10 Ocak 2021, Pazar 14:47:34

THY kabin memurundan örnek proje

Türk Hava Yollarında kabin memuru olarak görev yapan Duru Dilek Bozan, "Uçan Patiler" oluşumuyla kış şartlarında yaşam mücadelesi veren sokak hayvanları için kulübe bağışı projesini hayata geçirdi.
  • Hayır psikopatlar hayvanlardan nefret etmez. Pembe dizi izlediğiniz şu TV'lerinizi bi kapatın, youtube'a girin ve insan davranış ve psikolojisi konusunda biraz bilgi edinin. Gerçek psikopatları öyle sağda solda görüp, aa bu psikopatmııışş diyerek ortaya çıkaramazsınız. Birçoğu hayvan sevgisi besler, ekstrem hobilerle meşguldür. Bizlerde kedi, köpek ve diğer tüm canlıları seviyoruz ve sonuna kadar beslemeye devam edeceğiz. Ama şu bir gerçek ki, mükemmeliyeti arayan ve insanlarında kusurlu olabileceğini kabul etmeyen o purser/amirler, bunu bir hastalığa dönüştürüyor. Bu insanlar ilişki kurmayı, iletişim kurmayı beceremeyen, agresif kişiler oluyor genelde.
  • Allah gonlune gore versin.
  • Hayvan sevenler biraz kafadan catlak oluyormus biraz garip oluyormus mus da. Ya size ne arkadasim. İnsanlar oncelikle burada guzel bir sey yapiyor takdir etmek gerek. Ayrica her insanin belli seylere zaafi vardir kiminin arabaya kiminin kiyafete kimininde hayvanlara. İnsanlari boyle yargilamamk gerekir. Hanimefendiyi tebrik ve takdir ediyorum.
  • Ses tonlamaları uçuş öncesi talimatları okur gibi :)
  • Kisirlastirma ameliyatlari ve kampanyalari yapalim, her taraf kedi kopek dolu
  • Asiri hayvan duskunleri problemli oluyor. Uzak durmak lazim. Ozellikle kediye kopege ‘cocugum’ diyenlerin cinsel tercihlerini sorgulamak lazim. Bir insan br hayvanin nasil annesi olabilir??
  • Her sey bitti, leylek kaldi...
  • Sizi gönülden tebrik ediyorum, bağışımızı nereye yapabilirim, yurtdışında yaşıyorum. Banka hesabı verebilirmisiniz ? Emekli Kaptan
  • Lütfen ekip terminali civarına köpek maması koymayın. Gece vakti insanlar köpeklerden korkarak arabadan terminale yürüyorlar. Medeni ülkeleri örnek alalım.
  • iş yok herhalde :))

Türk Hava Yollarında kabin memuru olarak görev yapan Duru Dilek Bozan, "Uçan Patiler" oluşumuyla kış şartlarında yaşam mücadelesi veren sokak hayvanları için kulübe bağışı projesini hayata geçirdi.

Pandemi döneminde insanların evlerinde kalmaya özen göstermesi nedeniyle sokak hayvanlarının daha da yalnızlaştığını gören yardımsever THY çalışanı Bozan, THY ve hayvanseverlerin desteğiyle şimdiye kadar 58 ahşap köpek kulübesini ihtiyaç duyulan bölgelere kurdu.

Koronavirüsün ilk günlerinden itibaren yardımseverlerin desteğiyle sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacını karşılayan genç kabin memuru, kış aylarının gelmesiyle beslediği hayvanların bir yuvaya ihtiyaç duyduğunu fark ederek projesinin kapsamını genişletti.

Duru Dilek Bozan, sosyal medya hesabını takip eden yardımseverlere eylül ayında kulübe bağışı çağrısı yaparak harekete geçti. Bugüne kadar 58 kulübeyi belirlediği noktalara yerleştiren yardımsever, kulübelerin içerisine battaniye de yerleştiriyor.





