04 Mayıs 2021, Salı 09:29:40

THY ile DO&CO arasındaki sözleşmeye muafiyet tanındı

Rekabet Kurumu, Türk Hava Yolları AO ve THY DO&CO İkram Hizmetleri AŞ arasında imzalanan İkram Hizmetleri Sözleşmesi'ne, sözleşmenin imza tarihi olan 17 Mayıs 2019'dan itibaren sözleşme süresince (15 yıl) bireysel muafiyet tanıdı.
  • Ne anlamamiz gerekiyor, icinde herseyde oldugu gibi yine bir mefaat bir kesime verilmis olmasi buyuk ihtimal?
  • Aşçilar geri dönün,size ihtiyaçmiz var, önemlisiniz.Thy sizi seviyor
  • Hissedara yanlış bilgi verme var. Adam açıkça, madem sözleşme imzaladınız. Anlaşma şartı olarak deklere ettiğiniz 100 milyon dolar şerefiyeyi aldınız mı? Neden bilançoda göremiyoruz diye sormuş. THY tarafı da henüz imzalamadık, yetkili kurumlardan onay bekliyoruz demiş.
  • Haberde sözleşmenin 17.05.2019 da imzalanmış olduğu yazıyor. Halbuki, Kırk gün sonra 28.06.2019 tarihinde yapılan Genel Kurulda bu konuda sorulan soruya, ilgili resmi kuruluşlardan onay alma süreci devam ettiği için sözleşmenin henüz imzalanmadığı cevabı verilmişti. Hissedarlara 2019 daki Genel Kurulda maksatlı olarak yanlış açıklama mı yapıldı?

Rekabet Kurumu, Türk Hava Yolları AO ve THY DO&CO İkram Hizmetleri AŞ arasında bazı havalimanlarında THY'nin iç hat ve Türkiye çıkışlı dış hat uçuşlarındaki ikram ve mal hizmeti ihtiyacının karşılanmasına yönelik akdedilen İkram Hizmetleri Sözleşmesi'ne, sözleşmenin imza tarihi olan 17 Mayıs 2019'dan itibaren sözleşme süresince (15 yıl) bireysel muafiyet tanıdı.

Türk Hava Yolları AO ve THY DO&CO İkram Hizmetleri AŞ arasında, İstanbul, İstanbul/Sabiha Gökçen, Adana, Ankara/Esenboğa, İzmir/Adnan Menderes, Bodrum/Milas, Antalya, Dalaman ve Trabzon havalimanlarında, THY'nin iç hat ve Türkiye çıkışlı dış hat uçuşlarındaki ikram ve mal hizmeti ihtiyacının karşılanmasına yönelik akdedilen İkram Hizmetleri Sözleşmesi'ne, sözleşmenin imza tarihi olan 17 Mayıs 2019'dan itibaren, sözleşme süresince (15 yıl) bireysel muafiyet tanındı.

THY ile DO&CO arasındaki sözleşmeye muafiyet tanındı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

? ~ 3 yıl önce
Ne anlamamiz gerekiyor, icinde herseyde oldugu gibi yine bir mefaat bir kesime verilmis olmasi buyuk ihtimal?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doco ~ 3 yıl önce
Aşçilar geri dönün,size ihtiyaçmiz var, önemlisiniz.Thy sizi seviyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇELİŞKİ YOK ~ 3 yıl önce
Hissedara yanlış bilgi verme var. Adam açıkça, madem sözleşme imzaladınız. Anlaşma şartı olarak deklere ettiğiniz 100 milyon dolar şerefiyeyi aldınız mı? Neden bilançoda göremiyoruz diye sormuş. THY tarafı da henüz imzalamadık, yetkili kurumlardan onay bekliyoruz demiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelişki ~ 3 yıl önce
Haberde sözleşmenin 17.05.2019 da imzalanmış olduğu yazıyor. Halbuki, Kırk gün sonra 28.06.2019 tarihinde yapılan Genel Kurulda bu konuda sorulan soruya, ilgili resmi kuruluşlardan onay alma süreci devam ettiği için sözleşmenin henüz imzalanmadığı cevabı verilmişti. Hissedarlara 2019 daki Genel Kurulda maksatlı olarak yanlış açıklama mı yapıldı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇELİŞKİ DEĞİL ~ 3 yıl önce
Resmen yalan beyan. Hissedarın neden 100 MİLYON DOLAR şerefiye almadan, sözleşmeyi imzaladınız sorusuna, henüz sözleşme imzalamadık, yetkili otoritelerden onay bekliyoruz diye yalan yanlış bilgi verilmiş.
Iki ~ 3 yıl önce
Iki guvenilmez sirket al birini vur digerine

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000