalar keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 2 yıl önce
Fo kardeş sen hayırdır ne zoruna gittide alakalı alakasız geveliyon tatkibat bu tatbikat
Yakitci ~ 2 yıl önce
Ya biz ne yapalım siz rahat ve güvenli uçun diye gece gündüz nöbet tutalım cırt cırt kağıt kesen aim, mangalci itfaiye, bekçi, akşama kadar çay içen memur tren olsun bizim tazminatlara çöksün birde hakkımızı helal etmiyoruz desinler
fo ~ 2 yıl önce
Almayın kardeşim? bizi sallamayan şirketler için neden yakıt tasarrufu yapmaya çalışıyorsunuz? Umrumda mı artık? Operasyon yetişmiş mi yetişmemiş mi? Yolcu beklemiş mi rötar mı varmış? Bana ne şirket düşünsün.
Fo ~ 2 yıl önce
Uzun zamandır sesin çıkmadı hasta sandım. O yüzden bunu attım Arff. Arff kayıtsız kalmaz dedim böyle şeylere.:)
Votandaş ~ 2 yıl önce
Memleketin en işlek havalimanı olunca tabi böyle bir tatbikat bu kadar yakıtla şarttı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adalet ~ 2 yıl önce
Adalet istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000