Duru Dilek Bozan, yaptığı açıklamada, salgının insanları zorunlu olarak eve yönlendirdiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bugün bir salgın nedeniyle tüm dünya evde kalmaya özen gösteriyor, sokaklar virüs nedeniyle bizim için nasıl tehlikeyse hayvan dostlarımız için de kara kış o derecede tehlikeli ve onları saklanabilecekleri bir evleri yok. En temel ihtiyaçları olan gıdaya dahi ulaşamazken, kış şartlarında bir de soğuklar ile mücadele edecekler. Üşüyor, ıslanıyor, korkuyor, aç kalıyor, susadığı için kirli su içiyor, dövülüyorlar. Bu dünyada yalnız değiliz, onlar bize Allah’ın emaneti, dilsiz canlılarıdır. Onların bu ihtiyaçlarını görmezden gelemeyiz. Tüm hayvanseverleri, kulübe ve mama bağışı yapmaya davet ediyorum."

Doğum günü hediyesi olarak mama bağışı yapabilirsiniz"

Yapılan yardımları artırmak amacıyla yeni fikirler geliştiren Duru Dilek Bozan, sevdiklerine doğum günü hediyesi fikri arayanları sokak hayvanları için bağış yapmaya davet ediyor.

Sevdiklerinin doğum gününü mama ya da kulübe bağışı yaparak kutlayan kişiler için özel bir video da hazırlayan genç kadın, hediye edilen mamaların sokak hayvanlarıyla buluştukları anları sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Sokak hayvanları için bağış yapmak isteyen hayvanseverleri "Uçan Patileré isimli sosyal medya hesabındaki mama kumbarasına yönlendiren kabin memuru Bozan, mama bağışının yanında hiçbir ücret ödemeden yardım yapmanın dahi mümkün olduğunu belirtti.

Bozan açıklamasında, “Anlaşmalı olduğum bir uygulama kullanıcılarının attığı adımları gün sonunda ödüle dönüştürüyor. Siz de bu ödülü Uçan Patilere mama olarak bağışlayabiliyorsunuz. Gönül istedikten sonra minik dostlarımızın yanında olmak çok kolay." ifadelerini kullandı.

