24 Ocak 2021, Pazar 12:29:30

THY EKİPLERİ COVID-19 AŞISI OLACAK

Türk Hava Yolları, tüm uçuş ekiplerini kapsayacak şekilde yeni tip koronavirüse karşı bağışlık kazanılması için aşı programı başlatacak.
  • Bakış aşılarınız harika
  • TGS alım var mı varsa aşı sorarlar mı
  • Yer ekipleri can değilmi?
  • 1 Ayci 2 eksi 3 baskanlar 4 mudurlee 5 ms. Yard. 6 sefler 7 sef vekilleri 8 kabin 9 teknik 10 do co 11 tgs
  • Hakkkimi arff ye veriyorum
  • Devletin kuruluşu imlaya dikkat etmelidir. Türkçe anlatımda cümlenin orta yerinde ve yerine & kullanılması cahilliktir.
  • Yerde çalışıyorum ve şunu biliyorum ki kabin memurları kadar riskli bir çalışma gurubu yok şu an.
  • Adamlar dünyaya göre gayet önde bir aşılama takvimi sunmuş, istemeyende olmayacak. Çin aşısınında koruyuculu diğer alman İngiliz asilariyla benzer seviyede. Şartlar ortada. THY hakkında olumsuz yorum yapanlar ekmeğine ihanet eden haindir. Gerçekten haindir. Şirket her türlü tedbiri almış, elindeki tüm imkanları sağlamış. Beğenmiyorsan istifani yazıp cekebilirsin. Tazminatını da veriyorlar. El insaf yahu.
  • Arkadaş nasıl bir sektördür bu herkes birbirine şekil yapıyor.Aşılar bir şekilde yapılacak.Aşı olupta 5 yıl sonra kansermi olacağız onu bilmiyoruz ama aşı olmayıpta virüsten ölmeyeceğimizin bir garantiside yok.En azından önceliklerimiz işimizden olmamak ve maaşlarımızı almaktı.Yok o THY personeliymiş diğeri TGS personeliymiş.Şu andan itibaren bunların ne hükmü var.Portakal portakaldır.
  • Sinovac aşı uygulama sonrası 8.gün sarcov2 lgG pozitif 14.62 çıkan sonuçlar var mRNA İsraildeki ilk sonuçları, ilk doz aşının %33 koruduğu yönünde, Avrupa'daki onlarca 80 yaş üstü mRNA dan sonra ölüyor Ama sinovac brezilyada %50 etkinlik açıkladı neyse aşı herkese hayırlı olsun aşı olsak bile orona devma edecek maskeli balo devam edecek

Türk Hava Yolları (THY), tüm uçuş ekiplerini kapsayacak şekilde yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı bağışlık kazanılması için aşı programı başlatacak.

Geçtiğimiz hafta Emirates'in uçuş ekipleri için başlattığı aşılama programı sonrasında diğer şirketlerin de kısa süre içerisinde personele yönelik adımlar atılması bekleniyordu. Covid-19 pandemisi ile mücadele kapsamında yürütülen aşılama uygulamasına THY ekipleri de dahil edildi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; THY Yönetimi'nin Sağlık Bakanlığı ile yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda personele bilgilendirme yapıldı. Uçuş ekiplerinin programlarının aşı planlaması kapsamında düzenlendiği öğrenildi. 8 Şubat 2021'den itibaren uçuş ekiplerine birinci doz aşılar yapılmaya başlanacak.

Öte yandan diğer hava yolu şirketlerinin de bakanlık ile yürütülecek çalışmalar ışığında kısa süre içerisinde aşılama takvimi konusunda adım atması bekleniyor.

THY'nin Covid-19 aşı programıyla ilgili ekiplere gönderdiği açıklama şu şekilde:

"Değerli Uçuş ve Kabin Ekiplerimiz,

Covid-19 aşı planlamaları 8 Şubat 2021 itibarıyla (tarih değişkenlik gösterebilir) programlarınıza yansıtılmaya başlanacak ve ilgili aşı planlaması kodları aşağıdaki şekilde olacaktır:

HC1-Covid-19 Vaccination Appointment - Dose1

HC2-Covid-19 Vaccination Appointment - Dose2

Aşı gönüllülük esasına göre uygulanacak olup, aşı olmak istemeyen ekiplerimiz aşağıda iletişim bilgileri paylaşılan Ekip Çağrı Merkezi veya İletişim Şeflikleri üzerinden bizlere ulaşarak bilgilendirmede bulunabilir.

