18 Mart 2023, Cumartesi 11:57:39

Teröristlere helikopter desteğine sert tepki

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "PKK/YPG destekçileri, teröristlere helikopter vererek bir kez daha suçüstü yakalandı" ifadelerini kullandı.
  • Şu yorumu yaparken iki kere düşündün mü yoksa ilk geleni mi yazdın.Adam nadir görüp görebileceğiniz savunma bakanlarından birisi.Tam bir asker tam bir bürokrat.O kimseye yaranmaya çalışmıyor milletine devletine hizmet ediyor.Laf yapmıyor iş yapıyor...
  • Biri derdest mi dedi?
  • Esir alınınca askerliği bitmesi gerekirken emekli edilip üstüne de bakan yapılan zat üflemiş yine. Bir kez daha yakalandılarsa tepki gösterin,ilişkileri dondurun,ticareti askıya alın nasılsa dünya bizi kıskanıyor,gıpta ediyor,korkuyor,çekiniyor. Onların bize yaptıklarının sadece birini biz onlara yapsak bize gün yüzü göstermezler ama iktidarın ülkeyi kötü yönetmesinden dolayı oluşan muhtaçlığımızdan ancak böyle fısıltı halinde tepki verebiliyoruz hal böyle olunca da neden terör bitmiyor diye de hayıflanıyoruz,bu ülke bu şekilde yönetildikçe bize karşı yapılanlara sert cevaplar vermedikçe bitmez ne zaman anlayacaksınız? Ülkemizin bekası,onuru,bütünlüğü için bizler gerekirse kuru ekmek yeriz de sizin gibi manda yoğurtlu hurma yiyen,mersedese binenlere gelmez öyle şeyler!!!
  • Neden milletvekili olmak istiyor acaba? İleriye dönük bir kaygı mi hissediyor?
  • Buna karsi sen ne yapiyorsun ondan bahset
  • Masalı bırak da madem suçüstü yakalandılar buna karşılık sen ve seni o makama getirenler ne yapıyor ya da yapacak onu anlat. Avrupa ülkeleri aleyhimize ne varsa yapıyor ama siz turistleri,yatırımcıları gelsin diye kapılarına gidiyorsunuz,ihaleleri boyuna onlara veriyor,borç,krediyi hep onlardan alıyor,arabalarına binerek itibar kazandığınızı sanıyorsunuz keza abd de öyle,resmen pkk ve fetöyü koruyor,besliyor, rusya tarihte ilk olarak pkk'ya resmi ofis ve kamp açma izni veren tek ülke,hadi kısasa kısas yapın bu ülkelere mesela konsolosluk vizesi uygulayın da görelim !

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "PKK/YPG destekçileri, teröristlere helikopter vererek bir kez daha suçüstü yakalandı" ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "PKK/YPG destekçileri, teröristlere helikopter vererek bir kez daha suçüstü yakalandı. Bunların beyhude çabalar olduğunu artık anlamaları lazım" açıklamasında bulundu.

Bakan Akar ayrıca, "24 Temmuz 2015'ten bugüne kadar yurt içinde, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 37 bin 647, sadece bu yılın başından itibaren ise 306 terörist etkisiz hale getirildi" ifadelerine kullandı.

Teröristlere helikopter desteğine sert tepki

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Osmaniyeliye cevap........ ~ 1 yıl önce
Şu yorumu yaparken iki kere düşündün mü yoksa ilk geleni mi yazdın.Adam nadir görüp görebileceğiniz savunma bakanlarından birisi.Tam bir asker tam bir bürokrat.O kimseye yaranmaya çalışmıyor milletine devletine hizmet ediyor.Laf yapmıyor iş yapıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Derdest ~ 1 yıl önce
Biri derdest mi dedi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tepki ??? ~ 1 yıl önce
Esir alınınca askerliği bitmesi gerekirken emekli edilip üstüne de bakan yapılan zat üflemiş yine. Bir kez daha yakalandılarsa tepki gösterin,ilişkileri dondurun,ticareti askıya alın nasılsa dünya bizi kıskanıyor,gıpta ediyor,korkuyor,çekiniyor. Onların bize yaptıklarının sadece birini biz onlara yapsak bize gün yüzü göstermezler ama iktidarın ülkeyi kötü yönetmesinden dolayı oluşan muhtaçlığımızdan ancak böyle fısıltı halinde tepki verebiliyoruz hal böyle olunca da neden terör bitmiyor diye de hayıflanıyoruz,bu ülke bu şekilde yönetildikçe bize karşı yapılanlara sert cevaplar vermedikçe bitmez ne zaman anlayacaksınız? Ülkemizin bekası,onuru,bütünlüğü için bizler gerekirse kuru ekmek yeriz de sizin gibi manda yoğurtlu hurma yiyen,mersedese binenlere gelmez öyle şeyler!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osmaniyeli ~ 1 yıl önce
Neden milletvekili olmak istiyor acaba? İleriye dönük bir kaygı mi hissediyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 1 yıl önce
Buna karsi sen ne yapiyorsun ondan bahset

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cpt. ~ 1 yıl önce
O helikopterlerin çarpışarak düştüğüne inanacak kadar saf değilsindir herhalde..
Ferrari ~ 1 yıl önce
Senin mandacı ve batı destekçisi zihniyetini alamıyor ki bir şey yapsın.
akar ~ 1 yıl önce
Masalı bırak da madem suçüstü yakalandılar buna karşılık sen ve seni o makama getirenler ne yapıyor ya da yapacak onu anlat. Avrupa ülkeleri aleyhimize ne varsa yapıyor ama siz turistleri,yatırımcıları gelsin diye kapılarına gidiyorsunuz,ihaleleri boyuna onlara veriyor,borç,krediyi hep onlardan alıyor,arabalarına binerek itibar kazandığınızı sanıyorsunuz keza abd de öyle,resmen pkk ve fetöyü koruyor,besliyor, rusya tarihte ilk olarak pkk'ya resmi ofis ve kamp açma izni veren tek ülke,hadi kısasa kısas yapın bu ülkelere mesela konsolosluk vizesi uygulayın da görelim !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000