THY kabin memurundan örnek proje

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

EKİP İLE PEKİN YATIDA ETÇİYE GİDEN 777 FO ~ 3 yıl önce
Hayır psikopatlar hayvanlardan nefret etmez. Pembe dizi izlediğiniz şu TV'lerinizi bi kapatın, youtube'a girin ve insan davranış ve psikolojisi konusunda biraz bilgi edinin. Gerçek psikopatları öyle sağda solda görüp, aa bu psikopatmııışş diyerek ortaya çıkaramazsınız. Birçoğu hayvan sevgisi besler, ekstrem hobilerle meşguldür. Bizlerde kedi, köpek ve diğer tüm canlıları seviyoruz ve sonuna kadar beslemeye devam edeceğiz. Ama şu bir gerçek ki, mükemmeliyeti arayan ve insanlarında kusurlu olabileceğini kabul etmeyen o purser/amirler, bunu bir hastalığa dönüştürüyor. Bu insanlar ilişki kurmayı, iletişim kurmayı beceremeyen, agresif kişiler oluyor genelde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Super ~ 3 yıl önce
Allah gonlune gore versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok efendim neymis ~ 3 yıl önce
Hayvan sevenler biraz kafadan catlak oluyormus biraz garip oluyormus mus da. Ya size ne arkadasim. İnsanlar oncelikle burada guzel bir sey yapiyor takdir etmek gerek. Ayrica her insanin belli seylere zaafi vardir kiminin arabaya kiminin kiyafete kimininde hayvanlara. İnsanlari boyle yargilamamk gerekir. Hanimefendiyi tebrik ve takdir ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sıradan vatandaş ~ 3 yıl önce
Ses tonlamaları uçuş öncesi talimatları okur gibi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlamli hediye ~ 3 yıl önce
Kisirlastirma ameliyatlari ve kampanyalari yapalim, her taraf kedi kopek dolu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Genelde ~ 3 yıl önce
Asiri hayvan duskunleri problemli oluyor. Uzak durmak lazim. Ozellikle kediye kopege ‘cocugum’ diyenlerin cinsel tercihlerini sorgulamak lazim. Bir insan br hayvanin nasil annesi olabilir??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok haklisiniz ~ 3 yıl önce
Bir tek ben boyle dusunuyor saniyordum megerse ne kadar cok varmis bu tespiti yapan
Ruh doktoru ~ 3 yıl önce
Sizin kişiliğiniz karakterleriniz sorgulanmalı asıl. Size profesyonel destek verebilirim.
KESKE BIRAZ INSAN OLABILSENIZ !!!! ~ 3 yıl önce
Ne fesatlik cahillik kendini bilmezlik bu ... oturdugun yerden salliycaniza keske sizinde zerre yardiminiz dokunabilse her hangi bir canliya işe yaramazlar ..Durucum tebrikler gurur duyuyoruz seninle
Alkis ~ 3 yıl önce
Cok haklisiniz.Tespit gibi tespit.
Acınası haldesınız ~ 3 yıl önce
Nasıl sapkın ınsanlarsınız sız.. resmen sapıklık bu laflar.. ne yanı cıcek agac sevenındemı cınsel tercıhı sorgulanmakta.. SEVGISIZLIKTEN GEBERIYORSUNUZ. SEVGI CINSELLIK DEMK DEIL ONCE BUNU OGRENIN HADSIZLER
Her sey ~ 3 yıl önce
Her sey bitti, leylek kaldi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 3 yıl önce
Sizi gönülden tebrik ediyorum, bağışımızı nereye yapabilirim, yurtdışında yaşıyorum. Banka hesabı verebilirmisiniz ? Emekli Kaptan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yav yürü git ~ 3 yıl önce
Emekli kaptanmış yurtdısundaymış. Burdan banka hesabı mı vercek kız sayfanın adı belli git yap
Millet ac ~ 3 yıl önce
Once gidin ac cocuklari,yardima gercekten ihtiyaci olab,okumak isteyen cocuklarimiza yardim edin
Sorma yaaaa ~ 3 yıl önce
İyilik meleği olduu sanırsınn
yav yürü git'e ~ 3 yıl önce
bu ne düşmanlık .
insansever ~ 3 yıl önce
Lütfen ekip terminali civarına köpek maması koymayın. Gece vakti insanlar köpeklerden korkarak arabadan terminale yürüyorlar. Medeni ülkeleri örnek alalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medeni ülkelerde ~ 3 yıl önce
Sokaklarda hayvan göremezsin hayvan hakları yasası gelişmiştir hayvan satı almak yerine sahiplenilir yada hayvan bakım evlerinde gayet güzel hayatlarını sürdürürler. Seninkisi medeni ülkelere değil yobaz geri kalmış ülkelere örnek diyorsun ki hayvana yemek mama verme bu soğukta ölsün
Hayırdır ~ 3 yıl önce
Siz neden acaba bukadar bu peşkeşçiyi korur oldunuz anlayamadık
Beşer ~ 3 yıl önce
Yanlış, yurt dışında başıboş köpekler toplanıyor Evet, 15 gün içinde sahibi çıkarsa ya da sahiplenilir ise ne ala herkes mutlu. 15 gün içinde sahibi çıkmaz ya da sahiplenilmez ise malesef uyutuluyor. Siz Avrupa deyince her şey mükemmel ya da insani şekilde mi çözümleniyor zannediyorsunuz. Vicdan? İnsanlık? Hayvan Hakları? Gelişmişlik? Medeniyet? Avrupa için tecrübe edilmiş öyle çok soru işareti var ki...
yatı ~ 3 yıl önce
iş yok herhalde :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000