20 Eylül 2021, Pazartesi 09:46:19

TEKNOFEST heyecanı başlıyor

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğünde, düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali yarın dördüncü kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Peki, Teknofest için kayıt gerekli mi, kayıt nasıl yapılır? İşte Teknofest gösteri programı...
  • Oraya gidenler şunu düşünsün: Yüz milyarlarca lira değerindeki Atatürk Havalimanı niçin işlevsiz hale getirilerek yok edildi? Kim kazandı millet kaybederken?
  • Online üzerinden devalarca kayıt yapmak istedim he's codun un en son. Sayısını almıyor
  • Şov taym başlasın.
  • Hayır benim anlamadığım, Atatürk havalimanı metro istasyonunu kapattılar mı? Neden Şirinevlerden oradan buradan ring kalkıyor?
  • Yaparsa İBB yapar
  • Yangın söndürme uçağımız yine show yapacak mı ? Malum biliyorsunuz..
  • max. 48 saat oncesi PCR yaptirarak katilabilecekler
  • aşı olmayanlarda katılabilecek mi?

TTürkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğünde, düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali yarın dördüncü kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

TEKNOFEST 2021’e ziyaretçi olarak katılmak için "TEKNOFEST ziyaretçi başvuru formunu" doldurmanız gerekiyor. Birden fazla gün ziyaret etmek istiyorsanız, her gün için yeniden başvuru yapılması gerekiyor.

TEKNOFEST NEREDE OLACAK?

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 21-26 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek festivalde, salgın önlemleri sıkı şekilde uygulanacak.

Daha önceden HES kodları sorgulanarak kayıt yaptıran ziyaretçilerin kabul edileceği festivalde kayıt zorunluluğu bulunmayan 18 yaş altı ziyaretçiler ise, HES kodu sorgulanan ve gereklilikleri yerine getiren yetişkin birinin refakati ile katılım sağlayabilecek.

Yaklaşık 450 bin metrekarelik festival alanına salgın koşulları ve açık hava şartları göz önünde bulundurularak en fazla 100 bin kişi alınacak. Stant ve yarışma alanları salgın önlemlerine göre hazırlanırken maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacak. Festival alanının kapalı bölümleri günlük olarak havalandırılacak ve temizlenecek.

Festival sonrası alanın boşaltılması sırasında ve otoparklarda kalabalık oluşumuna karşı önlemler alınacak. Festival öncesi ve sonrasında sosyal mesafe, maske takma, el hijyeni, ziyaretçi alanlarının düzenlenmesi, festival sonrası alanların boşaltılması konularında sık sık anonslar yapılarak kulların ihmal edilmemesi sağlanacak.

ÜCRETSİZ RİNG SEFERLERİ DÜZENLENCEK

Festival alanına ulaşım için ücretsiz ring seferleri düzenlenecek. TEKNOFEST' e gitmek isteyenler Şirinevler Metro, Yeşilyurt Marmaray'dan ve Yenibosna Kuleli metrobüs istasyonundan etkinlik alanı arasında ring seferler oluşturulacak.

 

TEKNOFEST heyecanı başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Niçin ~ 3 yıl önce
Oraya gidenler şunu düşünsün: Yüz milyarlarca lira değerindeki Atatürk Havalimanı niçin işlevsiz hale getirilerek yok edildi? Kim kazandı millet kaybederken?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan Keskin ~ 3 yıl önce
Online üzerinden devalarca kayıt yapmak istedim he's codun un en son. Sayısını almıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok lazım ~ 3 yıl önce
Şov taym başlasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 3 yıl önce
Hayır benim anlamadığım, Atatürk havalimanı metro istasyonunu kapattılar mı? Neden Şirinevlerden oradan buradan ring kalkıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İBB ~ 3 yıl önce
Yaparsa İBB yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yangın söndürme ~ 3 yıl önce
Yangın söndürme uçağımız yine show yapacak mı ? Malum biliyorsunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mayerli ~ 3 yıl önce
Damat show yapacak senden ter boşalacak. İşiniz gücünüz boş işlerle uğraşmak..
asiya cevap ~ 3 yıl önce
max. 48 saat oncesi PCR yaptirarak katilabilecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aşı ~ 3 yıl önce
aşı olmayanlarda katılabilecek mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000