Aşılar için randevuların; nasıl, nereden ve ne zaman alınabileceği ile 2. doz planlamalarının ne zaman yapılacağı vb. ilgili tüm detaylar için aşı tarihinden önce tekrar bilgilendirme yapılacaktır.

Not: Aşı olamayan ekiplerimiz için diğer ülke otoriteleri tarafından kısıt uygulanıp uygulanmayacağı hususu henüz kesinleşmemiştir. Bu kapsamda gelen bilgiler sizlerle paylaşılacaktır.

Emniyetli  uçuşlar & sağlıklı günler dileriz."

©AirportHaber.com

THY EKİPLERİ COVID-19 AŞISI OLACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (81)

. ~ 3 yıl önce
Bakış aşılarınız harika

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kedili Purser ~ 3 yıl önce
Kedilerimizi de aşılasınlar.
Ben bayağıdır yoktum ~ 3 yıl önce
TGS alım var mı varsa aşı sorarlar mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 3 yıl önce
Yer ekipleri can değilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Takvim yanlis arkadaslar ~ 3 yıl önce
1 Ayci 2 eksi 3 baskanlar 4 mudurlee 5 ms. Yard. 6 sefler 7 sef vekilleri 8 kabin 9 teknik 10 do co 11 tgs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakkimi ~ 3 yıl önce
Hakkkimi arff ye veriyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cahilane duyuru ~ 3 yıl önce
Devletin kuruluşu imlaya dikkat etmelidir. Türkçe anlatımda cümlenin orta yerinde ve yerine & kullanılması cahilliktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
St ~ 3 yıl önce
Standardize de mi calisiyorsun
TK ~ 3 yıl önce
Yerde çalışıyorum ve şunu biliyorum ki kabin memurları kadar riskli bir çalışma gurubu yok şu an.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir şeyede muhalefet olmayın ~ 3 yıl önce
Adamlar dünyaya göre gayet önde bir aşılama takvimi sunmuş, istemeyende olmayacak. Çin aşısınında koruyuculu diğer alman İngiliz asilariyla benzer seviyede. Şartlar ortada. THY hakkında olumsuz yorum yapanlar ekmeğine ihanet eden haindir. Gerçekten haindir. Şirket her türlü tedbiri almış, elindeki tüm imkanları sağlamış. Beğenmiyorsan istifani yazıp cekebilirsin. Tazminatını da veriyorlar. El insaf yahu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CHINA & PFIZER BIONTECH ~ 3 yıl önce
Arkadaş nasıl bir sektördür bu herkes birbirine şekil yapıyor.Aşılar bir şekilde yapılacak.Aşı olupta 5 yıl sonra kansermi olacağız onu bilmiyoruz ama aşı olmayıpta virüsten ölmeyeceğimizin bir garantiside yok.En azından önceliklerimiz işimizden olmamak ve maaşlarımızı almaktı.Yok o THY personeliymiş diğeri TGS personeliymiş.Şu andan itibaren bunların ne hükmü var.Portakal portakaldır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Altocumulus ~ 3 yıl önce
Yahu bu ne cahilliktir, aşıdan mütevellit neden kanser olasın ??
AŞI SONRASI KORONA OLANLAR ~ 3 yıl önce
Sinovac aşı uygulama sonrası 8.gün sarcov2 lgG pozitif 14.62 çıkan sonuçlar var mRNA İsraildeki ilk sonuçları, ilk doz aşının %33 koruduğu yönünde, Avrupa'daki onlarca 80 yaş üstü mRNA dan sonra ölüyor Ama sinovac brezilyada %50 etkinlik açıkladı neyse aşı herkese hayırlı olsun aşı olsak bile orona devma edecek maskeli balo devam edecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhterem ~ 3 yıl önce
Süper zeka. O bahsettiğin oranlae koronaya tek dozda yakalanma oranları. Ölüm vakalarını %100 engelliyor aşı. Önemli olan ölüm vakalarını durdurmak. Herkesin her şeyle ilgili fikri var.
Enteresan ~ 3 yıl önce
bu yorumu yazan arkadaş sanırım bilim kurulu üyesi , hiç aklımıza gelmemişti koskoca bakanlar Cumhurbaşkanı falan hiç düşünmedi bunları aşı oldular , tebrik ederim yarın gel sağlık bakanı olarak başla

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000